Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a darcy firth »

Pozdravljen bikec
Glede na to da moje ljubezensko življenje ki že nekaj časa stoji na mrtvi točki me zanima če se bo tu kaj premaknilo....če se kaže kakšna nova ljubezen v kolikem času naj bi se pojavila in če je videti da je to kakšen srčen dečko :D
druga stvar je pa študij ....če mi bo uspelo doseči zastavljen cilj polovica opravljinh izpitov do konca septembra...

hvala za odgovor!
HawaiiGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HawaiiGirl »

bik napisal/-a:
HawaiiGirl napisal/-a:Dragi bikec!

Bi te prosila, če pogledava globoko v kartice, predvsem na področju ljubezniiii seveda. :) Kako mi kaj kaže, se mi zdi, da sem pripravljena na kakšno pravo vezo..če bo, bo iz preteklosti ali nekaj novega? In pa študij..kako kaže glede tujine naslednje leto in kako finančno ter kako kaže služba?

Upam, da ti nisem natrosila preveč vprašanj. Hvala za vpogled in prijaznost pa kar najlepši dan še naprej. ;)

Kot vse življenje je tudi pri tebi povezano vse. Ljubezn in tujina kjer na bi dobila tvojo iskano ljubezn, No ne vem al bo to v tujini al pa je lahko tujec pri nas no nekaj s tujino je povezano.

Študij super mislim da že sedaj nimaš problemov.

A maš sploh kake probleme ali kaj sploh nedorečenega. jasno vizijo maš kaj boš in splloh ni problema. Finančno ne bo težav služba pa kr nekako napredovanje. Skratka uživej in mirno spi. Bi reku da znaš stvari dobro thetirat. hehehehehhe

Kako je lepo odgovarjat ko vidiš tako lepe karte.

bik

:) Kakšen nasmeh si mi narisal na obraz bikec..neverjetno. :D Tole s tujino me je malce špiknilo, če bi mogoče imel par sekundic naslednjič, ko boš bral kartice, pa pogledal le, če je to povezano z osebo, ki sem jo u bistvu po spletu naključij spoznala včeraj na faksu in s katero bom preživela pol leta na izmenjavi in v bistvu kdaj (če lahko) se bo začela zadeva razvijati..

Pa še nekaj..super si, ko takole nesebično pomagaš. To rabiš večkrat slišat, čeprav predvidevam, da to že veš.. :)
Uporabniški avatar
Isis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Isis »

bik napisal/-a:
Isis napisal/-a:Hej Bikec, spet jaz, tokrat z novimi vprašanji, ki me zdajle mučijo.

Najbolj me zanima, ali mi bo finančno uspelo v novi zadevi, ki se je lotevam? Odlično uspeva mojem fantu, pa sem pomislila, da poskusit ni greh...
Zanima pa me tudi, ali mi bodo uspeli določeni načrti do poletja (postati bolj fit - to mi zaenkrat dobro uspeva) in to, da bom naredila vse izpite v prvem roku.

Hvala ti vnaprej, zakon si! :)

Fantu mogoče uspeva tebi pa močno dvomim. Če se pa lotiš bo to zatebe pomembna šola in ti bo odprla nove poti.

Seveda da boš bolj fit oziroma, da ti bo načrt uspel sicer pa sej ti nič ne manjka taka kot si. Pa ja ne bi rada da bi okoli šklepetale kosti.

Za izpite pa kr močno pljuni v roke to ti je najbolj važno in ostalo pusti. V nasprotnem primeru izpiti odejo za čačak. In bo poletje lepo doma za knjigami.

Vse je povezano ne moreš verjet trikrat mi je v komplet prišla ena in ista karta zato potrudi se.

bik

Še par vprašanj, potem dam pa res mir. :D
Zadnje čase se sekiram zaradi brezveznih stvari iz preteklosti, kljub temu, da sem se očistila vse navlake, ki me je utesnjevala. Kako mi torej kaj nasplošno kaže za naprej? Bom lahko ostala vesela in nasmejana? Ker mi vsi okrog mene govorijo, da se sekiram za brezveze, in po eni strani vem, da je to res, ampak me včasih še vedno matrajo živčki.
Z mojim se imava res super, ampak me vseeno zanima, kako nama bo kaj kazalo v prihodnjih mesecih in ali naju čaka kaj velikega. O čem pa razmišlja on? Vidiš kaj zanimivega?
No, glede na to, kar si napisal o financah in da mi najverjetneje ne bo uspelo... Zanima me, če mi bo uspelo v čem drugem na področju financ in kako bom prišla do tega.
:)
Hvala ti, hvala ti, hvala ti! :P
hannah1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hannah1 »

bik napisal/-a:
hannah1 napisal/-a:živjo

Prosila bi te za en nasvet.
Trenutno sem obstala na križišču. Ne vem, kam se naj usmerim, kaj bi bilo bolj pomembno, ko pa je toliko stvari ki bi jih morala opraviti, pa ni pravega zagona.
In kako bo naslednje šolsko leto z mano - mi bo uspelo ostati v Ljubljani, ali bom morala oditi domov (sem absolventka)

hvala že vnaprej :)

Oj do tja si prišla in to tudi končala tudi če te nekaj pesti. nekaj malih težavic bo nekaj pretvar in slepomišenja vendar ti bo uspelo. dej malo energije od sebe ker vidim da te druge stvari mučijo. vedi zmeraj si zate vedno prva ti potem pa vsi ostali.

bik

Hvala za odgovor. Imam pa še eno vprašanje: kaj pa ljubezen? Dolgo časa nazaj sem nekaj zasrala, pa še zdaj ne morem pozabit tega.
nastjka`
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a nastjka` »

Pozdrav bikec :)

No jas mam pa eno veliko zmedo v ljubezni, pa me zanima kaj lahko še pričkujem glede tega ?

Nastjka *
* nikoli ne obžaluj nečesar ` kar te je nekoč nasmejalo *
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

bik napisal/-a:
Annette napisal/-a:Bikec, daj mi prosim poglej, kaj se meni kaže v ljubezni.. ker so neki kandidati, vendar me zanima bolj podrobno, kaj bi se lahko zgodilo na tem področju..

Hvala!!

Hehehhe nekaj kandidatov lepo se sliši. Kaj pa ti do teh kandidatov čutiš. Upam, da ne čutiš do vseh enako hehehehhe.
malo sem se pohecal je pa vvsakem hecu nekaj resnice. Pa poglejva,

S vsega tega ne bo nič ker držiš fige v žepu in se bojiš premaknit. Prvo boš morala nekaj stvari pri sebi razčistit in potem se ti bo dogajalo. Do takrat pa bodo samo igrce kje bo kdo koga. V tem ni dost bodočnosti. ko boš pa stvari dorekla pri sebi osvetlila imaš pa pot odprto in prišel bo tapravi za katerega spljoh ne boš spraševala.

z ljubeznijo v srcu bik

o ja, sliši se že lepo, ampak realnost je pa nekaj drugega :)) še par vprašanjc imam zdaj:

ali ti tvoje ciganke kaj povejo o tem "pravem"?
ali bom ostala v tujini ali me konec leta čaka vrnitev v domovino?

najlepša hvala**
i love that thing you do with your tongue.
saneLcy_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a saneLcy_ »

pozdravljen Bikec.
mene zanima, kdaj bo prišel moj čas da se ustalim? Vidiš, mogoče v prihodnosti fanta, ki bi mi prekrižal pot? Ali še me naprej čaka samsko življenje? Zanima me tudi glede šole? Ali bom jo rešila brze problemov ali mi stojijo na poti kakšne ovire?

Hvala že vnaprej za odgovor :)
Uporabniški avatar
Thumbelina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Thumbelina »

Ojla, bikec :)
Tudi mene zanima ljubezensko področje - kako mi kaže na splošno in ali bom spoznala (že poznam?) kakega fanta s katerim si bom ustvarila resno vezo?
Hvala in lep pozdravček! :flower:
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

gemma4 napisal/-a:zivjo Bikec
Zanima me ali se naj se se naprej trudim okoli fanta,ki mi mesa glavo ali naj dam priloznost keremu drugemu? Kaj se mi obeta na ljubezenskem podrocju?

2.Bom uspesno zakljucila letnik?

Napravi spremembo s starim počisti in razčisti ter napravi prostor za nekaj novega, ki ti prinaša veliko veseja in sreče ter seveda brez ljubezni, ki jo boš deležna ne gre.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

darcy firth napisal/-a:Pozdravljen bikec
Glede na to da moje ljubezensko življenje ki že nekaj časa stoji na mrtvi točki me zanima če se bo tu kaj premaknilo....če se kaže kakšna nova ljubezen v kolikem času naj bi se pojavila in če je videti da je to kakšen srčen dečko :D
druga stvar je pa študij ....če mi bo uspelo doseči zastavljen cilj polovica opravljinh izpitov do konca septembra...

hvala za odgovor!

Nič novega se ti ne obeta v ljubezni vsaj v doglednem času. maš nekaj zadržkov in prepričanj ki te tu ovirajo. Tomalo razčisti pa ti bo pot odprta.

šola pa itak je tvoja prva skrb in tu greš po začrtani poti. Tu se ti bo vse uresničilo kar si želiš. Mogoče je pa to to ko šolo končaš boš ,energgijo drugam usmerila in tako je prav.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

HawaiiGirl napisal/-a:
bik napisal/-a:
HawaiiGirl napisal/-a:Dragi bikec!

Bi te prosila, če pogledava globoko v kartice, predvsem na področju ljubezniiii seveda. :) Kako mi kaj kaže, se mi zdi, da sem pripravljena na kakšno pravo vezo..če bo, bo iz preteklosti ali nekaj novega? In pa študij..kako kaže glede tujine naslednje leto in kako finančno ter kako kaže služba?

Upam, da ti nisem natrosila preveč vprašanj. Hvala za vpogled in prijaznost pa kar najlepši dan še naprej. ;)

Kot vse življenje je tudi pri tebi povezano vse. Ljubezn in tujina kjer na bi dobila tvojo iskano ljubezn, No ne vem al bo to v tujini al pa je lahko tujec pri nas no nekaj s tujino je povezano.

Študij super mislim da že sedaj nimaš problemov.

A maš sploh kake probleme ali kaj sploh nedorečenega. jasno vizijo maš kaj boš in splloh ni problema. Finančno ne bo težav služba pa kr nekako napredovanje. Skratka uživej in mirno spi. Bi reku da znaš stvari dobro thetirat. hehehehehhe

Kako je lepo odgovarjat ko vidiš tako lepe karte.

bik

:) Kakšen nasmeh si mi narisal na obraz bikec..neverjetno. :D Tole s tujino me je malce špiknilo, če bi mogoče imel par sekundic naslednjič, ko boš bral kartice, pa pogledal le, če je to povezano z osebo, ki sem jo u bistvu po spletu naključij spoznala včeraj na faksu in s katero bom preživela pol leta na izmenjavi in v bistvu kdaj (če lahko) se bo začela zadeva razvijati..

Pa še nekaj..super si, ko takole nesebično pomagaš. To rabiš večkrat slišat, čeprav predvidevam, da to že veš.. :)

V enoti tri prej bi reku tri mesece vendar pa ne držat fige v žepu in tudi povej kaka čustva te bodo prevevala.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Isis napisal/-a:
bik napisal/-a:
Isis napisal/-a:Hej Bikec, spet jaz, tokrat z novimi vprašanji, ki me zdajle mučijo.

Najbolj me zanima, ali mi bo finančno uspelo v novi zadevi, ki se je lotevam? Odlično uspeva mojem fantu, pa sem pomislila, da poskusit ni greh...
Zanima pa me tudi, ali mi bodo uspeli določeni načrti do poletja (postati bolj fit - to mi zaenkrat dobro uspeva) in to, da bom naredila vse izpite v prvem roku.

Hvala ti vnaprej, zakon si! :)

Fantu mogoče uspeva tebi pa močno dvomim. Če se pa lotiš bo to zatebe pomembna šola in ti bo odprla nove poti.

Seveda da boš bolj fit oziroma, da ti bo načrt uspel sicer pa sej ti nič ne manjka taka kot si. Pa ja ne bi rada da bi okoli šklepetale kosti.

Za izpite pa kr močno pljuni v roke to ti je najbolj važno in ostalo pusti. V nasprotnem primeru izpiti odejo za čačak. In bo poletje lepo doma za knjigami.

Vse je povezano ne moreš verjet trikrat mi je v komplet prišla ena in ista karta zato potrudi se.

bik

Še par vprašanj, potem dam pa res mir. :D
Zadnje čase se sekiram zaradi brezveznih stvari iz preteklosti, kljub temu, da sem se očistila vse navlake, ki me je utesnjevala. Kako mi torej kaj nasplošno kaže za naprej? Bom lahko ostala vesela in nasmejana? Ker mi vsi okrog mene govorijo, da se sekiram za brezveze, in po eni strani vem, da je to res, ampak me včasih še vedno matrajo živčki.
Z mojim se imava res super, ampak me vseeno zanima, kako nama bo kaj kazalo v prihodnjih mesecih in ali naju čaka kaj velikega. O čem pa razmišlja on? Vidiš kaj zanimivega?
No, glede na to, kar si napisal o financah in da mi najverjetneje ne bo uspelo... Zanima me, če mi bo uspelo v čem drugem na področju financ in kako bom prišla do tega.
:)
Hvala ti, hvala ti, hvala ti! :P

ego te daje in se sama sebe obremenjuješ in tako ti ni do veselja. Dej ga malo popravi pa boš uživala in se smejala.

Prav v kratkem ne kaže velikih sprememb predvsem pa si potrebna počitka in razmisleka. Po glavi se ti podijo nekam slabe misli, ki ti zbijajo samozavest. Veza ki jo maš pa ti najbolje veš kaj te pri njem moti. In to bi bilo prav, da mu poveš in potem mata pot odprto. Iskrenost ne pa čkat da se bo kr samo od sebe popravilo.

za finance pa ti ni treba skrbet ker jih boš imela zmeraj tolikor kolikor jih boš rabila.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

hannah1 napisal/-a:
bik napisal/-a:
hannah1 napisal/-a:živjo

Prosila bi te za en nasvet.
Trenutno sem obstala na križišču. Ne vem, kam se naj usmerim, kaj bi bilo bolj pomembno, ko pa je toliko stvari ki bi jih morala opraviti, pa ni pravega zagona.
In kako bo naslednje šolsko leto z mano - mi bo uspelo ostati v Ljubljani, ali bom morala oditi domov (sem absolventka)

hvala že vnaprej :)

Oj do tja si prišla in to tudi končala tudi če te nekaj pesti. nekaj malih težavic bo nekaj pretvar in slepomišenja vendar ti bo uspelo. dej malo energije od sebe ker vidim da te druge stvari mučijo. vedi zmeraj si zate vedno prva ti potem pa vsi ostali.

bik

Hvala za odgovor. Imam pa še eno vprašanje: kaj pa ljubezen? Dolgo časa nazaj sem nekaj zasrala, pa še zdaj ne morem pozabit tega.

Kdor prizna se mu polovico oprosti. Če se pa tega zavedaš si na dobri poti. Karte so mi pokazale, da moraš zadevo zaključit in si oprostit. Najhuje je ko sama sebe kaznuješ. To ni blo namerno in čim boš vse spustila maš nakazano veliko srečo.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

nastjka` napisal/-a:Pozdrav bikec :)

No jas mam pa eno veliko zmedo v ljubezni, pa me zanima kaj lahko še pričkujem glede tega ?

Nastjka *

Zmedo sama delaš. fige v žepu držiš in na več stolih sediš. tako razpršena energija pa hehehehehe ne da sadu. dej spremeni malo tvoje mišlenje in dogajalo se ti bo kot so želiš

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Annette napisal/-a:
bik napisal/-a:
Annette napisal/-a:Bikec, daj mi prosim poglej, kaj se meni kaže v ljubezni.. ker so neki kandidati, vendar me zanima bolj podrobno, kaj bi se lahko zgodilo na tem področju..

Hvala!!

Hehehhe nekaj kandidatov lepo se sliši. Kaj pa ti do teh kandidatov čutiš. Upam, da ne čutiš do vseh enako hehehehhe.
malo sem se pohecal je pa vvsakem hecu nekaj resnice. Pa poglejva,

S vsega tega ne bo nič ker držiš fige v žepu in se bojiš premaknit. Prvo boš morala nekaj stvari pri sebi razčistit in potem se ti bo dogajalo. Do takrat pa bodo samo igrce kje bo kdo koga. V tem ni dost bodočnosti. ko boš pa stvari dorekla pri sebi osvetlila imaš pa pot odprto in prišel bo tapravi za katerega spljoh ne boš spraševala.

z ljubeznijo v srcu bik

o ja, sliši se že lepo, ampak realnost je pa nekaj drugega :)) še par vprašanjc imam zdaj:

ali ti tvoje ciganke kaj povejo o tem "pravem"?
ali bom ostala v tujini ali me konec leta čaka vrnitev v domovino?

najlepša hvala**

Kdor verjame v realnost je tako kdor pa v to ne verjame pa realnosti nikoli ne bo. Vse se ti dogaja v kar verjameš. Če boš verjela da pride princ na belem konju bo pršel če ne verjameš he bo prišel tisti v katerega verjameš. ne verjet pa da so vsi barabe in pijanci in tako naprej ker lih takega boš dobila.

Malo me je zaneslo heheheh kje sva ostala.

V tujini boš ostala in tam tudi nekoga spoznala. hehehehehe
obišči na FB ABRAKADABRA
Odgovori