Sva se včeraj zvečer dobila in sem upošteval vaš nasvet.
Povedal sem ji, da mi je z njo zlo vredu, da bi rad, da tako ostane naprej, da pa bi pričakoval, da se bom v teh dveh mesecih zaljubil. Žal se to ni zgodilo in se mi zdi, da tudi ni velike verjetnosti, da bi se to zgodilo kdaj v prihodnosti. Da pa bom razumel, če vse skupaj hoče prekiniti. (dobesedno tako)
Sem prišel pa do spoznanja, da pri svojih tridesetih, žensk popolnoma nič ne razumem in je tisto, da so moški z marsa, ženske pa z venere popolnoma res. Očitno si je stvar res razlagala točno tako, kot ste pisali tu gor. In še celo do seksa je prišlo samo zaradi tega, ker je s tem mislila, da me bo na ta način lažje dobila.
Bilo je nekaj solzic in v tistem momentu mi je po glavi šla samo misel ˝hvala bogu za ta forum˝. Če nebi tu vprašal, bi še vedno živel v neki zmoti, da je odnos, ki sva ga imela nekaj običajnega in ji pomeni stvar enako kot meni.
Nič.. Zahvalila se mi je, da sem bil do nje iskren (menda se ji je to prvič zgodilo

Minilo je par ur in sem že dobil sms, da se je mogoče prehitro odločila, da je situacija ki sva jo imela tudi njej odgovarjala in da lahko s tem nadaljujeva dokler bom želel.
Ker sem očitno teleban za ženska občutja pa spet sprašujem na tem forumu. Ali ženska dejansko misli to kar ja rekla ali potihem še vedno pričakuje, da se bom zatreskal vanjo do ušes? Ker že prej nisem imel neke slabe vesti, po vsem tem pa je sploh nimam.
Kar se mene tiče mi stanje kot je čisto odgovarja. Problem pa je, ker bom prej ali slej spoznal kakšno punco s katero pa bom želel imeti resno zvezo in res nebi rad, da bi takrat prišlo z njene strani do kakšnih scen. Takrat bom te najine stvari brez dvoma prekinil.
Sem pred časom imel probleme, ko me je neka ženska (ki sem jo pravzaprav komaj poznal) zalezovala.. Kolegom se je to zdelo super, če te taka huda punca zalezuje in so mi bili celo nevoščljivi. Meni pa se je zdelo vse drugo prej kot to. Je kar malo freaky, ko nekdo ve o tebi skoraj več informacij, kot pa jih veš sam in nikakor si ne želim doživeti kdaj še kaj podobnega.

Torej.. Punca mi za enkrat deluje čustveno zrela oseba. Glede na to, da pa očitno pojma nimam o ženskem razmišlanju me pa zanima, ali si spet punce te stvari razlagate na popolnoma drugačen način, kot jaz?
Džeki napisal/-a:Če sumiš, da bi rada zvezo, se ji celo lahko zlažeš, da sta v zvezi, da se bo bolje počutila. Spremenilo se v praksi itak ne bo nič. Ko ti več ne bo do nje, pa jo pustiš s kakšnim random izgovorom.
Takšna situacija se zaobide tako, da ženski rečeš, da sta v resni zvezi, v praksi pa to zvezo itak furaš kot eno f**-frendovstvo. Znajdi se malo, no.
Džeki, tole se mi zdi pa malo podlo. Ne samo, da mi punca res deluje ok. Tudi drugače se mi laganje, da bi se lahko še naprej dajal dol, zdi malo patetično.
Ne vem no.. Za enkrat niti slučajno nisem tako obupan, da bi to počel. In tudi če bi bil, bi mi bilo to početje pod častjo.. Res..
In kakšna bi bila potem tvoja reakcija, ko bi te po nekaj mesecih hotela predstaviti svojim domačim? Meni tudi slučajno ni v interesu kogarkoli od njenih spoznavat, če ne mislim imeti z njo kaj več.