Če na carino pošlješ mail in ti nič ne odgovorijo. A je to vseeno dobro? Ker nočem, da bi mi stvari nazaj prodajalcu poslali
Ko sem nazadnje na carino poslala mail, sem jih prosila, naj mi odpišejo, da bom vedela, če so dobili mail. In so odpisal Drgač jim pa po moje ni v navadi odgovarjat. Po moje boš dobila svoj izdelek v parih dneh!
Js tud nisem nič dobila odgovora. Bodo že poslali. Ne gre to kar takoj nazaj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zna bit ja. Js sm bla besna, ker sem morala samo zato, da so mi sploh ta postopek naredili dala skoraj 5€ Potem je morala pa še sestrična neki tazga za na pošti, ko prevzela izdelek (sem ji naročila neki za darilo in direkt njej poslala).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mene so ujeli na radar, so se prasci skrivali 10m pred znakom za konec naselja in za eno živi mejo in ni šans da bi jih kdo opazil.. Sem pa pelala nekje 58,59 km/h... Se pravi kazen nekje 130€. Maaaaaaaa Hvala za odgovor!
do 10km/h = 41,73€
med 10 in 20km/h = 125€ + 1 točka
med 20 in 30km/h = 250€ + 3 točke
nad 30km/h = najmanj 500€ + 5 točk + prepoved vožnje za določen čas
nad 50km/h = najmanj 500€ + 18 točk + odvzem vozniškega dovoljenja
Pozabila sem PIN kodo na Maestro kartici. A mi na matični banki komot dajo pin, al bo treba novo delat?
Zanima me, če v kateri trgovini, kjer prodajajo rolarje menjajo staro za novo? Lani sem kupila rolerje in mi je malo žal, da sem si vzela take. Na sabi sem jih imela 2x ampak mi res ne ustrezajo, ker so preveč profesionalni. Kupila sem jih na razprodajah in je to edino ostalo na koncu. Škoda mi jih je, ker niso bile poceni ampak v njih se ne počutim ok. Bi bilo najbolše, da bi šla v trgovino, jih tam pustila in odšla z novimi Pozna kdo kako tako trgovino, kjer bi bilo to možno?
uf, ne, ne poznam, sam probi jih prodat na ksni strani ala bolha, al pa se bols - js bi probala ksn rolerski forum, mogoce bo slo, sploh ker so prakticno novi