KrEnTam napisal/-a:A je tud vam fafanje ponižujoče? Moja mi ga recimo (skoraj) nikoli ne fafa, tudi drka ne. Je sicer res, da v zadnjem času zelo malo seksava (jah, tam, enkrat na mesec ali dva) pa vendar nikoli noče it dol, jz pa je tud ne silim, čeprou vidi, da mi to ful paše in me ful rajca.
Ne, fafanje mi ni ponižujoče, to zelo rada počnem pa še z užitkom, pa če se zraven še mau nasty počutm še tok bolš.
A je teb toliko seksa dovolj? Koliko časa sta skupaj, koliko sta stara? Ni mi jasno, a se pari o tem ne pogovarjate? K jst slišim take zgodbe od ljudi, da mi je kr slabo? A se ne greš takih stvari pogovort s svojim partnerjem? To naj bi blo bistvo zveze..komuniciranje.
Torej, jo posediš, pa rečeš lej amm mam te rad, fajn mi je s tabo, in si želim stabo dobrga seksa, ker me to s tabo povezuje, rad biv tem užival s tabo.
Mislim, sej veš kaj pes taco moli? Enostavno se o tekih stvareh pogovoriš s punco- Kako vajin seks sploh zgleda, kaj ti ji poližeš in pol hopa hopa mau cigu migu, to je to, in s eobrneš stran?
Btw, seks dvakrat na mesec...ponavad je kej narobe, če seksaš tok mau...odvisno sicer od libida, ampak če ti je s partnerjem fajn, ti sede z njim počet stvari. Vsja jst si ne predstavljam seksat tok mau, sem mela tako izkušnjo...nikol več! To se vid da je vse skupi samo za v koš!