Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Jah, če bo dala šivat obleko, pol človk že res pričakuje, da se ima namen v neki preveč svečanga in premal mladostniškega tlačt. Drgač pa valeta je vrjetno proti koncu šolskega leta, tko da ima šanso še kako kilco zgubit :P

Me pa zanima kaj sta našli, če si pripravljena z nami delit :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Konkubina* napisal/-a: Prva pa ima V izrez, ki samo še optično poveča zgornji del telesa.

čak, a v-izrez, bi optično povečal zgornji del telesa, kaj pa okrogel al pa oglat izrez?

drgač pa luštne oblekce, 3. mi je taka še najbolj mladostniška (vrjetn tud, ker ni glih črna) :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Ali je morda katera včlanjena v klub Stilago...kako deluje, je roba vredu, so popusti res taki kot obljubljajo? ste zadovoljne? :)
Zivljenje je piskotek!
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Za stilago sicr nevem, sem pa probala Fashiondays (mislim da je isti lastnik) - pofl od pofla, je že res da so popusti, samo večino časa ni lih neke izbire, dostava traja skor 1 mesc pa še slike in opisi so precej sfaljeni (sem naročila elegantno bež obleko dobila pa sm snežno belo šprtno..)
Tko da ti odsvetujem.
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a LioraBat »

Zaenkat sm zadovoljna z obema.
edin pri stilagotu sm vrnila hlače, ker so mi bile premajhne, pa zdaj upam, da mi bojo vrnili denar..

je pa res da čakaš čez en mesec na stvari..tud dva, tri mesce..

Drugače pa naročam od tistih firm, ki jih poznam, tko da nism mela še tazga problema kokr underdogy, ker prbližn veš pol kašn slog ma ta znamka pa kaj prčakvat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

hvala...ena za, ena proti....bom razmisnla :)
Zivljenje je piskotek!
cryandsmile
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cryandsmile »

Hvala za odgovore, mi je zelo pomagal.
Zdaj imam pa še no vprašanje. Na kakšno postavo pristajajo takšna krila?
[url]http://www.twoway.si/zenska-kolekcija/krila/[/url] (tretje krilo- jeans)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Simpatično krilce :) Vem pa, na kaj NE paše: na široke boke (ker so žepi precej poudarjeni in "nabrani"). Sem že pomerila kakšno takole podobno zadevo in res..ni lih zgledal :D
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

hej
man eno vprašanje... kako s eoblečti bolj na francoski način?

obožujem francijo in te reči pa bi rada bolj tak bla včasih. kakšne balerinke vem, da so, pa baretke pa kakšna pletena široka jopca. veste kaj mislim ali? bolj stil iz fransokim romaničnih filmov, tista romantika pa to.
mogoče kakšne verižce pa uhani viseči? ne mi o oblekah, ker jih nosim smao na plaži pa poleti na kopanje pa to. pa krila tut ne. glede hlač, pajkic?

nekaj primerov mogoče?

hvala.
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Eno vprašanje:

Bi temno nalakirani nohti v teh čevljih zgledali smešno? Ali so naj raje bolj nude barve? :)

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

Feist. napisal/-a:Eno vprašanje:

Bi temno nalakirani nohti v teh čevljih zgledali smešno? Ali so naj raje bolj nude barve? :)

katerih? :D

Ninča napisal/-a:hej
man eno vprašanje... kako s eoblečti bolj na francoski način?

obožujem francijo in te reči pa bi rada bolj tak bla včasih. kakšne balerinke vem, da so, pa baretke pa kakšna pletena široka jopca. veste kaj mislim ali? bolj stil iz fransokim romaničnih filmov, tista romantika pa to.
mogoče kakšne verižce pa uhani viseči? ne mi o oblekah, ker jih nosim smao na plaži pa poleti na kopanje pa to. pa krila tut ne. glede hlač, pajkic?

nekaj primerov mogoče?

hvala.

tlele poglej! (: verjetno sicer ne boš imela telih HF dizajnerjev, ampak vsaj stil boš vidla. (:
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

Feist. napisal/-a:Eno vprašanje:

Opa pa res, sem pozabla link dat: KLIK

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ temni nohti pašejo praktično k vsemu. in so zakon! tako da- ja! absolutno.

č bi nude bolj pasali, ti pa povem, če mi poveš kaj boš imela oblečeno. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Odvisno od okusa :) Meni temni nohti na nogah sploh niso všeč (medtem ko na rokah ful). Sem bolj za koralno barvo na nogah :D Sicer pa vse boljš kot nude :tot:

Sicer pa odvisno od outfita, seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^a je govora o nohtih na nogah? to pa sploh nisem pomislila. :D a-a. to pa ne. črni čevlji in temni nohti na nogah. obvezno rdeča na rokah in nogah. nude pa sploh ne na noge mazat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Zaklenjeno