-
- Komunikatorka
Mene pa neki zanima. Ok vem, da lahko recimo skrijes recimo mail pred samo eno doloceno osebo. A lahko na ta nacin samo pred eno osebo skrijes samo leto rojstva in ne celega datuma rojstva? In, ce je to mozno, kako, kje?
Pa a je mozno skrit recimo mail pred to osebo se preden te ta oseba potrdi (oziroma ti potrdis njo) za prijatelja? Al te mora najprej potrdit pa sele potem lahko skrijes?
Hvala!
Pa a je mozno skrit recimo mail pred to osebo se preden te ta oseba potrdi (oziroma ti potrdis njo) za prijatelja? Al te mora najprej potrdit pa sele potem lahko skrijes?
Hvala!
-
- Komunikatorka
Kot je napisala Leonessa.
Glede maila pa ne vem, kaj mislis. Ce mislis zasebno sporocilo, ga ne mores skriti oziroma zbrisati potem, ko si ga ze poslala.
Drugace pa na splosno ne mores urejati individualnih nastaviteh za osebe, ki se niso med tvojimi prijatelji. Za doloceno osebo lahko urejas nastavitve potem, ko se dodata.
Glede maila pa ne vem, kaj mislis. Ce mislis zasebno sporocilo, ga ne mores skriti oziroma zbrisati potem, ko si ga ze poslala.
Drugace pa na splosno ne mores urejati individualnih nastaviteh za osebe, ki se niso med tvojimi prijatelji. Za doloceno osebo lahko urejas nastavitve potem, ko se dodata.
-
- Komunikatorka
Ne ne, to sem mislila mail kot kontaktni podatek na FB, se pravi, ce lahko kontakne podatke itd. skrijes pred doloceno osebo preden jo dodas oziroma sprejmes? tako sem mislila
no, pa saj si tudi to ze odgovorila
Tnx
Hm, sam kje je potem point vsega tega, da lahko pred doloceno osebo skrijes dolocene podatke, ce jih lahko skrijes sele takrat, ko osebo ze imas med prijatelji. V takem primeru oseba ze lahko vse vidi. Cudno, cudno

Hm, sam kje je potem point vsega tega, da lahko pred doloceno osebo skrijes dolocene podatke, ce jih lahko skrijes sele takrat, ko osebo ze imas med prijatelji. V takem primeru oseba ze lahko vse vidi. Cudno, cudno

-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
CaliLove* napisal/-a:Da se nastimat, ampak potem ta oseba ne bo videla objave niti v News feed, niti na tvojem zidu. Kliknes na kljucavnico zraven Share gumbka in izberes zadnjo moznost. Samo na News feed se pa ne da skriti, ce si mela to v mislih.
sem mislila samo za news feed.
imam nekatere malo bolj starejše prijatelje, ki nikdar ni ne objavijo in se rahlo bedno počutim ko jaz (vsakih nekaj dni kaj objavim) kaj objavim in imajo potem vrjetno samo moje objave

Don't worry, be happy!!