kdo/kaj vam gre na živce #3

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

McLarnovc napisal/-a:
Mene pa najbolj razpizdijo taki, ki se obnašajo kot ti očitno. Da stojiš na prehodu, pa te noben ne jeb* 5% in moraš res stopit dobesedno na cesto, da MOGOČE nekdo ustavi, da greš lahko čez. Posebej v ljubljani je takšno obnašanje močno razpaseno. Fak takemu bi prav z veseljem primazal dve okoli ušes... :evil:

Kaj ko bi ti malo pozorneje bral? Napisala sem:
Drugič bom brez slabe vesti potrobila, pa ne, ker se mi ne bi ljubilo ustavit pred prehodom za pešce, ampak zaradi folka, ki v zadnjem momentu prečka cesto brez, da bi se jim sploh dalo ozret naokoli.

Če se nekdo za trenutek zaustavi pred prehodom za pešce, ker preverja, če ima čiste čevlje, potem pa se zažene čez, kot da bi bila cesta prazna, ti pošteno dvigne živec. Še bolj bi mi ga, če bi se avto za mano zakantal vame, ker ni dosti manjkalo. Jaz bi primazala dve okoli ušes njej, ker ne zna pogledat levo in desno, očitno sinčka "uči" isto, ko se ne zna obnašat v prometu. Če izgleda, da pešec ne namerava prečkat ceste, potem pa jo vseeno, brez da bi kakor koli dal vedet udeležencem prometa ... :roll: In ja, jaz se v vlogi pešca najprej prepričam, če je stanje na cesti primerno, da grem čez. Če ni in in noben ne ustavi, pač počakam, ko bo.
Pa kaj se zdaj tu moram pregovarjat, ker sem jezno odreagirala na to žensko in ker je nekaterim očitno treba ponovit par stvari o varnosti?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sovražim trailerje bednih ameriških komedij ki polnijo box office, samo to še ni najhuje, vedno, ampak vedno je po koncu trailerja ko je napis filma, še 3-5 sekundna šala, kot neka iztočnica WTF
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

Na živce mi gre da nekateri ljudje mislijo, da tisto kar si oni želijo si želim tudi jaz (pa ponavadi se izkaže ravno nasprotno!!!).
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lemurka »

To, da te tisti, ki tako penijo čez predalčkanje, mirno uvrstijo med posploševalce in predalčkarje. (mal mi gre na živce, predvsem mi je pa hecn :D )
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Na živce mi gre to, da me hočejo mamičini kolegi sparčkati z vsakim iz družbe , ki je samski in ki ni čiisto neumen.A lahko no? :roll:
The world is as you are.
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Meni pa dvigne pritisk, ko me kakšni znanci od mojega sprašujejo, kaj vidim na njem, ker bi si tako luštna punca lahko našla kakšnega boljšega. Like Slika

Ne vem kaj se imajo za ukvarjat s tako osebnimi stvarmi, še najmanj neki kreteni, ki si to upajo vprašat samo v pijanem stanju in ne poznajo niti mene niti njega, razen na videz.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

emanuela napisal/-a:Na živce mi gre to, da me hočejo mamičini kolegi sparčkati z vsakim iz družbe , ki je samski in ki ni čiisto neumen.A lahko no? :roll:

Ne vem zakaj sem dobil predstavo, da ti predstavljajo 50 letnike, z pivskim vampom pa brki. :P
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

* da ko mi celo dela net in vsaj en komp, mi crkne telefon, ali pa celo oboje hkrati :? ko da vesolje hoče da mam največ 1 gadget in NIČ več.. ok whatever
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Led Zeppelin napisal/-a:Ne vem zakaj sem dobil predstavo, da ti predstavljajo 50 letnike, z pivskim vampom pa brki. :P

Haha, neee :D Tam malo pod trideset so ponavadi, zaenkrat ne rabim še enega dedija :D
The world is as you are.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

* vprašanja tipa kako/zakaj je (lahko) tko lušna&_______________ (vstavi poljuben kompliment) punca brez tipa. in zakaj sva šla z bivšim narazen.
* da zadnje čase full stvari narobe preberem, npr. temo Izziv neprestano berem kot Izliv (spuko, to si ziher ti kriv! :lol:).
* mojstrsko izmikanje nekaterih ljudi - problem se ne bo rešil samo zato, ker se nekdo odloči, da ga ne bo videl.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

tisti čuden obrambni mehanizem ljudi, da ko jim nekdo pove svoje mnenje, začnejo namesto reševanja problema, nalagati krivdo na tistega, ki je upal stegniti jezik. pa WTF???
in seveda mi gre na živce, da od vseh, ki smo tam se vse zanašajo name, da bom povedala realno sliko. sem bila tiho dokler se je dalo. prisežem. daj no claire, ti povej. hočemo slišati kaj ti misliš. ok. in potem se seveda posledično se taglavna "spravi" le name, čeprav mi vse ostale tudi kimajo.

mater a sem jaz profesionalka al ti? marš pa take trenerke, ki mislijo, da vse vejo, pol ji pa eno izi vprašanje postaviš pa je njen odgovor: "kakor ve hočete." ali "ti si se sama odločila, da tega ne boš zmogla." ali "to je vaš ples, ve povejte kako." mislim res mi gre na živce. a jo zato plačujemo?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

- da nekaj reče, potem pa naredi stvar čisto drugače
- to, da moram v tako lepem vremenu viset v pisarni
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Mačeha...samo ona je tako nora, da po fotrovem povabilu na obisk reče, da bo mačeha (torej ona) zadovoljna, če s sestro ne prideva.Pred družbo.In pol se foter čudi, zakaj imam dolg jezik in zakaj naju ni blizu.
The world is as you are.
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

emanuela napisal/-a:Mačeha...samo ona je tako nora, da po fotrovem povabilu na obisk reče, da bo mačeha (torej ona) zadovoljna, če s sestro ne prideva.Pred družbo.In pol se foter čudi, zakaj imam dolg jezik in zakaj naju ni blizu.

Groza :eek: In kaj reče foter na to?

-------------------------------

Na živce mi gre da bo cel teden slabo vreme!!! :evil:
Eh... :(
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a *spelchek* »

ko si fant, s katerim sva končala ne da dopovedat da je konc in govori, da si bo nevem kaj naredu,da nej si premislim in to.... js mu pa ne morem dopovedat, da je konc, ker n več to to...fora je pa itaq v tem, da je on že pred mescom končal,si premislu da nebi in si skos zmišljeval, zdj ko je pa blo na men da de odločim, je pa itaq use narobe...
Odgovori