Malo delo - DA ali NE?
Kofe napisal/-a:Em a mi lahko kdo PROSIM razloži kako imamo lahko obenem tako visoke davke javne finance nam pa vedno bolj škripajo? Moji glupi možgani tega ne res ne razumejo.
Velike količine denarja se stekajo v neprave žepe in investicije.
Glede davkov je lari fari.
Primer; koliko npr. v Nemčiji , Avstriji , Italiji stane neki trgovec delodajalca in koliko trgovec stane delodajalca v Sloveniji.
Ko to ugotoviš, prideš do čudne resnice , ki jo v Sloveniji skrivajo od javnosti vsa ta leta.
PS. če v Nemčiji trgovec dobi NETO plačo cca 1500€ ,.......... v Sloveniji pa polovico manj ali še manj in če je v Sloveniji 100% dajatev, še vedno delodajalec v Nemčiji ima več STROŠKOV na zaposlenega, ker je v osnovi NETO plača večja in ta njihova NETO plača je vsekakor večja kot pri nam BRUTO.
Edit , v matematiki je lepota - toda brez truda jo ne najdeš
Ma butelj si. Kaka primerjava. Jao. Tam imajo večji standard kot tule veš.
Lepo vzemi nevem ker izvod Financ pa si prečitaj tabelo, ki primerja države med seboj, davčne stopnje itd itd.
V Nemčiji npr visoke davke plačuje res majhen procent ljudi (res bogati), tukaj pri nas pa ubistvu revni plačujejo skoraj enako kot zelo bogati. Sfalirano ane?
Lepo vzemi nevem ker izvod Financ pa si prečitaj tabelo, ki primerja države med seboj, davčne stopnje itd itd.
V Nemčiji npr visoke davke plačuje res majhen procent ljudi (res bogati), tukaj pri nas pa ubistvu revni plačujejo skoraj enako kot zelo bogati. Sfalirano ane?
Kofe napisal/-a:Ma butelj si. Kaka primerjava. Jao. Tam imajo večji standard kot tule veš.
Pazi, v kolikor nekdo misli drugače kot ti = butelj ???!!!!
Bravisimo - maestro.
Kdo je kriv za tako nizek standard v Sloveniji ?????
Yebat ga, jaz ne vem , ker sem butelj
Kofe napisal/-a:V Nemčiji npr visoke davke plačuje res majhen procent ljudi (res bogati), tukaj pri nas pa ubistvu revni plačujejo skoraj enako kot zelo bogati. Sfalirano ane?
Ne rabim jaz nič prečitat, osebno poznam ljudi , ki tam delajo ampak jaz nisem suženj slovenske politike, kjer delodajalci jamrajo in bi vse ukinuli;odpravnino, regres , malico, prevoz na delo,........
Si kdaj slišal da navadni delavec v Avstriji ob upokojitvi dobi odpravnino od 30.000€ - 40.000 €.
PS. pazi se, butelj ima še informacij, katere razni Semoliči prikrivajo javnosti.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Čisto se zna zgoditi, da kljub temu, da je referendum uspel oz. je bila večina proti sprejetju zakona, da bo zakon, čez nekaj časa vseeno sprejet. Saj je vedno tako.
Kot je bilo npr. s tem, da bi bile trgovine ob nedeljak zaprte - večina je bila za to, da bi bile zaprte na takratnem referendumu. Kaj pa je sedaj?
Kot je bilo npr. s tem, da bi bile trgovine ob nedeljak zaprte - večina je bila za to, da bi bile zaprte na takratnem referendumu. Kaj pa je sedaj?
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Dorotheia napisal/-a:Čisto se zna zgoditi, da kljub temu, da je referendum uspel oz. je bila večina proti sprejetju zakona, da bo zakon, čez nekaj časa vseeno sprejet. Saj je vedno tako.
25. člen Zakona o referendumu in o ljudski iniciativi:
Eno leto po razglasitvi odločitve na referendumu državni zbor ne sme sprejeti zakona, ki bi bil vsebinsko v nasprotju z odločitvijo volivcev.