Hočemo ali nočemo ljubiti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^ bolje sam kot v slabi družbi :wink:
Vsak raj ima svojo kačo.
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a breza28 »

^^ sem istega mnenja

[quote="Džeki"]
Ja, globoko nesamozavestna si. Za nesamozavestne ljudi je značilno, da tudi pri drugih iščejo samo napake.
[/quote]

Jaz imam pa ravno kontra občutek, da sem preveč samozavestna.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

občutki znajo varat, sami sebi smo itak najjaći in največji carji. pa tut to, da si preveč samozavestna, ni glih kompliment. oprosti za morebitno grobost. probi se mal vase poglobit pa najt neko ravnovesje.
Zadnjič spremenil Veerle, dne 29. Apr. 2011 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
As your lover describes you, so you are.
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj je prav, da poveš tako kot misliš. Vem, da prevelika samozavest ali nesamozavest ni vrlina. Ampak nekateri so hitro z vsem zadovoljni, eni pa nismo. Kaj je bolje bi težko rekla.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

nič od tega, saj obstaja vmes še cel diapazon nians. pobrskaj malo. :wink:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

breza28 napisal/-a:Vem, da prevelika samozavest ali nesamozavest ni vrlina. Ampak nekateri so hitro z vsem zadovoljni, eni pa nismo. Kaj je bolje bi težko rekla.

dokler s sabo nisi zadovoljna, boš s kom drugim še težje, oz. ne boš.
in verjemi, nihče nima prezahtevnosti prirojene. halo?
to je privzgojeno. velika razlika. (to, da je mama psihologinja pa to le še potrdi. verjetno je hotela, da si "popolna" in da je vse okrog tebe "popolno" in dejansko si taka postala. pozabila pa je na zlajnano dejstvo "nihče ni popoln").

tvoj največji problem je sprejeti človeka takšnega kakršen je- kakorkoli klišejsko se to sliši.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

breza28 napisal/-a:Jaz imam pa ravno kontra občutek, da sem preveč samozavestna.

Mogoče, ampak iz tvojega pisanja po forumu se tega ne da razbrat.

Če malo z drugega zornega kota pogledamo, samozavesten človek je sposoben sprejet odločitev in stat za njo. Ti se pa ves čas sprašuješ, če je ta fant res pravi zate, če ne bi raje še malo počakala, to ni ravno kakšen poseben odraz samozavesti.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

breza28 napisal/-a:Prej bi rekla preveč vem kaj hočem, zato mi nihče ne ustreza. Ni človeka, ki bi ustrezal mojim zahtevam. Mam preveč visoke kriterije. Žal :(

glej, ko tako misliš probaj pogledat z drugega zornega kota...predstavljaj si čisto živo svojega idealnega tipa..on te povabi na zmenek, nato ga vprašaš da ti opiše svojo idealno žensko. Misliš, da bi opisal tebe vse tvoje lastnosti, tvoja zanimanja? Se imaš tudi sama za tako dobro, da si zaslužiš enega res tako prfekt tipa. Ali bi mogoče ta tip iskal še boljšo od tebe?
Ker vsaka lahko sanja princa Williama in misli, da si ga zasluži. On pa je 100% ne bi niti pogledal.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
breza28
Sramežljivka
Sramežljivka

[quote="claire"]
(to, da je mama psihologinja pa to le še potrdi. verjetno je hotela, da si "popolna" in da je vse okrog tebe "popolno" in dejansko si taka postala. pozabila pa je na zlajnano dejstvo "nihče ni popoln").
[/quote]

Ravno kontra, govorila mi je naj ne težim k tej popolnosti, ker pretiravam.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Pomoje imaš ti v sebi nek strah? Bojiš se, da v vezi ne bo šlo vse tako kot bi moralo it. In tudi ne bo, ker nikoli ne gre vse kot po maslu. Prej se boš sprijaznila s tem, bolje zate. Zavedaj se, da ima vsak napake, tudi ti. Če se bojiš ljudi z določenimi lastnostmi, izberi človeka, ki teh napak nima. Tvoj trenutni fant naj bi bil brez napak, ki te odvračajo od ljudi. Torej vzemi svinčnik in list papirja. Na eno stran napiši dobre, na drugo slabe lastnosti. Pretehtaj katerih je več in katere so več vredne. Nato pa se odloči. In vedi, seznam na katerem bi bile samo dobe lastnosti ne obstaja!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

nekako se najbolj strinjam z Džekijem in nixie.
meni tole vse skupaj deluje kot da pri drugih iščeš napake, da jih ja oni ne bojo pri tebi prej. in (se) tako sabotiraš. grow up!
...just breathe...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

breza28 napisal/-a: Ravno kontra, govorila mi je naj ne težim k tej popolnosti, ker pretiravam.

kdaj ti je to govorila? kot 5letni deklici dvomim. kasneje v najstništvu verjetno. ampak takrat je bilo že rahlo prepozno (čeprav nikoli ni prepozno :D ).

pišuka, nekje si to morala pobrati. pretirana samozavest/ nizka samozavest/ pretirano ljubosumje/ nespoštovanje žensk itd.- take reči izvirajo iz družine. žal.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

nixie napisal/-a:Ker vsaka lahko sanja princa Williama in misli, da si ga zasluži. On pa je 100% ne bi niti pogledal.

Meni sta ta William in njegova žena smešna. On ima frizuro kot kakšen star ata, drži se pa kot božji volek, me prav zanima, koliko žensk bi vzdihovalo za njim, če ne bi bil kao neki ostanek nekdaj slavne angleške dinastije. In tudi ženske si ni zbral ravno neke, spredaj je plohica, vizualno čist povprečna.

Resnično sem se krohotal, koliko histerije je bilo okoli te poroke.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^jaz sem ob tem razvil teorijo, da se ženske zanimajo za moške, ob katerih se čutijo nepomembne
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Odgovori