Čustvena praznina

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
missxo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Čustvena praznina

Neprebrana objava Napisal/-a missxo »

Pozdravljene!

Delam seminarsko na temo čustvena praznina.
Prosila bi vas da mi poveste svojo izkušnjo o čustveni praznini...ste jo doživele, zakaj....
Lahko mi podate tudi definicijo čustvene praznine...če jo poznate... (v knjigah jo nisem še zasledila)

hvala
Feels so good being bad...There’s no way I’m turning back!
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Hahaha... ravno prej sem odgovarjala na en drugi post o tem kak je en moj bivši bil taki. On je znal izrazit veselje in ravnodušnost, to pa je vse. Žalost? Ne pozna. Jeza? Ne pozna. Ljubosumnost? To pomoje niti ne ve da obstaja. Jaz se spomnim da smo v srednji šoli pri psihologiji nekaj meli na to temo, da nekateri ljudje niso sposobni izrazit vseh čustev oz. samo nekaj od osnovnih. Kr zanimivo. Ampak v glavnem ta moj bivši je res bil taki. Vem, da mi je enkrat povedal da ga je bivša punca prevarala in da jo je pustil zaradi tega. Potem pa sem ga vprašala če je bil jezn al pa ljubosumen pa je rekel da ne, ampak da enostavno več ni mogel biti z njo in to je to. Potem pa ker je bil vedno hujši do mene in enostavno te njegove ravnodušnosti nisem mogla prenašat, sem ga pustila. Tudi sicer zaradi drugega. In ko sem mu povedala da je konec in da sem nekoga spoznala je njegov odgovor bil: 'Lepo.'
V glavnem jaz tega nikoli nisem razumela. Pač čustvena praznina očitno :)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Saj to hitro opaziš, če zna človek pokazati čustva ane?
Mogoče pač tega ni bil navajen.
Je pa smešen del- sem ga pustila zaradi drugega.Medtem ko si jamrala, da je nečustven, si namesto rešitve našla drugega.
Saj vem, bivši je, ampak takšne stvari so mi še vedno smešne... :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Ni blo rešitve :wink: Poleg tega je bil kreten...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Odgovori