Izpit za avto
- Guardian_angel
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Oh ja jz tut delam izpit za avto. Preden sem se usedla v avto, sm bla čist navdušena, zdej mi je pa že vse dol padl. Volja me je minila ne vem, pol mal se je inštruktor name zdru, ker negativno razmišlam in govorim, da mi ne gre ampak on prau, da mi gre...ne vem
Drugač sm si vse skupi predstavlala

...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ojoj, jaz nimam ravno preveč lepih spominah na avto šolo, vsaj ne na prve dni.. grozen inštruktor, ki sem ga kasneje tudi zamenjala, nič mi ni povedal, avto je šel v vse strani, samo naprej ne, grozno.. takšen odpor sem dobila, da sem bila skoraj odločena, da se bom celo življenje vozila na kolesu in da avta ne bom nikoli taknila. Po zamenjavi inštruktorja pa sem počasi vzljubila vožnjo, ko sem "ukapirala" mi je takoj ratalo fajn, sem komaj čakala ure vožnje. Na izpit pa mislim, da sem šla z 22 al 23 urami
Torej za vsako uro 25€ + društveni izpit (ne vem več cene) 

Konkubina* napisal/-a:Mene zanima, tiste oz. tisti, ki ste že naredili izpit - v kolikih urah ste naredili in koliko ste plačali za vse skupaj? Imam namen it kmalu delat izpit in bi rada vidla če bo že treba kaj začet šparat
Mel sm 20€ na uro, naredu v 36 uri v prvo. Cpp je bil tam okol 30, pol zdravstven pregled 40, predizpitna 15 in izpitna 15. Prva pomoč pa tut nekje blizu 50 €. Torej skor 900€ vse skup, res je pa odvisno kje delaš, ker v Celju je čakalna doba 1 mesec in se ti mal nabirajo ure.

Potem ko opraviš izpit, po novem zakonu ki velja od julija naprej ti ni treba več delat vožnje odličnosti torej ne boš ob 30 € tako kot bom vrjetno jaz

No potem pa še varna vožnja ki te pride 150€.

- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Konkubina* napisal/-a:Mene zanima, tiste oz. tisti, ki ste že naredili izpit - v kolikih urah ste naredili in koliko ste plačali za vse skupaj? Imam namen it kmalu delat izpit in bi rada vidla če bo že treba kaj začet šparat
Prvo glavno sem mela z 28imi urami, padla zaradi največje možne neumnosti (šla čez robnik

Mislim da sem naštela več ali manj vse, čisto možno pa, da sem se kje zmotila/kaj pozabila.. V tem primeru naj me kdo popravi

Vsekakor pa mej našparanega kakega jurja

Guardian_angel napisal/-a:no zdej sem se končno odločila delat izpit...zdej me zanima če je kdo delal pri ing humar v kranju in kak ste bli zadovoljni z njimi...zanima me tud kolkrat na teden so cpp pri njih....a kej klepajo ure ker to me fula skrbi
cppje maš od pondelka/torka pa do petka pol u pon maš pa izpit (če se js to kj prou spounem, sam mislm da je blo tk nekak). zej je čist odvidn kerga inštruktorja maš. eni so ful dobri in sm slišala sam najbolš o njih, eni so pa srednja žalost. moj ni biu ok in mi je tut žou da sm ga izbrala - ga je pa en drug ful hvalu. tko da to je odvisn od človeka do človeka..
sicer je pa eni sprašvala s stroški.. predlagam da najprej se pozanimaš za cppje in prvo pomoč kolk je cenej če se vs več na enkrat prijavi (skupinsko) in nabereš tok folka - js sm dala recimo za cppje 74 eur, ko so drugi k so šli skupinsko dal 10 eur (in mel pol prvih 10 ur tut cnejš).. isto je blo za prvo pomoč.. js sm dala 70 eur ostali okol 40.. ker js pač nism vedla da se to tko da delat, pa tut ni se mi dal čakat in nabirat folka.. za ure je pa spet odvisn, ponavad so okol 20eur.. sam če pogledaš na kkšn študentski klub/servis lahk dobiš cnejše ure.. maš pa glavna vožnja se neki doplača (17 eur pomoje) + občinski so okol 30 eur + izpit nakonc k ti izdajo kartico je tut okol 17 + zdravniški pregled.. men se je nabral prbližn okol 1000eur (s tem da sm 2x delala glavno, pa da sm mela 15,5eur za eno uro (no edin zadne 4 sm mela po 19)).
- Guardian_angel
- Sramežljivka
love.<3 napisal/-a:Guardian_angel napisal/-a:no zdej sem se končno odločila delat izpit...zdej me zanima če je kdo delal pri ing humar v kranju in kak ste bli zadovoljni z njimi...zanima me tud kolkrat na teden so cpp pri njih....a kej klepajo ure ker to me fula skrbi
cppje maš od pondelka/torka pa do petka pol u pon maš pa izpit (če se js to kj prou spounem, sam mislm da je blo tk nekak). zej je čist odvidn kerga inštruktorja maš. eni so ful dobri in sm slišala sam najbolš o njih, eni so pa srednja žalost. moj ni biu ok in mi je tut žou da sm ga izbrala - ga je pa en drug ful hvalu. tko da to je odvisn od človeka do človeka..
sicer je pa eni sprašvala s stroški.. predlagam da najprej se pozanimaš za cppje in prvo pomoč kolk je cenej če se vs več na enkrat prijavi (skupinsko) in nabereš tok folka - js sm dala recimo za cppje 74 eur, ko so drugi k so šli skupinsko dal 10 eur (in mel pol prvih 10 ur tut cnejš).. isto je blo za prvo pomoč.. js sm dala 70 eur ostali okol 40.. ker js pač nism vedla da se to tko da delat, pa tut ni se mi dal čakat in nabirat folka.. za ure je pa spet odvisn, ponavad so okol 20eur.. sam če pogledaš na kkšn študentski klub/servis lahk dobiš cnejše ure.. maš pa glavna vožnja se neki doplača (17 eur pomoje) + občinski so okol 30 eur + izpit nakonc k ti izdajo kartico je tut okol 17 + zdravniški pregled.. men se je nabral prbližn okol 1000eur (s tem da sm 2x delala glavno, pa da sm mela 15,5eur za eno uro (no edin zadne 4 sm mela po 19)).
sm se pozanimala glede cen pa usega...cpp me pride 50 €, pp 74 €

Luxury should be comfortable otherwise it´s not luxury
jaz, sošolka in prijateljica smo pri humarju imele darjo in je kul. (:
vse smo šle na glavno s 37 urami, ena jo je naredila prvič, jaz tretjič (sama sem kriva -.-) in sem imela 45 ur, tretja pa četrtič in jih je mela cca 55.
druga prijateljica je imela eriko, (sama sem jo imela prvič nekaj ur pred prvo glavno) in je bila kul, ampak je ta frendica rekla da se ji je čist zmešal, po tem, ko je prvič padla glavno in je menjala inštruktorja. potem je šla moja na dopust in sem tudi sama imela eriko, ki se mi je pa res da zdela bolj živčna kot prvič. imela je sicer družinske probleme bojda, tako da je to mogoče razlog, ampak ja, se ji je mal poslabšal.
vse smo šle na glavno s 37 urami, ena jo je naredila prvič, jaz tretjič (sama sem kriva -.-) in sem imela 45 ur, tretja pa četrtič in jih je mela cca 55.
druga prijateljica je imela eriko, (sama sem jo imela prvič nekaj ur pred prvo glavno) in je bila kul, ampak je ta frendica rekla da se ji je čist zmešal, po tem, ko je prvič padla glavno in je menjala inštruktorja. potem je šla moja na dopust in sem tudi sama imela eriko, ki se mi je pa res da zdela bolj živčna kot prvič. imela je sicer družinske probleme bojda, tako da je to mogoče razlog, ampak ja, se ji je mal poslabšal.
- Guardian_angel
- Sramežljivka
shinee napisal/-a:jaz, sošolka in prijateljica smo pri humarju imele darjo in je kul. (:
aha...ja no bom še vidla...drugač ubistvu mi skor ni važn katerga inštruktorja/inštruktorco mam samo da ni mali psihopat

Luxury should be comfortable otherwise it´s not luxury