Ah, pri meni je včasih trajalo tri dni. Skratka, čist odvisno, pa tudi odvisno od ŠS najbrž. Lahko pa da delodajalec kaj zabluzi ali pozabi or whatever, pa se potem na servis sklicuje, da traja postopek.
V kolikem času ti študentski servis nakaže denar? (potem, ko ga oni dobijo seveda)
E studentski servis ma tko, da ti nakazejo takoj, ko tvoj sef poklika u svojem profilu na njihovi strani st. ur x urna postavka. Oni potem zalozijo in izstavijo racun, ki ga delodajalec placa naknadno.
Tko da denar dobis se isti oz. naslednji delovni dan po tem, ceprav sploh se niso dobili denarja od podjetja.
Potrebujem pomoč! Za fax moram poiskati par angleških člankov na neko temo. Imam oddaljen dostop za CE knjižnico pa me zanima, kje se ti članki poiščejo in downloadajo? Sama ne najdem nikjer.
Mogoče kdo ve, kje se da kupit kolebnico? Ne vem ali naj iščem to v trgovinah z igračami, v trgovinah s športno opremo a la Hervis ali bi se moglo najdit tudi v kakšnih večjih marketih, npr. Sparu?
Hervis ima sigurno, Giga Sport ipd. Verjetno tudi kak Sport 2000, pa bo ceneje. Drugače sem jih pa videla tudi v Baby Centru, samo moreš pazit, da ne bo kaka otroška ful kratka.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ali mi lahko nekdo iz zadnje priloge Vikend (30. 4.) pove naslove in zvajalce dveh pesmi pri nekem filmu s Sandro Bullock v kategoriji, kjer bralci sprašujejo, televizija pa odgovarja.