Summer055 napisal/-a:mni je frizerka predlagala uporabo l'occitanovega šampona in balzama za barvane lase. Baje ti v parih mesecih povsem popravi lase.
Ok sicer sta v redu, sm čudežev pa vseeno ne delata.

Zdaj če je rekla da "baje pomaga", mi to ravno ne pomaga dosti pri nakupu, ker ne bi rada spet vrgla vstran denarja. Bi blo fajn slišat kakšne osebne izkušnje, pa za L`ocittanove izdelke nisem zasledila kakšna posebna priporočila na drugih forumih.Tananda napisal/-a:Eno vprašanje. Kok je pametno delat trajno na manj kot do ramen dolge lase in kok je to težko vzdrževat?
Parkrat letno grem samo stričt konice, barvam se pa doma (ko sem se še na blond, sem bila seveda primorana it k frizerju). Ko rečem frizerki naj mi ne tišči fena v lase, me pa samo čukasto gleda. Pa to ni kar en salon, ampak glede na to kako ravnajo z lasmi, jih brez slabe vesti vržem v isti koš kot "no name" salone. Edino frizer, ki me striže, ima nekaj pojma o negi las, ostali pa so kot mesečine. jerry444 napisal/-a:Zanima me,če pri vseh izdelkih za nego in oblikovanje las,obstaja tudi kakšna zadeva,ki bi lasem "povzročila" isto kot morska voda po kopanju poleti?Pa ne mi zdej rečt,naj grem glavo v morje namakat,ker ne bo izvedljivo.Obstaja kej takega podobnega,pa da je dosegljivo pri nas?
Doutzen napisal/-a: že znam opazit kvaliteto barve,
Se pravi samo frizerka lahko tukaj komentira karkoli o kvaliteti storitev v salonih? Profi fen gor ali dol, menda je jasno, da se ga ne tišči v lasišče, ampak z neke primerne razdalje.
Da govoriš da pišem jaz bedarije (samo svoje mnenje in opažanja mogoče?), se mi ne zdi normalno diskutiranje ampak vsiljevanje tvojega mnenja. Pojdi s svojo zagrenjenostjo kam drugam, ker ni prvič, da sem opazila tvoj vsevedni odnos.