purple_rain napisal/-a:Včasih pa paše velik.TOM-Lady napisal/-a:Včasih paše malo..
No nek knjižni molj nisem...

purple_rain napisal/-a:Včasih pa paše velik.TOM-Lady napisal/-a:Včasih paše malo..
TOM-Lady napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Včasih pa paše velik.TOM-Lady napisal/-a:Včasih paše malo..
No nek knjižni molj nisem...ampak točn tk k si rekla. sam kaj k enostavno zmanjka časa. Čudim se, da se sploh obstajajo knjižnice oziroma da folk se kaj bere, ko pa se mi zdi, da vse kar počnemo je to, da smo pred TV-je in compom.
malce pretiravam, ampak okvirno sm pa menda kar zadela..
Lahko probaš poiskat in kupit nov izvod vodiča, ki si ga mela, in z njim potem se vrnit v tvojo knjižnico in lepo razložit, da se je pač zgodila nesreča, da valda nisi namerno zgubila njihove knjige in bla bla, ter ponudit novo in upat na najboljš.inaa napisal/-a:eno pomoc bi rabila.
sem v londonu in nama je uspelo zgubit vodic, ki je bil jasno izposojen. kako je stem? brala sm na spl str knjiznice da je min odskodnina 20 eur, pa me zanima ce katera kaj vec ve o tem. js sm misnla tu kar novga kupit in ga samo izrocit tam, samo vse kaze da ne bom tko pocen skos prsla
inaa napisal/-a:Sej mas prou ja, sm tut sama ze o tem razmisljala. Prejle sva sla s tipom u knjigarno in sva clo eno Leto novejso izdajo najdla tko da upava na najbols=))
kavka napisal/-a:Ali prav vidim, da take teme še nimamo?Razpišite se, v katero knjižnico ste včlanjeni, kje so prijazni in pomagajo pri iskanju željene knjige ipd. Ko sem še študirala v Lj, sem bila včlanjena v mestno knjižnico Otona Ž. (tam na Kersnikovi) in sem bila zadovoljna. Zdaj pa ne vem v katero bi se včlanila v Mb.
Aja, pa še to me zanima! Ali takrat, ko že vnaprej veste kaj si boste izposodili, pokažete seznam kar komu od zaposlenih v knjižnici ali poiščete sami? Sama sem se večkrat sama matrala z iskanjem in je bilo zelo zamudno, zato sem ponavadi kar poprosila koga tam, pa so me tetke tam včasih malce nejevoljno pogledale, a potem vseeno pomagale. A niso ravno s tem namenom tam, da članom olajšajo iskanje?