Ponižujoče fafanje
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^
sam zato, ker tebe preveč razganja, ne pomeni, da je to "norma". Ljudje mamo različne potrebe. OK, tale bejba ima praktično neobstoječe potrebe.

A še komu ob tem pridejo na misel besede it's never gonna be the same again - po mojih izkušnjah se nikol več ne sexa tolk kot na začetku zveze..res je pa, da nimam najbolj briljantnih zvez za sabo.KrEnTam napisal/-a:Ampak če sva na začetku veze lahko kot zajca, potem bova tudi v prihodnosti.

Dokler ona sama pri sebi misli, da je debela ne moreš ravno veliko storit. Lahka sicer olajšaš tako, da jo komplimentiraš...samo ne omenjaj pa tega cel čas ker potem bo pa misla, da si namišljuješ. Ženske. 1x je premal. 2x pa preveč
purple_rain no no. S punco sva skupaj 4 leta in ti lahka povem, da sexama na trenutke celo več kot pa na začetku zveze. Honest. Spet pa pridejo trenutki ko je suša, kot recimo zadnja dva tedna.
Glede tega kaj hoče med sexom se pa tako ali tako razlikuje od ženske do ženske. Ene bodo naredile vse in ob tem uživale, ene pa manj, samo se potrudijo za svojega dragega. Mogoče ji nisi dovolj všeč in/ali pa je kaj narobe...
Kaj pa ona meni na to, da greš ti "dol"

purple_rain no no. S punco sva skupaj 4 leta in ti lahka povem, da sexama na trenutke celo več kot pa na začetku zveze. Honest. Spet pa pridejo trenutki ko je suša, kot recimo zadnja dva tedna.
Glede tega kaj hoče med sexom se pa tako ali tako razlikuje od ženske do ženske. Ene bodo naredile vse in ob tem uživale, ene pa manj, samo se potrudijo za svojega dragega. Mogoče ji nisi dovolj všeč in/ali pa je kaj narobe...
Kaj pa ona meni na to, da greš ti "dol"

- lizika.123
- Sramežljivka
KrEnTam napisal/-a:V glavnem, seks v zvezi seveda ni vse in vsega pač ne moremo imeti. Je pa zelo veliko, to se pa strinjam.
če seks ne štima, nč ne štima.
če se ne znaš sprostit z nekom, se mu zaupat, mu verjet da si zanj popoln.. potem tudi sex ne more bit ne vem kaj.
drugače pa se da s pogovorom vse te stvari rešiti.. le do globin svoje partnerke pokukaj