Naj vztrajam ali odneham?
Naj vztrajam ali odneham?
Pozdravljeni!
Zopet tema o zakompliciranih ljubezenskih težavah. In sicer, imam skrito razmerje z 9 let (leta me sploh ne motijo) starejšim moškim, ki sicer ima punco s katero tudi živita skupaj. Nimata ravno "srečne" zveze, ampak še kar vztrajata, čeprav sta v preteklosti šla že večkrat narazen. On pravi da me ima zelo rad, vendar da je vse "zakopmlicirano". O tem sva se pogovarjala, kako naprej, in je rekel naj počakam, da se bo že kako uredilo. Razmišljal je, da bi se odselil in živel z mano, vendar pa se mi zdi, da kar nekako odlaša s tem. Ko sva skupaj je zelo lepo, seks je tudi super, zelo strasten. Z njim sem preživela najlepše trenutke, imam ga zelo rada, pomeni mi ogromno. To sicer traja približno 2 leti, ampak jaz čutim do njega isto kot na začetku.
Kaj vi menite? Česa ga je strah? Naj počakam še malo, ali naj kljub vsemu odneham?
Hvala vsem za odgovore.
Zopet tema o zakompliciranih ljubezenskih težavah. In sicer, imam skrito razmerje z 9 let (leta me sploh ne motijo) starejšim moškim, ki sicer ima punco s katero tudi živita skupaj. Nimata ravno "srečne" zveze, ampak še kar vztrajata, čeprav sta v preteklosti šla že večkrat narazen. On pravi da me ima zelo rad, vendar da je vse "zakopmlicirano". O tem sva se pogovarjala, kako naprej, in je rekel naj počakam, da se bo že kako uredilo. Razmišljal je, da bi se odselil in živel z mano, vendar pa se mi zdi, da kar nekako odlaša s tem. Ko sva skupaj je zelo lepo, seks je tudi super, zelo strasten. Z njim sem preživela najlepše trenutke, imam ga zelo rada, pomeni mi ogromno. To sicer traja približno 2 leti, ampak jaz čutim do njega isto kot na začetku.
Kaj vi menite? Česa ga je strah? Naj počakam še malo, ali naj kljub vsemu odneham?
Hvala vsem za odgovore.
Imejte se radi. Danes. Jutri. Vsak dan.
Ničesar ga ni strah (mogoče tega, da ne bo mel več 2
), všeč mu je, da sedi na 2 stolčkih. In NE, ne bo pustil punco in bil s tabo
Če bi to hotel, bi jo že.
Zdej pa take it, or leave it; če hočeš bit skoz ljubica, bodi, če ne, končaj.

Zdej pa take it, or leave it; če hočeš bit skoz ljubica, bodi, če ne, končaj.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Strah misliš da ga je?
Tebi lepo napleta zgodbico o užaloščenem tipu,dejansko pa mu je očitno čisto fajn z njegovo, glede na to, da je še kar z njo, ane.
Starost res ni težava, je pa težava to, da že dve leti vara.
Jaz bi zagotovo na tvojem mestu odnehala in šla naprej, že zaradi tistega dvoma (v primeru da bi dejansko končal zvezo) da bi tudi mene varal. Mi je pa čudno, da njegova punca v teh dveh letih ni opazila nič čudnega (bemti lažnivce in obratno ženske, ki si zatiskajo oči)...
Tebi lepo napleta zgodbico o užaloščenem tipu,dejansko pa mu je očitno čisto fajn z njegovo, glede na to, da je še kar z njo, ane.
Starost res ni težava, je pa težava to, da že dve leti vara.
Jaz bi zagotovo na tvojem mestu odnehala in šla naprej, že zaradi tistega dvoma (v primeru da bi dejansko končal zvezo) da bi tudi mene varal. Mi je pa čudno, da njegova punca v teh dveh letih ni opazila nič čudnega (bemti lažnivce in obratno ženske, ki si zatiskajo oči)...
The world is as you are.
- lovefrance
- Komunikatorka
Re: Naj vztrajam ali odneham?
Snezinkca napisal/-a:In sicer, imam skrito razmerje z 9 let (leta me sploh ne motijo) starejšim moškim, ki sicer ima punco s katero tudi živita skupaj.
Ti svojo situacijo imenuješ "skrita zveza", ker se to sliši romantično in skrivnostno. V resnici si ena čisto obična ljubica.
Tipu enostavno ni dovolj do tebe, da bi pustil punco in v resnici bil s teboj. Vidva nimata zveze, vidva se pač dol dajeta. Vse ostalo vmes (pogovori o njegovem strahu, razglabljanje o skupnem življenju) je samo balast, s katerim te zadržuje ob sebi, ker je, kot si sama omenila, seks zelo strasten. V tem je cela fora, kul mu je seksat s teboj. Več ti pa ni pripravljen dat in več ne boš dobila, pa če čakaš do sodnega dne.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Simple, z svojo partnerico fura zvezo, ljubezen, neko obvezo. Tebe ima pa za seks, ker je po v zvezi najbrž že dolgčaš v postelji.
Tebi natrosi ene crappy zgodbe o slabi zvezi, sklepam da ti še govori kako slabo ravna z njemu, ti mu verjameš in se čustveno navežeš na njega, ker misliš da mu skrivoma pomagaš, in si njegova rešiteljica in da se bo nekoč potrkal na tvoja vrata in bosta živela srečno do konca svojih dni.
On te ima za sex, zgodbice so zato da te ima lahko na dolgi rok, on ne bo nikoli zapustil partnerice, ker če nima toliko jajc da reši probleme v zvezi, najbrž tudi nima jajc da jo zapusti.
Ti ga zapusti, pa si najdi samskega moškega - po možnosti takega z jajci.
Tebi natrosi ene crappy zgodbe o slabi zvezi, sklepam da ti še govori kako slabo ravna z njemu, ti mu verjameš in se čustveno navežeš na njega, ker misliš da mu skrivoma pomagaš, in si njegova rešiteljica in da se bo nekoč potrkal na tvoja vrata in bosta živela srečno do konca svojih dni.
On te ima za sex, zgodbice so zato da te ima lahko na dolgi rok, on ne bo nikoli zapustil partnerice, ker če nima toliko jajc da reši probleme v zvezi, najbrž tudi nima jajc da jo zapusti.
Ti ga zapusti, pa si najdi samskega moškega - po možnosti takega z jajci.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Re: Naj vztrajam ali odneham?
Snezinkca napisal/-a:On pravi da me ima zelo rad, vendar da je vse "zakopmlicirano". O tem sva se pogovarjala, kako naprej, in je rekel naj počakam, da se bo že kako uredilo.
To sicer traja približno 2 leti, ampak jaz čutim do njega isto kot na začetku.
Ma vem, da si zaljubljena in vse kar spada zraven...samo moram te vprašat:
Kaj ti ni jasno? Reče ti, da se bo uredilo, ampak kdo bo to uredil če ne on? Če bi njemu bil interes bi v dveh letih to že poštimal! Verjemi!
Če ga je česa strah je to samo, da boš ti odprla oči in bo izgubil strasten seks s tabo.
Kaj pa njegova? Nič ni opazila v dveh letih? Ne ve za vaju?
-
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho