jst sem dons po dolgem času imela zanimive sanje

in sicer med tednom sem v študentskem domu in na balkonu sta 2 goloba nardila gnezdo in zdej mamo mladičke. ampak na referatu skoz težijo, da naj jih damo stran (se pravi ubijemo!!) in počistimo balkon. uglavnem, sanjalo se mi je, da smo te iz referata prepričali, da je zdej vse ok in golobi lahko tu odrastejo. enkrat pa pridem iz faksa in v škatli vidim bambija, se pravi mladiča od srne. in se mi je čudno zdelo, kak zdaj to in vidim, kako pride na balkon še mama srna, ki je iz trave skočila do tretjega nadstropja. nekej časa sem se skrivala in opazovala, nato pa je srna šla. no kar naenkrat, ne vem, mogoče naslednji dan al kak, pa so se na balkonu pojavili še eni mladički, tokrat tigerčki. mislim da so bli trije. no, in mama tiger se je sprehajala po kuhinji in bambija je imela ful rada pa ga je umivala pa to. no in potem pridejo spet na kontrolo ljudje iz referata in so bli čist šokirani, da sem še te živali sem pripeljala in mi niso verjeli, ko sem jim rekla, da so se kar naenkrat tu pojavili. rekli so, da srne in tigri morajo v živalski vrt. no, in grem v ljubljano v živalski vrt in s komerkoli sem želela govorit in pojasnit situacijo so me debelo gledali kot da sem zmešana, da kao srnja in tiger že ne bi skočila na tako visok balkon in imela tam mladiče. no še nekej časa sem jih neuspešno prepričevala, da je vse res, potem sem se pa zbudila