McLarnovc napisal/-a:
Mene pa najbolj razpizdijo taki, ki se obnašajo kot ti očitno. Da stojiš na prehodu, pa te noben ne jeb* 5% in moraš res stopit dobesedno na cesto, da MOGOČE nekdo ustavi, da greš lahko čez. Posebej v ljubljani je takšno obnašanje močno razpaseno. Fak takemu bi prav z veseljem primazal dve okoli ušes...
Kaj ko bi ti malo pozorneje bral? Napisala sem:
Drugič bom brez slabe vesti potrobila, pa ne, ker se mi ne bi ljubilo ustavit pred prehodom za pešce, ampak zaradi folka, ki v zadnjem momentu prečka cesto brez, da bi se jim sploh dalo ozret naokoli.
Če se nekdo za trenutek zaustavi pred prehodom za pešce, ker preverja, če ima čiste čevlje, potem pa se zažene čez, kot da bi bila cesta prazna, ti pošteno dvigne živec. Še bolj bi mi ga, če bi se avto za mano zakantal vame, ker ni dosti manjkalo. Jaz bi primazala dve okoli ušes njej, ker ne zna pogledat levo in desno, očitno sinčka "uči" isto, ko se ne zna obnašat v prometu. Če izgleda, da pešec ne namerava prečkat ceste, potem pa jo vseeno, brez da bi kakor koli dal vedet udeležencem prometa ...

Pa kaj se zdaj tu moram pregovarjat, ker sem jezno odreagirala na to žensko in ker je nekaterim očitno treba ponovit par stvari o varnosti?