plehki ljudje, shallow people

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
shiva2
Sramežljivka
Sramežljivka

plehki ljudje, shallow people

Neprebrana objava Napisal/-a shiva2 »

Koliko jih poznate?
Kaj si mislite o duhovni izpraznjenosti ljudi, ki znajo govoriti le o drugih ljudeh, ki nimajo posebnih interesov in so apatični?
Ker žal, je takih veliko...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz jih poznam 7.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Se ne obremenjujem z njimi.

Mogoče, sem pa tudi jaz nekaterim apatična in plitka oseba.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cant_sleep_tonight »

vkljucno z mano, enega.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Js jih na žalost poznam ogromno :( nekaj jih imam tudi v žlahti...precej sm se sekirala zaradi tega, ni mi bilo jasno kako lahko samo čakajo, da ti gre kaj narobe in s tem se oni tolažijo :)
Poznam pa tudi tako čudovite ljudi v življenju, ki so mi rekli moraš nardit zid pred takimi in jih preslišat :wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nixie napisal/-a:samo čakajo, da ti gre kaj narobe in s tem se oni tolažijo
Hm, jz bi to prej opisala že skoraj kot "zlobo".
Plehki so zame taki, ki se zanimajo predvsem za materialne zadeve & zunanji izgled in veliko manj pa za duhovne, za osebnostno rast, ne premorejo (pravega) sočustvovanja, ...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Nič, v prostem času se ne družim z njimi.

Družim se samo z ljudmi, ki so mi kul in se ob njih dobro počutim.

Ljudje, ki nimajo svojega lajfa in bi jim bila novica dneva slišati kakšno pikantno podrobnost iz mojega, so mi patetični.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

purple_rain napisal/-a:Plehki so zame taki, ki se zanimajo predvsem za materialne zadeve & zunanji izgled

In ki jim uspe čisto mimogrede v debati navržt, da vozijo Audija, imajo v omari Armanija, sicer pa na metersedemdeset 30 kil s posteljo vred. :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

jullia_ :lol:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Hm, sej apatičnih je lahko tud veliko ne-plitkih ljudi... v bistvu teh dveh pojmov jaz niti ne povezujem..

Gruvi, dvojezičen naslov, a lahko še v nemščini dodamo Slika
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

I have a very low tolerance level for stupid bullshit.

Torej, 99% ljudi okoli mene.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Doutzen »

No, jaz ločim ljudi, ki:
- so plitki (nimajo razčiščenih osnovnih pojmov in so ostali z miselnostjo nekje v 17. stol.)
- so plehki (živijo v svojem Barbie & Ken svetu, kjer se vse vrti okoli materialnih dobrin)
- so apatični (nimajo interesa do ničesar, samo posedajo doma oz. delajo samo nujne stvari, v katere so skorajda že prisiljeni)

Lahko pa seveda ena sama oseba poseduje vse tri lastnosti. :D Če govorimo o duševno praznih ljudeh, kakor si poimenovala to temo, jih poznam kar precej, čeprav se ne gibljem v njihovih krogih, ker bi se na smrt dolgočasila. Taki ponavadi tudi veselo opravljajo, ker imajo očitno več kot preveč časa, ali pa si ga vzamejo. Važno, da kroži, pa če je res ali ne. Aja, pa tudi raznoraznih spletk in privoščljivosti nočem v svojem življenju, ker je le-to že brez tega dovolj zakomplicirano. :wink:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ne poznam nobenega, ki bi bil res plitek. kolk jaz opažam je to samo obrambni mehanizem. al sem pa jaz tako plitka, da tega ne zaznam ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Doutzen napisal/-a:- so plehki (živijo v svojem Barbie & Ken svetu, kjer se vse vrti okoli materialnih dobrin)

Taki so ponavadi ljudje, ki so se iz nižjih slojev prebili visoko. Njim ful pomeni, kaj vse imajo in kaj si lahko privoščijo ( ker si včasih niso mogli).

Takega povzpetnika takoj spoznaš, to se res vidi. Ker se enostavno vidi, da nima stila; oblačila so ponavadi zelo draga, a smešno kombinirana ( srebrni čevlji, pa taki heci ), avto je nujno Bmw, po možnosti čimdražji ( ker Volvota itak ne pozna ).
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nyree »

jullia_ napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:Plehki so zame taki, ki se zanimajo predvsem za materialne zadeve & zunanji izgled

In ki jim uspe čisto mimogrede v debati navržt, da vozijo Audija, imajo v omari Armanija, sicer pa na metersedemdeset 30 kil s posteljo vred. :D

Malo OT:
http://www.youtube.com/watch?v=DfyeCxAg_Rk
Neću od Tijane Dapčević ma točno ta stavek: necu da me 30 kila bude s krevetom
Pa sm mogla kar dodat, ker komad dejansko malo paše v kontekst, ker govori o tem kako ne bo plehka (podobno kot Stupid girls od Pink)
Odgovori