Hočemo ali nočemo ljubiti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Džeki napisal/-a: In tudi ženske si ni zbral ravno neke, spredaj je plohica, vizualno čist povprečna.

rad bi tvojo vidu! :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

meni je pa Kate lepa, čeprav bi jo takoj po poroki peljal v McDonalds. :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

Tvoj problem je totalno banalen. Kr nekaj. Skozi življenje si srečala veliko tipov, ki ti niso ustrezali, zdaj si našla enega, ki ima vse dobre lastnosti in namesto, da bi uživala z njim, stokaš po forumih. In to zaradi bivših. In potem razlagaš, kako imajo oni neke ženske, ki jih prenašajo in da ti tega ne bi mogla. Ja to nam je že jasno, če si malo prej napisala, da si jih pustila zaradi njihovih slabih lastnosti. In očitno spet preveč opazuješ bivše. Kaj oni delajo, kako živijo, s kom so...
pa kaj te briga. Kaj je sploh smisel tukaj?
Če razmišljaš na tak način, pomoje nisi dovolj zrela, da bi imela sploh kakšno novo zrelo. Prej je potrebno predelati prejšnje.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Jochie napisal/-a:
Džeki napisal/-a: In tudi ženske si ni zbral ravno neke, spredaj je plohica, vizualno čist povprečna.

Bo ostalo pri tvojih željah, itak pa si, če se ne motim poročen.

Imeti lepšo žensko od Kate pa res ni dosežek. Saj sem tudi sam lepši od Williama, lahko rečem brez lažne skromnosti.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Džeki napisal/-a:
Jochie napisal/-a:

Bo ostalo pri tvojih željah, itak pa si, če se ne motim poročen.

Imeti lepšo žensko od Kate pa res ni dosežek. Saj sem tudi sam lepši od Williama, lahko rečem brez lažne skromnosti.

veš, če bi te william z izpiskom vrednosti svojega premoženja lopnil po glavi, bi se zavedel, da ti drugega kot skromnost res ne more ostati... :D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ce mu ni vsec kate middleton mu pac ni vsec. Ne vem kaj je tle problem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Džeki napisal/-a:

Ok, okusi so pač različni. Ampak da greš izjavit, da je Kate čist povprečna ... malo se ozri okoli, koliko ima tako lepih obraznih potez in nasmeh, pa se zamisli. Sicer se pa ne čudim kaj si izjavil, glede na to, da prvo komentiraš da je ploh, torej nekega strašno dobrega okusa za ženske ne moreš met, če ti je to na prvem mestu.
In prav radi bi videli tega Džekija, ki se samo po forumu hvalisa, v RL pa te verjetno 90% žensk iz tega foruma ne bi opazilo. :D Ker ... saj veš (oz. očitno ne), da se dobro blago ne hvali samo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

sej ne rabi, da ga ženske s cosmo foruma opazijo, že ima svojo žensko. ki je ziher lepša od Kate, kakor je tudi on sam lepši od Williama. pa sej to res ni težko, no. :D
As your lover describes you, so you are.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Aja, celo žensko ima (baje). :D My bad, potem pa itak ni problema. Važno, da sta oba lepša od Kate & Williama v njunem Ken & Barbie svetu.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kleio »

:offtopic: :chess:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Tamala_mrha napisal/-a:Sicer se pa ne čudim kaj si izjavil, glede na to, da prvo komentiraš da je ploh, torej nekega strašno dobrega okusa za ženske ne moreš met, če ti je to na prvem mestu.

Od kdaj pa to, da se mu pač dopadejo večji joški pomeni, da nima dobrega okusa za ženske?

Kate sicer res nima nekega hudega oprsja, ampak je vseeno čist totalno preveč hudo simpatično dekle... :D Se pa bojim, da jo bodo plastični kirurgi iznakazili, glede na to, da sem pred časom bral, da ima za lepotne operacije namen odšteti več kot 150 tisoč dolarjev.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a breza28 »

[quote="claire"]
pišuka, nekje si to morala pobrati. pretirana samozavest/ nizka samozavest/ pretirano ljubosumje/ nespoštovanje žensk itd.- take reči izvirajo iz družine. žal.[/quote]

Spoštovanje žensk in ne nespoštovanje kot praviš. V družini tega nisem pobrala. Prej od kolegic, ker so nekatere imele precej problemov s tipi. Sama sem si zadala, da v takšno godljo ne bom rinla kot so nekatere izmed njih, ker jaz se hočem lepše imet.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Sem jaz dolgo razmišljala tako kot ti. Če sem imela fanta sem se počutila omejeno. In hotela sem več. Potem sem ugotovila, da imam čudovitega fanta, da bi bila brez njega osamljena, da so se kolegice preselile v druge kraje, da si sama ne bom nič ustvarila, da me ima rad, da je srečen z mano, da sem z njim pridobila veliko novih prijateljev,... zakaj ne bi bila z nekom, ki mi nudi vse to. In pa značaj sem postavila pred lepoto. Prej ni bil nihče dovolj lep.

Srečno!
Odgovori