Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Choco Cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Choco Cat »

@Arianna87:
Sej bi si ga šla nardit takoj, samo je treba prej na plačo počakat... ta zadeva sploh ni tolk poceni (65 € !!!) :eek: Tako, da,... takoj ko bo plača, grem pirsat (upam,da nekje konec maja oz. začetku junija) :D

Uuuuuuuu vertical hood je tud hud pirsing!!!!! :scherzkeks:

Jaz sem se odločla met dva tam dol, ampak najprej morem dat naret Christina hood pirs, pol pa še horizontal hood, ker zarad Christine ne morem met vertical :?

Uuuuu Arianna87, Vse najlepše in najboljše za rojstni dan, pa da čimprej dobiš tale pirsing in da ti bo sližil, tak kot more :D
Če ti rata it prej kot meni, prosim poročaj kak je kaj blo :wink:
...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...:)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

No, pa ga mam, sm si ga šla prejle naredit, my vertical piercing. Sam zdej ko sm si ga lepo pregledla z ogledalom, se mi zdi da ni čist na sredini, nekam malce na levo vleče.....(hmm, mogoč je pa to zarad tega ker sm refleksivno malce trznila ko mi je nardila pik). Sicer je pa full lep, take bele diamantke ma na vrhih. No, smo zmenjene, da pridem čez 1 mesec na pregled, pa ji bom takrat rekla za to poševnost.
A je še katera mela tak primer?

P.s. Choco Cat - tnx za voščilo!
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ah kje..zihr je pravilno.. :) tudi trzanje pomoje ne more vplivat, kr ma ona s klešči naštimano kako pa kaj, tako da bi lahko teoretično tudi med hojo luknjala.. :) pač normalna reakcija je, da ti malo zateče vse skupaj in oteklina ni nujno simetrična.. čez par dni bi moglo bit ravno.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Evo piercing je narejen :)
Sem izredno zadovoljna! Bolelo me ni nič in izgleda super. Se je pa že začelo zgražanje, češ kaj mi je bilo tega treba :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

že nekaj časa ful razmišljam o Meduza pirsu :D se mi zdi, da se že sto let nisem pirsala in bi mela kaj novega.. ta pa mi je že od nekdaj zanimiv.
dam si še 2 mesca, če bo mi takrat še vedno kul, grem pod iglo :D samo upam, da se nebo tepel s pirsom čez ustnico.. ni ga hujšega kot z inštalacijami prenasičen obraz :tot:
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

....sicer je dns šele drugi dan da ga mam, sploh me ne boli (z izjemo ko ga očistim s fiziološko raztopino pa ga malo podrgnem) oz. večino časa ga niti ne čutim. Sam bi si pa morala dat daljšo palčko, ker mi tkivo prekriva spodnjo bunkico.
No, sicer pa morm malo pojamrat (glede na to, da nism nobenemu v živo povedala mojo malo skrivnost) - še kr ni naravnost, pravzaprav se mi zdi da se je še pomaknil bolj na levo :( pa še nonstop ga hodim gledat in se vsakič kr mal razočaram ko ga vidim. No, sej bom še počakala do drugega tedna (še kr upam da sem otečena pa je zarad tega), pa grem takrat do piercerke pa bom vidla kaj bo predlagala.

p.s. a katera mogoč ve kolk časa traja celjenje? (če bi ga dala ven, počakala da se zaceli in še enkrat pikala).
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

no, tudi to, da ti spodnjo kroglico vlece v kozo (oz jo koza prekriva), kaze jasno na to, da mas pac oteklino, ki je pri tem procesu cist normalna :) sem prepricana, da so ti dali dovolj dolgo palcko, ravno zato, kr ti vse zateka.. otekline so lahko res hardcore.. pri intimnem pirsu sem mela kr nekaj casa vse zateceno, pri jeziku pa skor en mesec do te mere, da se kroglic sploh ni videlo, kr so ble ciiiist v jeziku, kljub 3cm palcki :) zaenkrat pomoje ne rabis skrbet.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Thanks rachka_, za tvoje odgovore, brez tebe bi bla zdej čist panična zarad tega ... :flower: :kuss:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Ooooo Meduza pirs...
Go for it... Men je ta pirs zakon, k ga skor noben nima :)
No ampak tukej govorim o superosti :) neobičajnih pirsov, ampak morm priznat, da sm si februarja dal pirs v popek (poleg tragusa, nipla in nosa ;)), ampak bolj zato, ker po določenem času dobim potrebo, da se preluknjam :O :D.. Pirsi na obrazu so mi ful v redu, resno sem premišljevala o Monroe pirsu, ampak si ne upam, ker nočem celo življenje met mozolčka tam kjer je nekoč lepo stal piercing...
Pa čeprov sm rekla, da je bil ta zadnji... Damn, i want another one! :P
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Dead_kid napisal/-a:Ooooo Meduza pirs...
Go for it... Men je ta pirs zakon, k ga skor noben nima :)
No ampak tukej govorim o superosti :) neobičajnih pirsov, ampak morm priznat, da sm si februarja dal pirs v popek (poleg tragusa, nipla in nosa ;)), ampak bolj zato, ker po določenem času dobim potrebo, da se preluknjam :O :D.. Pirsi na obrazu so mi ful v redu, resno sem premišljevala o Monroe pirsu, ampak si ne upam, ker nočem celo življenje met mozolčka tam kjer je nekoč lepo stal piercing...
Pa čeprov sm rekla, da je bil ta zadnji... Damn, i want another one! :P

jaaaa.. oh kako to poznam :D

drugač pa ja.. meduzica je ful mikavna, ampak vseeno morm dobro pretehtat (in si ob priliki vzet tudi malo več časa), da nebo izpadlo tumač..
kr z že obstoječim pirsom bi to zgledlo nekako takole:

Slika
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

To men čist v redu zgleda.. (sploh s takim pirsom v bradi ;))
Neka lepa simetrija :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Choco Cat
Sramežljivka
Sramežljivka

@arianna87:
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pirsek maš!!!!!! :bia: :zustimm: Kolk je kaj bolelo? Jaz grem po vsej verjetnosti 26.5.
A ti kaj omrtvi pred prebadanjem?

Po moje je tud zarad otekline malo poševno postavljen :ja:
...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...:)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

^ Ja, ga mam! Ful mi je lepi (sam čakam da se mi lepo pravilno postavi...) :)

Drugač mi ni nič omrtvičila področja, sam pomoje tud nebi blo potrebe, ker edino me je pik zaskelel (ampak to je 1 sekunda) pa potem je blo ene 3 sekunde neprijetno, ko je pirs dala not. Tko da bolečina ni neki hudega, pa tud nadalje zdej me nič ne boli, razn ko ga čistim - zjutraj sem opazla malce krvi na vatki, ampak pomoje sem ti sama kriva ker sm včer mela oprijete kavbojke oblečene in sem velik sedela....

Tko da Choco Cat - le pogumno 26.5., pa poročaj kako je šlo! :top:
Uporabniški avatar
Choco Cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala za vzpodbudo, pa upam, da moj Christina pirs tud ne bo bolel :P
Kri je po moje čist normalna, saj pirsek še ni zaceljen.. pri meni je blo enako z jezikom, ampak že naslednji dan je blo ok. Sicer mi je jezik drugi dan zelo zatekel (verjetno je pri tebi zdaj enako), po dobrem tednu pa sploh ne vem več, da mam kaj v ustih :D

Komaj čakam, da si grem dat nardit še ''spodnji'' pirsek :tanz: :D
Poročam :wink:
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ej choco cat, nič strahu, ker res ne boli no :)

arianna, kje si si pa dala delat? Če imaš tako zatečeno, pojdi kar v ponedeljek spet tja, da ti da daljšo palčko. Ni ravno fajn, da je prekratka, ker se potem piercing ne more v redu celit.
Every rose has its thorn
Odgovori