Drugače pa pri Ryanairu pri online check-inu obkljukaš s kakšnim dokumentom potuješ.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
^^sej to je tisto, ker vsako letališče mal po svoje izvaja ta njihova pravila. Po mojih izkušnjah so manjša letališča običajno manj stroga (vprašanje je, kaj kdo smatra za manjše letališče ).
_patchouli_, mal pred tistim njenim potovanjem, je bila torba z nožem z nami na družinskem dopustu, pa je pač not ostal.
Kak se pa lotite teh tekočin na letališču? A imate že vse prej pripravljeno?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pač ko treba vse tekočine na letališču v tisto vrečko. Verjetn se ne vleče iz kovčka. (mal smešn mi vse skup deluje )
Aja jz mam dve vrči že doma, to da vse spakiram. Je pa res nerodno ko me sezujejo, vrečko morm dat ven pa še laptopa... Ponavadi vse že v vrsti pripravim da gre čim hitrej, ampak zna bit nerodno z vso prtljago.
Jaz si tudi že v vrsti ponavadi vse pripravim - čevlje, vrečko (ponavadi jo dam v kakšen stranski žep, da jo ne iščem), laptop, jakno.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Al si pa pol kakšno cheap varianto kupiš tam, če jo boš rabla.
Da ne bom za to vprašanje odpirala nove teme, bom kar tukaj vprašala. Je že bil kdo na Karibih? Zadnje čase čekiram ponudbo, in sicer za ta hotel, ki sem ga preverila tudi na holidaychecku in ima kar dobre ocene tistih, ki so že bili tam: Hotel Le Meridien Ile Maurice
Nasplošno bi rada vedela čim več o dopustu tam. Kam se splača it izven hotela, ali se je varno kopati v morju (da ni kakih divjih živali ) ipd.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do." Mark Twain
Leonessa:
kot sem sama pogledala ta hotel ni na karibskih otokih ampak na otoku Mauritius v Indijskem oceanu.. tko, da če boš želela na karibe moš mogla kakšen drugi hotel poiskat
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."