But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Še kr mi ni uspelo it v lov na rjavkota Upam, da mi jutri uspe... me vleče tist čokoladko od Essence, ki ga je *mala* prlilepla. Bom vidla kaka izbira bo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tega sem si jaz kupila... Ampak mi nekako nikakor ne uspe teh "gostih" barvnih lakov lepo namazat. Ima katera kak trik? Ker drugače ostajam na tistih, ki rabijo več nanosov pa so lažji za nalakirat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Hja jaz si nalakiram tako, da pustim na čopiču precej laka. Najprej sredinski del nato levo in desno. Vse skupaj naredim hitro, ker dokler je lak še čisto moker ga lahko razporejaš in zapolniš vse črtice - tudi če ponovno pomočiš čopič v lak in spet naneseš. Pač naredim eno debelo plast in ne več tanjših. Posuši se v vsakem primeru lepo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Jap, water marbeling! Sem jo včeraj odkrila. Mi je huda fora, samo si moraš pa res čas vzet! Mislim da že dolgo nisem porabila toliko časa za lakiranje nohtov (tam ene pol urce že traja) Ampak je vredno.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)