Ste srečni ali nesrečni?

Pomoč iz čustvenih stisk.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

panterica napisal/-a:A teb je to pošten, da punca naj pospravlja, medtem ko fant naj pa TV gleda in za računalnikom visi? Saj, če pa jaz ne pospravim pa vidi, da nisem pobrisala prahu.

Tako, da se z džekijem čist strinjam. Enkrat mi bo prekipelo. Samo za okrog hodit ne rabim tipa.
:gruebel: zakaj si pa ti v zvezi potem sploh? Z njim nočeš naokrog, doma rajši pospravljaš kot sexaš/se ukvarjaš z njim - s tem da on očitno daje spodbude za skupne aktivnosti.. ..in že kar v naprej veš, da ti bo ob temle tipčku prekipelo.. ajme. :|

..aja, pa teme ti ni blo treba "ovijat v celofan" oz. zakrinkat s skrbjo za druge, ampak bi lahko kar lepo napisala "nisem srečna v zvezi - kaj naj naredim?". :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

panterica napisal/-a:A teb je to pošten, da punca naj pospravlja, medtem ko fant naj pa TV gleda in za računalnikom visi? Saj, če pa jaz ne pospravim pa vidi, da nisem pobrisala prahu.

Blagor se mu, ima zastonj čistilko :D A še k men prideš?

Sicer pa ja, sem srečna :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

purple_rain napisal/-a:

Tako, da se z džekijem čist strinjam. Enkrat mi bo prekipelo. Samo za okrog hodit ne rabim tipa.
:gruebel: zakaj si pa ti v zvezi potem sploh? Z njim nočeš naokrog, doma rajši pospravljaš kot sexaš/se ukvarjaš z njim - s tem da on očitno daje spodbude za skupne aktivnosti.. ..in že kar v naprej veš, da ti bo ob temle tipčku prekipelo.. ajme. :|

..aja, pa teme ti ni blo treba "ovijat v celofan" oz. zakrinkat s skrbjo za druge, ampak bi lahko kar lepo napisala "nisem srečna v zvezi - kaj naj naredim?. :P

Tema ni o moji vezi, ampak da vsak pove kaj ga dela srečnega in kaj nesrečnega. Se je pa pač razvila v smer o mojem fantu. Nisem rekla, da nočem z njim okrog. Sploh ne. Ampak, da mi gre na jetra, ker on misli, da zdaj, ko ima mene pa on ne bo več pospravljal, da zdaj bom pa jaz to počela. Ne, da nočem, ampak ga ne mislim imeti samo za ven hodit. So še druge stvari.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Vedno, ko srečam nekoga, čez 25 starega, ki čaka, da se mu nekaj končno ZGODI v lajfu, si mislim: madona, je to sploh mogoče.

Kronično nesrečni ljudje so ponavadi pasivci. Namesto, da bi pograbili možnosti, ki jih življenje ponuja, raje čakajo. Ženske variante idealnega moškega, moške idealno žensko.

Kdaj bo folku jasno, da najboljših stvari v lajfu nikoli niso deležni tisti, ki čakajo?

Za svojo srečo mora vsak poskrbeti sam, nihče ne bo namesto njega.
Uporabniški avatar
bumblebee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bumblebee »

js sem zelooo srečna. zadnjič na primer sem doživela tisti ultimate srečni dogodek: hodila sem proti avtobusni postaji, prav prijetno toplo je bilo, na mp3ju najljubša pesem in sončni zahod, tako da je bilo nebo vijolično in pa seveda nobene skrbi v glavi :) :)
drugače pa kaj me dela srečno? uglavnem take male stvari: prva jutranja kavica ali prazen parkirni prostor pri faksu pa rožica, ki jo dobim od fanta ...
:)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Sem srečna. Zelo srečna. Srečno me delajo najbližji, zdravje, pomlad. Nesrečno pa recimo katastrofe kot je bila na Japonskem.

Panterica ti pa kakor veš, jaz osebno bi takšnega fanta dala na čevelj. So fantje, ki imajo punco zato, ker mislijo, da jo morajo imet in obratno punce, ki imajo fante zato, ker mislijo, da jih morajo imet. Jaz ne štekam zakaj so eni skupaj, če eden dela, drugi izkorišča, ali pa če eden dela drugi pa okrog bluzi. Imam prijateljico, ki pušča otroke same doma, mož dela, ona pa okrog uživa in zapravlja, ker se ji drugega ne da. Potem se pa zgraža nad svojo sestro češ, da ona doma pospravlja, mož se mora pa z otroci ukvarjat tisti čas. Ja pa saj so vendar tudi njegovi. Moti jo pa v bistvu to, ker se njen z otroci noče ukvarjati, in ker ima prijateljica čisto hišo, njej pa se ne da čistit.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mene pa osrečujejo velike stvari. To, da sem zdrava, da je familija zdrava, da imamo dovolj denarja za spodobno življenje, da lahko ponoči mirno spim, da se mi na poklicnem področju stvari premikajo naprej, da se s fantom ne kregava... če bi to ne bi štimalo, močno dvomim, da bi me šopek spominčic lahko osrečil.
V dobro voljo spravil, mogoče. Osrečil pa najbrž ne.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Lepo napisano ^^
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lemurka »

Če citiram Gorillaz :cool: :
...
I ain't happy,
I'm feeling glad
I got sunshine in a bag
I'm useless but
Not for long
The future is coming on
...
LioraBat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a LioraBat »

ah, ke so te časi, ko te je lep sončn zahod pa dobr komad spomnu, kok je dobr življenje..
jst sm pa precej nesrečna. trenutno nič ne štima v mojmu življenju.. in če bi eno stvar rada zaklučla/spremenila bo vplival na drugo stvar, pa ne upam riskirat, ker nevem a bo še slabi al bo bolš pol.

najbrž je taglavn problem da sm total neodločna pa da nevem kaj bi rada v življenju. brez ciljev..in ja, učas je blo lih to najbol, ko smo bli mal mlaj. zdej me pa to duši, da nevem kam in kako.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

^Ja to pa je problem. Človek, ki ne ve, kaj bi rad v življenju počel, ne more biti srečen.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a RmX »

Nesrečen.. Včasih sem živel v utvari da sem srečen pa pač ugotavljam da nisem bil nikoli zares srečen..
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Džeki napisal/-a:Vedno, ko srečam nekoga, čez 25 starega, ki čaka, da se mu nekaj končno ZGODI v lajfu, si mislim: madona, je to sploh mogoče.

Govorim splošno za vse starosti.
Odgovori