Najljubši manekeni in manekenke
-
- Cosmopsiho
Men je čudovit..
V vseh pogledih, kot moški in ženska..tudi izvrstna ideja se mi zdi prečkanje mej med žensko in moškim, družbeni konstrukti idealnih mer, vizualnega izgleda, dolžine las, kaj pritiče moškemu in kaj ženski, so navsezadnje samo fikcija, ločujejo nas zgolj in samo spolni organi(kar pa on še vedno ima, krši samo družbeno sprejeta(boljše rečeno, zapovedana) "pravila").

It was forever..but it didnt last long..
^^ Se strinjam. Fantastično napisano. Meni je fenomenalen!
Sicer pa še nekaj hudih:
* Masha Novoselova

* naša Valerija
* Sasha P.
* Iselin Steiro
* Edita Vilkeviciute- neverjetna lepotica

Sicer pa še nekaj hudih:
* Masha Novoselova

* naša Valerija

* Sasha P.

* Iselin Steiro

* Edita Vilkeviciute- neverjetna lepotica

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Tole bi blo verjetno že za svojo temo....Evelyn.. napisal/-a:Men je čudovit..V vseh pogledih, kot moški in ženska..tudi izvrstna ideja se mi zdi prečkanje mej med žensko in moškim, družbeni konstrukti idealnih mer, vizualnega izgleda, dolžine las, kaj pritiče moškemu in kaj ženski, so navsezadnje samo fikcija, ločujejo nas zgolj in samo spolni organi(kar pa on še vedno ima, krši samo družbeno sprejeta(boljše rečeno, zapovedana) "pravila").
Ampak mene pa ta androgenost dela confuzzled, priznam

Kul naslovnice (edino tretja mi ni všeč). 4 je že moje ozadje

Dons v H&M končno spet dobila tanovo H&M revijo in je Edita na naslovnici in se že cel dan slinim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.