Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
-
- Komunikatorka
Nekaj sem res nalozila, ker je pisalo, da je pomembno, neke posodobitve za telefon, neka aplikacija nokia c7-00 ali nekaj takega je pisalo. In kako to odstranim oziroma kje najdem te ze nalozene aplikacije, da jih odstranim? Ker tole je pa malo prevec, zdaj mi je v 1 mesecu samo od sebe pozrlo ze 7 eur. Ce sem mogoce 3x v enem mesecu klicala in poslala 2 sms-a, govorila pa ce sem mogoce vsega skupaj 3minute. To pa je tudi vse in od tega 7eur 

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
CaliLove*, to se ti bo dogajalo tudi v drugih brskalnikih, če ne boš pridno brisala piškotke^^.
Firefox: alt + t + o, remove individual cookies, vtipkaj "cosmo", briši.
Chrome: alt(drži) + e + o, under the bonnet, content settings, all cookies and site data, vtipkaj "cosmo", briši.
IE: ne vem, ker IE je dobr samo za Firefox dol potegnt.
..ostalih pa ne poznam.

Firefox: alt + t + o, remove individual cookies, vtipkaj "cosmo", briši.
Chrome: alt(drži) + e + o, under the bonnet, content settings, all cookies and site data, vtipkaj "cosmo", briši.
IE: ne vem, ker IE je dobr samo za Firefox dol potegnt.

..ostalih pa ne poznam.
- passiflora
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- passiflora
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
Zakaj imam na partisu delilno razmerje samo 0,83, ko pa imam v torrentih še vedno 5 filmov, ki sem jih downloadala s partisa in to že kar nekaj časa nazaj, pa imam še vedno čakalno dobo pri prenašanju torrentov? Prav tako klicaj pri delilnem razmerju. Sicer imam prenešenih podatkov 41,6 GB, oddanih podatkov pa 34,5 GB. Kako lahko izboljša, razmerje? Ker če downloadam še več filmov, bom tudi "dolžna" še več podatkov.
Do zdaj s tem nisem imela težav, zdaj mi pa kar naenkrat ni več jasno, kje delam napako...