Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Perchy »

na uhančke ti ne more piskat, sej nimaš ne vem kakšnega železa v sebi...ne glede na vse uhane, ki jih imam v sebi mi ni nikol piskal.in mam v bradavici ga in christina piersing..pa tut tisti model je rekel, da je čist premal kovine, da bi piskal

ti je prej piskala torbica ali kakšni čevlji, ki imajo čipe v sebi
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

a ima kdo tle izkušnje s tem piercingom ?

http://www.pollsb.com/photos_handler/o/ ... s_body.jpg

A je občutljivo mesto, kako je s celjenjem....?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

To je surface (površinski) piercing, kar pomeni, da obstajajo za ta piercing vse nevarnosti kot za ostale površinske - zelo hitro se lahko izraste, zelo lahko se zdraži in vname, celjenje in ostalo je pa povsem odvisno od tega, koliko imaš kože na tem delu. Če je je manj, je večja možnost, da se bo piercing dolgo celil, migriral ali se izrasel. Če boš lepo skrbela za piercing, se možnost migriranja in tega zmanjša, ampak pri izraščanju in migriranju zelo pogosto ne moreš narediti čisto nič, da bi to lahko preprečil.

Sicer pa pač, koža kot koža, ne gre skozi nikakršen hrustanec ali kaj podobnega, tako da načeloma ne bi smel biti kaj posebno boleč ali kaj podobnega.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala :) Moje čisto osebno menje je sicer, da najprej sama pri sebi ugotovi, ali se ti zdi, da imaš na tem mestu dovolj kože, da se piercing obdrži notri, ali pa je je čisto malo oz. je zelo napeta. Če nisi sigurna, stopi do piercing studia in povprašaj tam. Kar se pa izraščanja tiče, pa ne moreš vedeti, dokler ne poskusiš :) Tako da jaz bi ti rekla go for it :D
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Tearjerker napisal/-a:Oj!

Mene pa zanima če ima katera/kateri kake dobre izkušnje oz. priporočila glede pirsing artistov v Mariboru? Pač da je kvalitetno narjeno, sterilno brez najmanjšega pardona pa da ma na izbiro uhančke iz titana (kar mislim da majo tak more or less že vsi, sam mi je mus da me ne nategnejo, ker ostal shit a la medicinsko jeklo, srebro, zlato mi vse po vrsti povzroča vnetja)? Pirsing studije sem že ogledovala, bi pa bla vseeno vesela kakega mnenja, priporočila, odpriporočila.... :)

In, si nardila pol kaj?

Če še ne, še tukaj en glas za joli ;)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

*SunFlower* hvala za odgovor :razz: si mi pomagala :)

Ma ja sej tega me je panika, da se mi vname kej, ker takšna mesta se kr dolgo celijo pa ful moraš biti pazljiv...

bom šla do studia pa mal povprašala :)

drugača pa ja..treba je poskusit in najbrž bom počas res zbrala pogum in šla :P
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

obrvi so res zlo mimo ja :D
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

nanamiša napisal/-a:Ma ja sej tega me je panika, da se mi vname kej, ker takšna mesta se kr dolgo celijo pa ful moraš biti pazljiv...

Ej, pa v primerjavi z npr. hrustancem se niti ne celi tako dolgo. Realno lahko pričakuješ, da se bo sam piercing zacelil precej hitro - ne vem, v 2-3 tednih - če boš imela pa kake probleme z njim, bo pa potem stalno malo vnet in razdražen. Tu bo pa vse odvisno od tega, kako se tvoje telo odziva na piercinge, od tega, koliko boš nanj pazila, pa seveda tudi od sreče. :) Ampak tudi ko se ti vname, ni to ravno, da bi se ti delale gnojne bule ali pa da ti nos odpade :P Samo koža okoli uhančka je rdeča, vneta in včasih malo srbi. Če to potem traja in traja ... je bolje, da daš uhanček ven, preden se začne izraščati in ostane brazgotina. Ampak načeloma vse skupaj ni nič groznega in najhuje, kar te lahko doleti, je, da boš morala dati uhanček ven. Infekcije in podobno se bolj dogajajo ljudem, ki nič ne čistijo uhančka, ki nanj čisto nič ne pazijo, ki okoli še nezaceljenega tkiva pujsajo z umazanimi rokami ... skratka, če vsaj malo paziš, ne bi smela imeti problemov. :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

No pol me nima kej preveč za skrbet ane :D Če mi nos ne odpade pol dobr hehe :D
Itak pa bom videla kako bo, ko si ga bom nardila. Tko da če pazim, čistim tko kot je treba ne sme biti problemov. Razen če telo res ne bo sprejelo uhana pol pač ni druge kot pa uhan odstraniti. Sam verjetno tudi tista brazgotina ni tko zlo velika, če pride do česa takšnega.

No kul :) Ko si ga nardim poročam kako pa kej :P
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Ma kera izkušnje z zlatimi piercingi (belo zlato)?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

nanamiša napisal/-a: Tko da če pazim, čistim tko kot je treba ne sme biti problemov. Razen če telo res ne bo sprejelo uhana pol pač ni druge kot pa uhan odstraniti. Sam verjetno tudi tista brazgotina ni tko zlo velika, če pride do česa takšnega.

Točno tako, z izjemo brazgotine, ki bi pa znala biti kar opazna - če uhana ne odstraniš, preden se ti povsem izraste, dobiš brazgotino, ki povezuje obe (prvotni) luknji. Ampak to se da precej enostavno preprečiti s tem, da uhan odstraniš takoj, ko vidiš, da je med bunkicama manj kože kot prej.
Pa vso srečo :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

No potem pa okej. Samo pozoren moraš biti na spremembe :)
Hvala! :)
Uporabniški avatar
Bauc*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bauc* »

Jaz imam pisring tragus 5 mesecev in se mi celi kar dobro, imela sem edino malo problemov, ker se mi je nekajkrat pošteno zagnjolil, ampak zdaj je že vse vredu. Je pa veliko odvisno od tega, kako skrbiš za njega, s tem mislim, da si ga razkužuješ s fiziološko raztopino.
Uporabniški avatar
Choco Cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Choco Cat »

No, da se javim spet malo po dolgem času... :D
Vem, da je to tema za intimne pirse, ampak včeri sem šla dat pirs v jezik in je zakon :cool: samo boli pa bolj kot sem pričakovala. Tablet proti bolečinam sicer ne rabim, ampak 2 žlici čokolina sem pa je dla celo uro
:cry:

Oni tam dol pa pride na vrsto konec maja... poročam, če preživim :P :wink:
...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...:)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

ooo Choco Cat, sem šla takoj prebrat v temo, ko sm vidla da si objavla post....sm že pričakovala da si dala intimnega pa sm firbcala :wink:

No, glede na to, da sem si odločla narest piercing (dokončna odločitev je po temeljitem premisleku padla na vertical hood pirs) kot darilo sama sebi za rojstni dan, in glede, da je to že jutri (:D) - mam namen prvič ko bom v Lj zavit v salon pa si ga omislit! :)
Odgovori