Astro vedeževalnica
-
- Sramežljivka
- Kraj: maribor
hello bikec hm ker sem doživela že spet zlomljeno srce se resno sprašuejm ali bom sploh kdaj srečala ta'' pravega ''. Tokrat sem res mislila da sem naletela na nekoga ki mu je bilo celo mar za mene, bil je zelo naklonjen,kazal je skrb in zanimanje za mene.... ampak v kolikor je stvar prišla do točke da postane resna se je dečko oddaljil in zaradi dejstva da mu ni bilo vseeno je spoznanje da ga je bolje pozabiti toliko bolj boleče.
Se opravičujem za tako zmeden zapis ....ampak sama sem dokaj zmedena okrog te zadeve. Prosim da malo pregledaš to stanje ... ali bova prišla skupaj ali pa se bojo najine poti dokončno ločile, V primeru da grem dalje pa me zanima ali bom še mogla dolgo čakat na pravega ker po pravici sem že na tem da resno obupam.....hvala za odgovor in lep pozdrav...
Se opravičujem za tako zmeden zapis ....ampak sama sem dokaj zmedena okrog te zadeve. Prosim da malo pregledaš to stanje ... ali bova prišla skupaj ali pa se bojo najine poti dokončno ločile, V primeru da grem dalje pa me zanima ali bom še mogla dolgo čakat na pravega ker po pravici sem že na tem da resno obupam.....hvala za odgovor in lep pozdrav...
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
Živjo, Bikec!
Zasledila sem, da šlogaš in bi te zelo lepo prosila, če bi lahko tudi meni vrgla karte, ker sem trenutno v zelo čustveno nedorečen obdobju in bi ti bila zelo hvaležna za vpogled.
Zanima me situacija-relacija s fantom, ki tudi poslovno sodelujeva, če bova kdaj prekoračila poslovni prag v kaj bolj konkretnejšega-kdaj, ter, če so kakšna čustva, simpatija z njegove strani, ter ali bom dobila denar iz tujine, katerega pričakujem in, če kdaj?
Hvala ti 1000x
Zasledila sem, da šlogaš in bi te zelo lepo prosila, če bi lahko tudi meni vrgla karte, ker sem trenutno v zelo čustveno nedorečen obdobju in bi ti bila zelo hvaležna za vpogled.
Zanima me situacija-relacija s fantom, ki tudi poslovno sodelujeva, če bova kdaj prekoračila poslovni prag v kaj bolj konkretnejšega-kdaj, ter, če so kakšna čustva, simpatija z njegove strani, ter ali bom dobila denar iz tujine, katerega pričakujem in, če kdaj?
Hvala ti 1000x
gemma4 napisal/-a:Hey Bik!
Zanima me moje ljubezensko področje.Ali fant,ki mi je všeč kaj čuti do mene?
Mislim da je to pravo poželenje njega do tebe. In kar dobro kaže vse skupaj le v kartah je malo tistega nežnega in srčnega. Tako da kr lepo uživaj z njim dokljer bo trajalo sej ti bo ostal dobr prijatelj.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
*Srček napisal/-a:Bikec, pomoč. Ljubezensko življenje se je sesulo, s tem tudi jaz. Prosim za vpogled, pomoč, nasvet..
Nič se ni sesulo vse je v najlepšem redu. Vse kar mine napravi prostor za nekaj novega in seveda si mela učno uro. Poglej stvari z drugimi očmi pa boš videla.
No pa poglejva kaj ciganke šepetajo ko tako nemirno po mizi skakljajo hehehehe.
Ne kažejo ti nič slabo in mislim da globoko v sebi si se že pobrala. Nekje malo se boš okoli zamotila mogoče s kakim potovanjem v roku treh mesecev pa se ti kaže priložnost za nova poznanstva in tudi seveda nve ljubezni. Pavseeno takrat malo popazi, da ne boš ponavljala učne ure.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Moonlight princess napisal/-a:hello bikec hm ker sem doživela že spet zlomljeno srce se resno sprašuejm ali bom sploh kdaj srečala ta'' pravega ''. Tokrat sem res mislila da sem naletela na nekoga ki mu je bilo celo mar za mene, bil je zelo naklonjen,kazal je skrb in zanimanje za mene.... ampak v kolikor je stvar prišla do točke da postane resna se je dečko oddaljil in zaradi dejstva da mu ni bilo vseeno je spoznanje da ga je bolje pozabiti toliko bolj boleče.
He he prav prikupno zmedana. Ljubezn je huda bolezn, ki se jo da lepo pozdravit. brez kart ti, povem, da ne polagaj svoje sreče drugim v naročje in sama poskrbi za sebe.
Skupej ne bota prišla več kajti to zadevo zakljući in napravi prostor za novo, ki se ti bliža z svetlobno hitrostjo. Imaš lepo odprto pot ki se ti nakazuje in življenje v dvoje da se bo kar kadilo. ne zamudi priložnosti in pomedi staro hitro v smeti. Sicer pa si sama že ta proces začela vendar pa stvari še nisi spustila.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
saneLcy_ napisal/-a:živjo Bikec. Mene pa zanima kako se bo obrestovala zveza s trenutnim fantom?
Super vama kaže imata lepo odprto pot seveda pa to morata lepo še naprej negovati in se nezapirat v sebe. Predvsem bi te opozoril na komunikacijo med vama. Je pa res da vajina zveza tmelji bolj na fizičnih občutkih in če to nadgradita še z drugim mentalnim delom sta zmagala.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Barbi78 napisal/-a:Živjo, Bikec!
Hvala ti 1000x
Vaji odnos bo ostal tak kt je. Čeprav obstajajo tudi drugačne želje vendar ti jih ne bi priporočal kajti v tistem trenutku bo vse razpadlo. Poslovno in tudi hehehehe ljubezensko alo pa sexualno. Pač kemija je videt da obstaja vendar ni tisto tapravo žlahtno srčno ......
Denar definitivno bo. nanj pa bo treba počakat najmanj dve enoti dva teda misli pa da bo prej dva meseca.
bik
obišči na FB ABRAKADABRA
bik napisal/-a:*Srček napisal/-a:Bikec, pomoč. Ljubezensko življenje se je sesulo, s tem tudi jaz. Prosim za vpogled, pomoč, nasvet..
Nič se ni sesulo vse je v najlepšem redu. Vse kar mine napravi prostor za nekaj novega in seveda si mela učno uro. Poglej stvari z drugimi očmi pa boš videla.
No pa poglejva kaj ciganke šepetajo ko tako nemirno po mizi skakljajo hehehehe.
Ne kažejo ti nič slabo in mislim da globoko v sebi si se že pobrala. Nekje malo se boš okoli zamotila mogoče s kakim potovanjem v roku treh mesecev pa se ti kaže priložnost za nova poznanstva in tudi seveda nve ljubezni. Pavseeno takrat malo popazi, da ne boš ponavljala učne ure.
bik
Hvala bikec za odgovor, lepo slišat vzpodbudne besede. Uf, učnih ur pa ne bi ponavljali ane?

Bi te pa prosila, če lahko ciganke vprašava še malenkost o tej ljubezni..je nova, je stara, je trajna? Kaj pravijo? Je domača, tuja?
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- Kraj: maribor
bik....kaj naj rečem včeraj je stvar z tem dečkom po katerem sem spraševala doživela epilog...srečanje je bilo sicer zelo žalostno ...skupne obveznosti so naju pripeljale do srečanja ....z njegove strani je bila prisotna ignoranca in prezir na njegovem obrazu....zadostni razloog da sem se odločila tej stvari naredit konec....enostavno odločila sem se obrniti nov list in lepo iti po poti naprej...pač še ena šola....no in potem preberem danes tvoj odgovor ...tako da ja konec sem naredila stvari..upam pa da bo res kot praviš prišel mimo en dečko z zdravo pametjo hehe ker do zdaj sem srečevala ravno nasprotno hehe...hvala ti za ta odgovor ..zlat si in cenim da si taka dobričina ki nam odgovarja na naša vprašanja da se počutimo vsaj malo boljše....lepo bodi in uživaj v teh prečudovitih sončnih dnevih
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
-
- Sramežljivka
....
Živijo bik!!
Imam vprašanje. Za fanta, ki sem ga spoznala pred pol leta in sva zgubila stike (bil mi je všeč a on ni pokazal zanimanja). In zdaj se je spet pojavil
Začel mi je pisati sporočila, pogovarjal se je z menoj kot da sva že dolgo prijatelja. A zdaj je spet nehal z sporočili.
Ali misliš, da sem mu mogoče všeč? Ali imam pri njemu kaj možnosti?
Hvala za odgovor.
Imam vprašanje. Za fanta, ki sem ga spoznala pred pol leta in sva zgubila stike (bil mi je všeč a on ni pokazal zanimanja). In zdaj se je spet pojavil

Začel mi je pisati sporočila, pogovarjal se je z menoj kot da sva že dolgo prijatelja. A zdaj je spet nehal z sporočili.
Ali misliš, da sem mu mogoče všeč? Ali imam pri njemu kaj možnosti?
Hvala za odgovor.