S fantom sva se odtujila..

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bluegirl3 »

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

bluegirl3 napisal/-a:Zakaj se ne pogovoriva? Zato ker včasih ko mu omenim,on reče da je vse vredu in s tem se pogovor konča, kar se tiče najinega odnosa pa se včasih kregava, največkrat za neumnosti ampak vedno rešiva zadeve, težava pa ni v tem da se počutim na zadnjem mestu pri njemu, povedati sem želela le da ima ogromno dela in da ga vsi vedno potrebujejo, pač če ima za it na fuzbal mu jaz rečem naj gre ker on si ne upa it potem zvečer še tja, jaz pa rada vidim da gre malo ven z prijatelji. Kadar le upa si vzame čas zame, včasih pa mu tudi pri opravilih pomagam da sva tako več časa skupaj. Moj problem pa je v tem da kadar je v Ljubljani imam občutek da mu ni mar za nič, a on pravi da je to zato ker naj bi bil tam depresiven in da nima volje za nič da sploh nič ne čuti kadar je tam. Jaz pa enostavno ne razumem kako je to mogoče :?
Mogoče je to zato ker nisem nikdar bila zdoma in ga zato ne razumem.
Kot so mi uporabnice foruma že povedale pa je najbrž težava v meni,
in da delam dramo iz nič..

Postavi ga pred dejstva. Če je treba ga tudi zveži, samo pogovorita se kako se ti počutiš in da te ne zanima če je njemu vredu, ker tebi ni. Se bo že kdaj odpovedal delu doma, fuzbalu in ostalim zadevam in se posvetil tebi. Navsezadnje si le njegova punca.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a spuko »

ampak to mislim resno da se zelo verjetno prej al slej bo pustila s tipom. pari v tako mladih letih ponavadi ne trajajo zlo dolgo
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

[quote="tanF]Postavi ga pred dejstva. Se bo že kdaj odpovedal delu doma, fuzbalu in ostalim zadevam in se posvetil tebi. Navsezadnje si le njegova punca.[/quote]
pa se bo res? žal (ali pa na srečo, kakor vzameš) vsem tipom njihove punce niso prve na prioritetni listi. bo treba mal usklajevanja in kako trohico več razumevanja - mogoče bo pomagalo.
As your lover describes you, so you are.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tanF »

Ja nekako če skupaj načrtujeta prihodnost bi bilo pričakovano, da je vsaj na prvem mestu, ker ti bo potem ta oseba stala ob strani do konca tvojega življenja.
Ostajam pri napisanem, da naj še svojo plat zgodbe pove.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

mogoče mal ot, ampak vseeno: kaj za vraga se tole pomlad dogaja? res vsi pari se nekaj kregajo, razhajajo, pomoje ni dneva da ne bi slišala kk je šel kdo narazen, kdo se ločuje, tu na forumu je polno takih tem... al je res al se mi sam zdi?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cute »

jullia_ napisal/-a:A če bi tip živel v sosednji ulici bi bilo pa kul, ker ga itak nikoli ne bi pustila samega?

Meni se tule zdi problem zelo očiten. Pogrešata se in ker je punca pod pritiskom, tipu takrat, ko dejansko sta skupaj, utruja kako sta se oddaljila. In potem se še takrat nimata fajn, ko bi se lahko imela, ker nonstop nekaj razčiščujeta.

He he :D A me lahko prosim kdo fajn pretepe, ker zadnje čase počnem ravno to. Moram nehati!!!!! :oops:
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cute »

somebody napisal/-a:mogoče mal ot, ampak vseeno: kaj za vraga se tole pomlad dogaja? res vsi pari se nekaj kregajo, razhajajo, pomoje ni dneva da ne bi slišala kk je šel kdo narazen, kdo se ločuje, tu na forumu je polno takih tem... al je res al se mi sam zdi?

Definitivno se ti samo zdi. Ves čas se vsi razhajajo in letošnja pomlad ni čisto nobena izjema. :roll: Če pa že....raje spomladi kot jeseni.... Lahko greš vsaj ven :D

Ok, ok malo pretiravam :wink:
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Spuko ima čisto prav in ne prvič..

Ljudje se spravljate v resne zveze v poznih najstniških in zgodnjih 20-ih. Po nekaj letih postane vse skupaj dolgočasno, potem pa pridete na forum iskat rešitev za stvari, ki so nerešljive.

Tip se te je naveličal, konec, ende. Vesela bodi, da se te je naveličal šele po 3 letih, to je kar dober rezultat. Verjetno okoli sebe vidi, kako njegovi prijatelji menjujejo punce na pol leta ali še prej in nima nobenega namena biti s tabo cel lajf.

Ta vajina zveza je samo še sama sebi namen.
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bluegirl3 »

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Džeki napisal/-a:Spuko ima čisto prav in ne prvič..

Ljudje se spravljate v resne zveze v poznih najstniških in zgodnjih 20-ih. Po nekaj letih postane vse skupaj dolgočasno, potem pa pridete na forum iskat rešitev za stvari, ki so nerešljive.

Tip se te je naveličal, konec, ende. Vesela bodi, da se te je naveličal šele po 3 letih, to je kar dober rezultat. Verjetno okoli sebe vidi, kako njegovi prijatelji menjujejo punce na pol leta ali še prej in nima nobenega namena biti s tabo cel lajf.

Ta vajina zveza je samo še sama sebi namen.

Pa ti si celi Einstein glede zvez. :lol: Itak, da se mladi razhajajo, ker še nekateri pač niso pripravljeni na resno zvezo, ampak nehaj posploševat. Samo zato, ker ti nimaš pri teh letih/nisi imel v teh letih (ne vem koliko si star) sreče pri zvezi, če si se okoli 20. leta že vezal, še ne pomeni, da se slej ko prej razidejo vsi mladi pari. Tukaj se pač odpirajo teme, katerih avtorjev je večina še mladih in ker so izpostavljeni samo problemi zveze oz. razhodi, nekateri dobivate občutek, da zveza pri teh letih lahko zdrži max do tri leta (karikiram), potem pa je obsojena na propad. Hja mogoče zato, ker o srečnih parih tukaj ne boste ravno brali (razen mogoče v temah ala Priznam da).

Jaz pa nimam takega občutka. Mogoče zato, ker se družim s takimi ljudmi, ki ne menjujejo partnerjev pogosto oz. so že v dolgoletnih zvezah, pa če je to par, ki oba štejeta malo nad 20 let ali par, ki je že v drugi polovici 20, pa je skupaj že od poznih najstniških dni. Je pa res, da se nobeden od teh, vključno z mano in mojim, ne sprašuje stvari kot je "Kolegici je napisal rad te mam, ali naj še vztrajam ali grem?". :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^Vse to se zelo lepo bere, ampak avtorici in drugim s podobnimi problemi to nič ne pomaga.

Vsi nasveti v stilu "pogovorita se", ali celo "prisili ga, da se več ukvarja s tabo" ( LOL ), so brca v temo.

Tip se ji bo posvečal vedno manj. Zakaj, ker mu tako pač ustreza. Tega nič ne more spremeniti. Če njej taka "zveza" odgovarja, potem bo vse prav, ampak očitno ji ne odgovarja.
Odgovori