claire napisal/-a:tanF napisal/-a:Hehe, ne vem od kje folku mišljenje, da morajo sexati s čim več ljudmi?!
in od kje tebi logika, da moraš sexati s čimmanj ljudmi?
jaz osebno tudi ne odobravam teh velikih cifer, ne bom pa si pulila las in zganjala gnusa po forumu (da je zdaj punca ničvredna, da je nobeden nebo hotel pa take pizdarije.)
folk kje vi živite? da se vam 43 spolnih partnerje zdi totalna izmišljotina? jaz poznam fanta, ki ima cifro čez 150 pri svojih 30ih in se še vedno vsi z njim pogovarjamo. what de fuck je to za eno razmišljanje? a mene kaj boli, če je on kurbir?
tudi moja najboljša prijateljica ni neka devica. saj če ji povem, da je meni tako obnašanje totalno mimo, je to dovolj. ali bi morda naslednjič morala dodati, da je kurba in da bo sama cel lajf tudi če ima zlato pičko?
dajte si mir ljudje.
tu pa en spuko (ki sploh ne vem zakaj še ni v banovcih) v vsaki temi izliva svoje bolne seksualne vizije pa se vam zdi res fajn in zabaven dečko. svašta.
Tisto kar sem napisal ni letelo na punce, ki imajo 5-10 spolnih partnerjev v svojem življenju, ampak na takšne, ki jih imajo 20+.
Če jih je tip do 30 leta 150 uspel natehnit, svaka mu čast in kje logika, da se s takšnim pogovarjat ne bi smela?