na forumu sem zasledila, da šlogaš in bi ti bila zelo hvaležna, če bi mi lahko povedala, če se mi oz. kaj se mi obeta v ljubezni. Najlepša ti hvala
he he he ljubezn ni bolezn je lepa stvar če jo znamo pravilno umestit v naše življenje in če razmemo srž ljubezni. predvsem pa če vemo kaj hočemo in kaj nem ljubezn pomeni. Ti pa itak nimaš takih problemov in dobila boš kar boš hotela saj točno veš kaj hočeš. Skratka pestro in lepo se ti obeta.
na forumu sem zasledila, da šlogaš in bi ti bila zelo hvaležna, če bi mi lahko povedala, če se mi oz. kaj se mi obeta v ljubezni. Najlepša ti hvala
he he he ljubezn ni bolezn je lepa stvar če jo znamo pravilno umestit v naše življenje in če razmemo srž ljubezni. predvsem pa če vemo kaj hočemo in kaj nem ljubezn pomeni. Ti pa itak nimaš takih problemov in dobila boš kar boš hotela saj točno veš kaj hočeš. Skratka pestro in lepo se ti obeta.
Spoznala in bila sem na pijački z enim čudovitim fantom, ujela sva se, imava ogromno skupnih tem za pogovor. Sedaj se je pa malo umaknil.
Kako kaže vneprej?
hmmm malce skeptična - ampak dodaten nasvet bi mi prišel prav...
naj pustim vse (super službo, stanovanje, prijatelje - skratka življenje s katerim sem zadovoljna in manjka samo tisti pravi) zaradi tistega za katerega mislim da je pravi in ki živi na drugem kontinentu. je vredno zamenjati vse ostalo za to? tako dobre službe in prijateljev zagotovo ne bom imela in zagotovo me bo to grizlo...
Hej Bikec, spet jaz, tokrat z novimi vprašanji, ki me zdajle mučijo.
Najbolj me zanima, ali mi bo finančno uspelo v novi zadevi, ki se je lotevam? Odlično uspeva mojem fantu, pa sem pomislila, da poskusit ni greh...
Zanima pa me tudi, ali mi bodo uspeli določeni načrti do poletja (postati bolj fit - to mi zaenkrat dobro uspeva) in to, da bom naredila vse izpite v prvem roku.
Živjo, bikec!
Po dolgem času me je kontaktiral nek fant s katerim sva bila nekaj let nazaj skupaj, pa me zanima kaj pravijo karte - kakšni so njegovi resnični nameni in ali je sploh dobro da se odzivam?
Hvala & lep preostanek vikenda!
Bi te prosila, če pogledava globoko v kartice, predvsem na področju ljubezniiii seveda. Kako mi kaj kaže, se mi zdi, da sem pripravljena na kakšno pravo vezo..če bo, bo iz preteklosti ali nekaj novega? In pa študij..kako kaže glede tujine naslednje leto in kako finančno ter kako kaže služba?
Upam, da ti nisem natrosila preveč vprašanj. Hvala za vpogled in prijaznost pa kar najlepši dan še naprej.
Prosila bi te za en nasvet.
Trenutno sem obstala na križišču. Ne vem, kam se naj usmerim, kaj bi bilo bolj pomembno, ko pa je toliko stvari ki bi jih morala opraviti, pa ni pravega zagona.
In kako bo naslednje šolsko leto z mano - mi bo uspelo ostati v Ljubljani, ali bom morala oditi domov (sem absolventka)
julijet napisal/-a:Bikec prosila bi te za eno pomoč glede ljubezeni.
Spoznala in bila sem na pijački z enim čudovitim fantom, ujela sva se, imava ogromno skupnih tem za pogovor. Sedaj se je pa malo umaknil. Kako kaže vneprej?
Hvala ti!
kaže, da ima fant malo težav sam s seboj in se je umaknil. Precej razmišla precej govori o sebi pa nič ne pove. vmes je še ena oseba, ki mu meša štrene. Pa ne kaže, da bi se ta stvar odvijala naprej in rasla. Skratka precej neodločen in zaprt fantič.
bik
Nesanica napisal/-a:hmmm malce skeptična - ampak dodaten nasvet bi mi prišel prav...
naj pustim vse (super službo, stanovanje, prijatelje - skratka življenje s katerim sem zadovoljna in manjka samo tisti pravi) zaradi tistega za katerega mislim da je pravi in ki živi na drugem kontinentu. je vredno zamenjati vse ostalo za to? tako dobre službe in prijateljev zagotovo ne bom imela in zagotovo me bo to grizlo...
No nasvet je moj brez kart tak. Če to veš in čutiš da je tapravi in si prepričana ni kaj dost pomišljat. Tu te le strah pred novim neznanim zadržuje ostalo so izgovori. O tem bi moral malo več vedet, da bi tiznal več svetovat.
Zdej pa poglejva karte. hehehehehhe
Na te ciganke se pa zanesi hehehe. Kažejo mi iso kot sem ti povedal. Precej razmišljanja in strahov je tu. Mislim pa da se boš morala sama odločit saj z njegove strani ne bo nobenih sugestij. O sem ne bo prišel, Maš pa potem odprto novo življenje, ki ti v začetku ne bo lahko pozneje pa maš lepo odprto pot. Edino kar me moti je pa to, da se ni odprla nobena srčna karta. Si sigurna kar praviš?
Isis napisal/-a:Hej Bikec, spet jaz, tokrat z novimi vprašanji, ki me zdajle mučijo.
Najbolj me zanima, ali mi bo finančno uspelo v novi zadevi, ki se je lotevam? Odlično uspeva mojem fantu, pa sem pomislila, da poskusit ni greh... Zanima pa me tudi, ali mi bodo uspeli določeni načrti do poletja (postati bolj fit - to mi zaenkrat dobro uspeva) in to, da bom naredila vse izpite v prvem roku.
Hvala ti vnaprej, zakon si!
Fantu mogoče uspeva tebi pa močno dvomim. Če se pa lotiš bo to zatebe pomembna šola in ti bo odprla nove poti.
Seveda da boš bolj fit oziroma, da ti bo načrt uspel sicer pa sej ti nič ne manjka taka kot si. Pa ja ne bi rada da bi okoli šklepetale kosti.
Za izpite pa kr močno pljuni v roke to ti je najbolj važno in ostalo pusti. V nasprotnem primeru izpiti odejo za čačak. In bo poletje lepo doma za knjigami.
Vse je povezano ne moreš verjet trikrat mi je v komplet prišla ena in ista karta zato potrudi se.
Infatuation napisal/-a:Živjo, bikec! Po dolgem času me je kontaktiral nek fant s katerim sva bila nekaj let nazaj skupaj, pa me zanima kaj pravijo karte - kakšni so njegovi resnični nameni in ali je sploh dobro da se odzivam? Hvala & lep preostanek vikenda!
Njegovi nameni niso slabi. pa sicer ne vidim da bi te osvajal. Sicer pa tudi ti nisi do njega ravnodušna prej bi reku, da te kar privlači. Mata nekaj karmičnega za ozavestit. Mogoče sta se razšla na pregrob način in so zadej zamire, ki bi si jih morala odpustiti.
Bi te prosila, če pogledava globoko v kartice, predvsem na področju ljubezniiii seveda. Kako mi kaj kaže, se mi zdi, da sem pripravljena na kakšno pravo vezo..če bo, bo iz preteklosti ali nekaj novega? In pa študij..kako kaže glede tujine naslednje leto in kako finančno ter kako kaže služba?
Upam, da ti nisem natrosila preveč vprašanj. Hvala za vpogled in prijaznost pa kar najlepši dan še naprej.
Kot vse življenje je tudi pri tebi povezano vse. Ljubezn in tujina kjer na bi dobila tvojo iskano ljubezn, No ne vem al bo to v tujini al pa je lahko tujec pri nas no nekaj s tujino je povezano.
Študij super mislim da že sedaj nimaš problemov.
A maš sploh kake probleme ali kaj sploh nedorečenega. jasno vizijo maš kaj boš in splloh ni problema. Finančno ne bo težav služba pa kr nekako napredovanje. Skratka uživej in mirno spi. Bi reku da znaš stvari dobro thetirat. hehehehehhe
Prosila bi te za en nasvet. Trenutno sem obstala na križišču. Ne vem, kam se naj usmerim, kaj bi bilo bolj pomembno, ko pa je toliko stvari ki bi jih morala opraviti, pa ni pravega zagona. In kako bo naslednje šolsko leto z mano - mi bo uspelo ostati v Ljubljani, ali bom morala oditi domov (sem absolventka)
hvala že vnaprej
Oj do tja si prišla in to tudi končala tudi če te nekaj pesti. nekaj malih težavic bo nekaj pretvar in slepomišenja vendar ti bo uspelo. dej malo energije od sebe ker vidim da te druge stvari mučijo. vedi zmeraj si zate vedno prva ti potem pa vsi ostali.
zivjo Bikec
Zanima me ali se naj se se naprej trudim okoli fanta,ki mi mesa glavo ali naj dam priloznost keremu drugemu? Kaj se mi obeta na ljubezenskem podrocju?