V tem primeru, je 2ka, sigurno boljša, ker je bolj čvsta in večja in kompaktnejša, tako da ti je 1ka verjetno res premajhna in zato teče mimo, ker se ne oprime dovolj na stene. Kar še ne pomeni, da imaš Postonjsko jamo

nikjer pa ne piše, kateri material je to. Sicer pa, poleg eko argumenta, ki ga je že izpostavila floribunda, meni absolutno prednost pri lunetki predstavlja še cena na dolgi rok. Odkrito povedano, odkar uporabljam lunetko si ne morem predstavljat da bi uporabljala kakršnokoli drugo alternativo. Ne vem sicer kakšna je praksa pri drugih, ampak meni spiranje in čiščenje vzame nekaj sekund, prekuhavanje pa takisto, ker nimam peči na drve in mi ni treba pihat not, tak da to je praktično delo, ki ga ni.Softcup is made entirely of hypoallergenic, non-toxic, latex-free, non-irritating material.
CaliLove* napisal/-a:Ja to je res, ampak se mi tele za enkratno uporabo zdijo bolj higienicne. In ce gre za moje telo in moje zdravje, bom raje izbrala to, kar se mi zdi zame bolj primerno in zdravo, pa naj se slisi se tako egoisticno.
Tearjerker napisal/-a:Hm, meni je pri tejle Softcup ''moteče'' da piše:nikjer pa ne piše, kateri material je to. Sicer pa, poleg eko argumenta, ki ga je že izpostavila floribunda, meni absolutno prednost pri lunetki predstavlja še cena na dolgi rok. Odkrito povedano, odkar uporabljam lunetko si ne morem predstavljat da bi uporabljala kakršnokoli drugo alternativo. Ne vem sicer kakšna je praksa pri drugih, ampak meni spiranje in čiščenje vzame nekaj sekund, prekuhavanje pa takisto, ker nimam peči na drve in mi ni treba pihat not, tak da to je praktično delo, ki ga ni.Softcup is made entirely of hypoallergenic, non-toxic, latex-free, non-irritating material.
Tearjerker napisal/-a:Hm, meni je pri tejle Softcup ''moteče'' da piše:nikjer pa ne piše, kateri material je to. Sicer pa, poleg eko argumenta, ki ga je že izpostavila floribunda, meni absolutno prednost pri lunetki predstavlja še cena na dolgi rok. Odkrito povedano, odkar uporabljam lunetko si ne morem predstavljat da bi uporabljala kakršnokoli drugo alternativo. Ne vem sicer kakšna je praksa pri drugih, ampak meni spiranje in čiščenje vzame nekaj sekund, prekuhavanje pa takisto, ker nimam peči na drve in mi ni treba pihat not, tak da to je praktično delo, ki ga ni.Softcup is made entirely of hypoallergenic, non-toxic, latex-free, non-irritating material.