bik napisal/-a:Isis napisal/-a:Hej Bikec, spet jaz, tokrat z novimi vprašanji, ki me zdajle mučijo.
Najbolj me zanima, ali mi bo finančno uspelo v novi zadevi, ki se je lotevam? Odlično uspeva mojem fantu, pa sem pomislila, da poskusit ni greh...
Zanima pa me tudi, ali mi bodo uspeli določeni načrti do poletja (postati bolj fit - to mi zaenkrat dobro uspeva) in to, da bom naredila vse izpite v prvem roku.
Hvala ti vnaprej, zakon si!

Fantu mogoče uspeva tebi pa močno dvomim. Če se pa lotiš bo to zatebe pomembna šola in ti bo odprla nove poti.
Seveda da boš bolj fit oziroma, da ti bo načrt uspel sicer pa sej ti nič ne manjka taka kot si. Pa ja ne bi rada da bi okoli šklepetale kosti.
Za izpite pa kr močno pljuni v roke to ti je najbolj važno in ostalo pusti. V nasprotnem primeru izpiti odejo za čačak. In bo poletje lepo doma za knjigami.
Vse je povezano ne moreš verjet trikrat mi je v komplet prišla ena in ista karta zato potrudi se.
bik
Še par vprašanj, potem dam pa res mir.
Zadnje čase se sekiram zaradi brezveznih stvari iz preteklosti, kljub temu, da sem se očistila vse navlake, ki me je utesnjevala. Kako mi torej kaj nasplošno kaže za naprej? Bom lahko ostala vesela in nasmejana? Ker mi vsi okrog mene govorijo, da se sekiram za brezveze, in po eni strani vem, da je to res, ampak me včasih še vedno matrajo živčki.
Z mojim se imava res super, ampak me vseeno zanima, kako nama bo kaj kazalo v prihodnjih mesecih in ali naju čaka kaj velikega. O čem pa razmišlja on? Vidiš kaj zanimivega?
No, glede na to, kar si napisal o financah in da mi najverjetneje ne bo uspelo... Zanima me, če mi bo uspelo v čem drugem na področju financ in kako bom prišla do tega.
Hvala ti, hvala ti, hvala ti!