Seks v zvezi za nekatere ni nuja (poznam kar nekaj deklet, ki so se
odločile, da do poroke samo na roke. pa če je to njihova želja super, ampak sama se svojemu v postelji ne bi mogla upreti), ampak večini je pa kar pomembna stvar. Mislim da je z punco nekaj narobe, če nima želje po seksu. se je s tem pogovorila z ginekologinjo?
Glede oralca je pa tako: nekaterim ženskam paše. že občutek, da oseba, ki jo imaš rad zraven gode od užitka je hudo dober. veš da ga s tem le še podkuriš in da bo seks (če bo do njega sploh prišlo

haha) še boljši.
ampak recimo moji najboljši prijateljici se pa to gabi. je rekla, da je probala parkrat, pa je mislila da ji bo postalo všeč, ampak ji ni. pravi da lahko vse, samo v ustih ga ne more imeti. pa ni noben verski maniak, al pa kaj podobega, enostavno ji ni všeč
je pa higiena najpomembnejša stvar, pa meni osebno tudi to, da je pobrit. ker enih dlak pa res nočem imet v ustih....
A še to- goltanje sperme. To je po mojem mnenju 100% odločitev punce. nekaterim paše da pogoltnejo, druge izpljunejo, tretjim pa se gabi že misel, da bi fantu prišlo v usta

zato pa smo različni in naj vsak dela tako, kot mu paše!
se mi pa smiliš, ker kljub temu, da imaš punco, je tvoja desnica močno obrabljena

never say never...