Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
AleksandraV.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AleksandraV. »

Dragi Bik, kako pa kaj meni kaže za ljubezen na novo? Se mogoče da opisat prihajajoči partner? Hvala lepa
Uporabniški avatar
Barbi78
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbi78 »

bik napisal/-a:
Barbi78 napisal/-a:Živjo, Bikec!

Zasledila sem, da šlogaš in bi te zelo lepo prosila, če bi lahko tudi meni vrgla karte, ker sem trenutno v zelo čustveno nedorečen obdobju in bi ti bila zelo hvaležna za vpogled.
Zanima me situacija-relacija s fantom, ki tudi poslovno sodelujeva, če bova kdaj prekoračila poslovni prag v kaj bolj konkretnejšega-kdaj, ter, če so kakšna čustva, simpatija z njegove strani, ter ali bom dobila denar iz tujine, katerega pričakujem in, če kdaj?

Hvala ti 1000x

Vaji odnos bo ostal tak kt je. Čeprav obstajajo tudi drugačne želje vendar ti jih ne bi priporočal kajti v tistem trenutku bo vse razpadlo. Poslovno in tudi hehehehe ljubezensko alo pa sexualno. Pač kemija je videt da obstaja vendar ni tisto tapravo žlahtno srčno ......

Denar definitivno bo. nanj pa bo treba počakat najmanj dve enoti dva teda misli pa da bo prej dva meseca.

bik

Ufff, HVALA LEPA!

A mi še lahko pogledaš kako bo na najini poti, ko greva v sredini aprila in kaj se mi nakazuje naslošno na ljubezenskem področju?

Hvala 10000x
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

mene pa samo zanima kaj se dogaja s to mojo diplomo?? na začetku je kazalo dobro,vse je hitro potekalo(kontakti z mentorji) od 20 februarja pa se je vse ustavilo...imela sem zapopravit res nekaj manjših napak..ampak čakam že tako dolgo na te popravke, vmes sem tudi že preko maila kontaktirala mentorico..ampak nobenega odgovora nisem dobila nazaj...tako da me samo zanima če mi bo uspelo dipl.do poletja oz počitnic...keer imam vedno manj upanja..

Hvala in lp :)
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objava Napisal/-a Annette »

Bikec, daj mi prosim poglej, kaj se meni kaže v ljubezni.. ker so neki kandidati, vendar me zanima bolj podrobno, kaj bi se lahko zgodilo na tem področju..

Hvala!!
i love that thing you do with your tongue.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

morissette napisal/-a:Najprej bik(ec) pohvala za nesebično pomoč.

Mene pa zanima kaj se odpre na področju izobraževanja/kariere. Naj nadaljujem s trenutno začetim študijem ali raje poiščem službo s prejšnjo izobrazbo. Malo sem v precepu "ali se splača".

najlepša hvala;)

Mogoče res zgleda tako. ne vem mogoče si v kaki stiski in ne vidiš izhoda. vendar ti boš nadaljevala študi in se izoraževala naprej. Pa čeprav boš nekje v službi. To ti je zapisano in prav je, saj to je tvoja srčna želja in tudi smisel tvojega življenja.
z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Tweeny napisal/-a:Pozdravljen bikec =)

na forumu sem zasledila, da šlogaš in bi ti bila zelo hvaležna, če bi mi lahko povedala, če se mi oz. kaj se mi obeta v ljubezni.
Najlepša ti hvala :) :)

he he he ljubezn ni bolezn je lepa stvar če jo znamo pravilno umestit v naše življenje in če razmemo srž ljubezni. predvsem pa če vemo kaj hočemo in kaj nem ljubezn pomeni. Ti pa itak nimaš takih problemov in dobila boš kar boš hotela saj točno veš kaj hočeš.
Skratka pestro in lepo se ti obeta.

z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Moonlight princess napisal/-a:bik....kaj naj rečem včeraj je stvar z tem dečkom po katerem sem spraševala doživela epilog...srečanje je bilo sicer zelo žalostno ...skupne obveznosti so naju pripeljale do srečanja ....z njegove strani je bila prisotna ignoranca in prezir na njegovem obrazu....zadostni razloog da sem se odločila tej stvari naredit konec....enostavno odločila sem se obrniti nov list in lepo iti po poti naprej...pač še ena šola....no in potem preberem danes tvoj odgovor ...tako da ja konec sem naredila stvari..upam pa da bo res kot praviš prišel mimo en dečko z zdravo pametjo hehe ker do zdaj sem srečevala ravno nasprotno hehe...hvala ti za ta odgovor ..zlat si in cenim da si taka dobričina ki nam odgovarja na naša vprašanja da se počutimo vsaj malo boljše....lepo bodi in uživaj v teh prečudovitih sončnih dnevih

ni panike v veselje mi je še posebno če s kakim pametnim nasveto pomagam komu prit do spoznanja in se ne trpinčimo same sebe.

z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Re: ....

somebody:) napisal/-a:Živijo bik!!

Imam vprašanje. Za fanta, ki sem ga spoznala pred pol leta in sva zgubila stike (bil mi je všeč a on ni pokazal zanimanja). In zdaj se je spet pojavil :)
Začel mi je pisati sporočila, pogovarjal se je z menoj kot da sva že dolgo prijatelja. A zdaj je spet nehal z sporočili.
Ali misliš, da sem mu mogoče všeč? Ali imam pri njemu kaj možnosti?

Hvala za odgovor.

Ma brez cigank bi ti svetoval, da ga prašej. Sej beseda ni konj. Seveda če ti je všeč, če kaj do njega čutiš, kar pa močno dvomim. Pa tudi karte so pokazale, da s te moke ne bo kruha oziroma ne bo taprav. Trd bo in si boš zobe polomila. Ne bo sočn in slastn pa predvsem vroč.

z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

AleksandraV. napisal/-a:Dragi Bik, kako pa kaj meni kaže za ljubezen na novo? Se mogoče da opisat prihajajoči partner? Hvala lepa

Lepe karte so se ti obrnile. tako da ti kaže enkratno tam nekje v roku treh tednov oziroma v treh mesecih. No skratka enota tri ki bo zelo plodno in v njem boš uživala kot se le kaj da.

Opisati se ga seveda da. Bo višje špostave seveda brez trebuščka bolj koščen. Mogoče rahlo prepirljiv vendar pa to na simpatičen način. Rad ti bo malo ponagajal. svetlo kostanjeve lase in recimo temnorjave? učke. Na prvi pogled ne bo nič posebnega vendar globoko v sebi bo nosil tisto pravo srčnost.

heheheh dolžine pa debeline tu ne bova heheheh

z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Barbi78 napisal/-a:
bik napisal/-a:
Barbi78 napisal/-a:Živjo, Bikec!

Zasledila sem, da šlogaš in bi te zelo lepo prosila, če bi lahko tudi meni vrgla karte, ker sem trenutno v zelo čustveno nedorečen obdobju in bi ti bila zelo hvaležna za vpogled.
Zanima me situacija-relacija s fantom, ki tudi poslovno sodelujeva, če bova kdaj prekoračila poslovni prag v kaj bolj konkretnejšega-kdaj, ter, če so kakšna čustva, simpatija z njegove strani, ter ali bom dobila denar iz tujine, katerega pričakujem in, če kdaj?

Hvala ti 1000x

Vaji odnos bo ostal tak kt je. Čeprav obstajajo tudi drugačne želje vendar ti jih ne bi priporočal kajti v tistem trenutku bo vse razpadlo. Poslovno in tudi hehehehe ljubezensko alo pa sexualno. Pač kemija je videt da obstaja vendar ni tisto tapravo žlahtno srčno ......

Denar definitivno bo. nanj pa bo treba počakat najmanj dve enoti dva teda misli pa da bo prej dva meseca.

bik

Ufff, HVALA LEPA!

A mi še lahko pogledaš kako bo na najini poti, ko greva v sredini aprila in kaj se mi nakazuje naslošno na ljubezenskem področju?

Hvala 10000x

Na potovanju se bota luštno mela. zabavno bo in polno. Bosta pa kr aktivno okoli letala. hehehehehe Se bo kar prašilo za vama.

Ljubezn pa bo kr malo počakala oziroma tako. kr nekaj dogodkov bo ki bo na to nakazovalo vendar ne bo kaj prida.

z ljubeznijo v srcu
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Natashaa napisal/-a:mene pa samo zanima kaj se dogaja s to mojo diplomo?? na začetku je kazalo dobro,vse je hitro potekalo(kontakti z mentorji) od 20 februarja pa se je vse ustavilo...imela sem zapopravit res nekaj manjših napak..ampak čakam že tako dolgo na te popravke, vmes sem tudi že preko maila kontaktirala mentorico..ampak nobenega odgovora nisem dobila nazaj...tako da me samo zanima če mi bo uspelo dipl.do poletja oz počitnic...keer imam vedno manj upanja..

Hvala in lp :)

Ravno toliko časa maš nakazanega, da do poletja zaključiš. No podelitev pa je itak kmalu za tem.

z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Annette napisal/-a:Bikec, daj mi prosim poglej, kaj se meni kaže v ljubezni.. ker so neki kandidati, vendar me zanima bolj podrobno, kaj bi se lahko zgodilo na tem področju..

Hvala!!

Hehehhe nekaj kandidatov lepo se sliši. Kaj pa ti do teh kandidatov čutiš. Upam, da ne čutiš do vseh enako hehehehhe.
malo sem se pohecal je pa vvsakem hecu nekaj resnice. Pa poglejva,

S vsega tega ne bo nič ker držiš fige v žepu in se bojiš premaknit. Prvo boš morala nekaj stvari pri sebi razčistit in potem se ti bo dogajalo. Do takrat pa bodo samo igrce kje bo kdo koga. V tem ni dost bodočnosti. ko boš pa stvari dorekla pri sebi osvetlila imaš pa pot odprto in prišel bo tapravi za katerega spljoh ne boš spraševala.

z ljubeznijo v srcu bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

He he prav prikupno zmedana. Ljubezn je huda bolezn, ki se jo da lepo pozdravit. brez kart ti, povem, da ne polagaj svoje sreče drugim v naročje in sama poskrbi za sebe.

Skupej ne bota prišla več kajti to zadevo zakljući in napravi prostor za novo, ki se ti bliža z svetlobno hitrostjo. Imaš lepo odprto pot ki se ti nakazuje in življenje v dvoje da se bo kar kadilo. ne zamudi priložnosti in pomedi staro hitro v smeti. Sicer pa si sama že ta proces začela vendar pa stvari še nisi spustila.

bik

hm bikec hehe eno podvprašanje na odgovor pa obljubim da dam pol mir ...v kakšnem časovnem obdobju naj bi se pojavila ta lepa ljubezen...a ga že poznam ali bo to novo spoznanstvo pa kakšna oseba naj bi on bil v osnovi...preveč zahtevam hehe mogoče kak v osnovi zgleda vizualno predvsem pa me zanima karakterno....hvala pa oprosti ker toliko težim.lp
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

P.S .....pa opravičujem se če sm narobe prilimala tvoj odgovor v moj post te stvari mi ne grejo preveč od rok no sej se boš že znašel nekako iz mojega posta....
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

Počas se mi že meša, pa bom tukaj postavila vprašanje in upala na odgovor ki bi ga rada slišala:)

Toraj, a mi bo uspelo letos diplomirat in se jesen vpisat na magisterij?
Hvala za odgovor.
Odgovori