spuko, misjonarca ne rabi!
Veerle napisal/-a:a ni bog zapovedal misjonarca?
spuko napisal/-a:Veerle napisal/-a:a ni bog zapovedal misjonarca?
en drug bog, ne tale. bog od civilizacije takaki iz amazonskega gozda. po več stoletjih preizkušanja jim je ratalo najdet način za se dajat dol brez zanosit. Zahvaljujoč temu izumu se zdaj od jutra do večera dajejo dol in nič ne delajo razen največ nujnih opravil. Za imet dovolj p*** na razpolago pa počnejo infanticid: približno tri četrtine dojenčkov moškega spola vržejo v jamo.
Konkubina* napisal/-a: Stoje... hmm. Meni se se ne zdi primerno za mojo raven zahtevnosti, ker koliko vem mora punca met kar dosti moci, da se je zmozna tak premikat gor pa dol, pa da se se z nogami drzi. To se ne pride v postev!
Konkubina* napisal/-a:Hm, a mislis da bi bilo na stolu kaj lazje, da sem jaz zgoraj? Sicer je pa on za 20 cm visji od mene.
Konkubina* napisal/-a:claire, to mam jaz tudi taki feeling, da se nekak ne morem premikat na njemmi on malo pomaga pa me drzi za boke, pa tud sam se premika. Bom mu pa rekla, da morema na stolu probat
Stoje... hmm. Meni se se ne zdi primerno za mojo raven zahtevnosti, ker koliko vem mora punca met kar dosti moci, da se je zmozna tak premikat gor pa dol, pa da se se z nogami drzi. To se ne pride v postev!