claire napisal/-a:^^ temni nohti pašejo praktično k vsemu. in so zakon! tako da- ja! absolutno.
č bi nude bolj pasali, ti pa povem, če mi poveš kaj boš imela oblečeno.
Hm to pa malo težko, ko še pa ne vem nisem pa najbolj pristaš rdeče, ne vem zgleda ostajam pri hm? nevem čemu hehe
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Meni pa najlonke in peep-toe super zgledajo skupaj! Se posebno barvne, so mi pa tudi kozne kul, da je malce topleje.
Prilepim popoldne kako fotko (tud Calzedona ima v katalogu pogosto odprte cevlje in najlonke, pa super zgleda).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
eh nese sekirat. eno mal bolj posebno črno majčko boš kupla, pa bo ogromno videzov.
sicer pa predlagam tudi tole...
lahko maš modro/sive kavbojke, kot tele na slikci, ap tudi modre jeans bodo kul zdraven, črne gležnarje, sandale, salonarje, škornje, vs egre zdraven, tut kakšn črni elegantni copati gredo zdraven. potem.... daljša navadna majčka gre tut kul zdraven, mogoče si za evro ali dva v kik-u nabavi črno bel šal v istem vzorcu kot je slikci, kul bo. ali pa črno preprosto majčko, pa bel šal pa pas pa modre kavbojke. tut ok. zdraven gre tut rdeča mačka. pa črn šal pa črne hlače pa črne /rdeči čevlji kot sme prej naštela.
jaz bi našla ogromno reči sem zdraven no. še bi lahko kaj naštela. upam, da sme pomagala. hf:
V soboto sem povabljena na poroko. Danes sem si v Zari kupila bel rekelček za k oblekci, ki je zelene barve in ima vmes take sivo-bele vzroce... Dejte mi prosim povedat, če je bel rekel sploh primeren za na porko glede na to, da je ta barva rezervirana za nevesto. Bo čudno izpadlo?