Aaa to je ta slavna roka s katero ne upaš svojega dragega prijet za premoženje mal te morem pohecat Maš res lepe dolge prste pa lepe nohtke - svoje maš predvidevam? Barva lakca sicer ni ravno po mojem okusu sam ko tak gledam na tvoji roki se mi pa kar lepo zdi... taka poletna barva
O.o Jaz sem pa lih hotla napisat, kok krive prste ma in da ji karirast papir v ozadju ne dela nobene usluge zaradi ravnih črt... Nohti so pa lepi (oblika, ne barva laka).
Men pa marbling SPLOH ni všeč, tak kičasto mi je Še nisem vidla verzije, ki bi mi bla vsaj mal všeč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja saj zna malo kičasto izgledat, samo meni občasno pašejo udarne kombinacije.
Konkubina: barve pa itak lahko poljubno mešaš. Ko boš delala je pa fajn da ko pomočiš noht v lak ga malo pusti notri in res temeljito dol z vode poberi odvečen lak, da se ti vzorec ne razpaca. Pa srečno!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)