Zame se prevara začne takrat, ko mi fant začne prikrivati, da je v stiku s kakšno drugo žensko. Če skriva neko poznanstvo, to pomeni, da ne gre za nedolžne kave ipd. Če si skrivoma piše z neko žensko, se z njo dobiva na pijači itd., lahko to vodi marsikam. V kolikor pa nečesa ne skriva pred mano, nimam razloga za skrb, četudi to še ne pomeni, da je "čist" in da mi je 100% zvest. 100% tako ali tako ne moreš biti v nikogar, razen v sebe, pa še o tem marsikdo ni prepričan, če se ne pozna dovolj dobro.
Lani sem z mojim imela eno pikantno izkušnjo, ko je na FB sprejel neko punco in sem nato izvedela, da ji je pisal kako je luštna in če se dobita na kavi, čeprav je imel v profilu označeno, da sva v zvezi. Prizadelo me je, ker sem ga enkrat tako mimogrede vprašala od kje jo pozna, pa je rekel, da je njegova kolegica, čeprav je še sploh ni videl v živo.
Ker pa je svet majhen, se vse izve in takrat me je tisto kar zbodlo, sploh, ker je pred tem vedno zatrjeval, da ne dodaja in sprejema neznanih žensk. No, kasneje je tudi dodal kakšno neznano, kar je bila še ena taka stvar, katera je odstopala od njegovih besed.
Ni problema, če je nekdo iskren, da dodaja vse ženske po spisku, ne maram pa, če človek govori eno, dela pa drugo.