Jaz mislim, da bi moral tole naredit
- pojdi v nove kraje, kraje kjer še nisi bil
- poskušaj nove stvari, stvari te zanimajo
Point je, da se spraviš izven starih družbenih krogov, in se vključiš v nove družbene kroge, tudi če ne najdeš punce, spoznaš kakega kolega na badmintonu, ki ti predstavi svojo sestro.. bla bla bla
Sploh pa je bedarija, da sprašuješ kje se najde ženske - ženske so povsod, sploh pa ni nobenih posebnih krajev, kjer bi našel pravo punco - če obstaja tak kraj, prosim da mi poveš naslov

.
Pa hodi v kraje in aktivnosti, ki ti ležijo, tam kjer se boš počutil sproščeno, da boš lahko tak kot si. Da ne bo tako kot je rekla Emanuela, da greš na salso pa plešeš kot bi se podelal v hlače.
Recimo fitnessi pa bari so vsaj zame zelo čudni kraji za iskanje žensk, ker menim da vsaj večina žensk pride tja z določenim obrambnim sistemom, češ "jaz sem tukaj da delam na sebi, potem me pa nadlegujejo" " da, tipi so prasci"
Mislim da imaš še vedno največje šanse, da greš kam kjer uživaš ti, pa srečaš dekle ki ima podobne interese, pa je lahko to umetnostna galerija, tečaj kvačkanja ali pa okrogla miza o težavah na bližnjem vzhodu.
Si sproščen, jo ogovoriš - ne z kakimi pickupi lini, ampak tako pokončno, spoštljivo, se zapleteta v pogovor, jo povabiš na kavo, če preveč govori ji pa kupiš kremšnito da malo usta zapre. Če te pa zavrne, se pa pobereš pa greš naprej, jbg.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.