^^podpis!
boljše nebi mogla povedat, tudi sama sem iz ločene družine in tudi jaz nisem imela stikov z očetom 4 leta (12-16let), k sreči se je vse spremenilo in mi ni niti malo žal da sem mu dala to "šanso". in pa res, jebiga reče vsak, tudi jaz sem se delala kot da mi je vseeno, vbistvu sem pa bla čisto na dnu, še zdaj se mi je o "družini" težko pogovarjat, ampak ta post je zadel bistvo.
Ločen moški in življenje v troje
-
- Sramežljivka
sama sem stara isto kot ti. sicer nikoli nisem bila v podobni situaciji, ampak ne vem zakaj bi bila njegova hči tak problem. že na začetku si vedela, da ima hči- ampak dokler je bila le na vsake toliko pri vama je bila ok, sedaj ko bi pa morala priti živeti k vama, je pa problem. v nobenem primeru ti ni treba punčki biti mama (mamo že ima in očeta tudi), ti bi ji bila lahko tista zaupnica in prijateljica. pri teh letih ima dekle že izoblikovano obnašanje in delavne navade, zato jo ne bi bilo treba vzgaati, kot bi jo bilo treba, če bi bila mlajša, ampak ji biti samo zaupnica in oseba, na katero se lahko obrne, ko ji bo hudo. seveda pa boš morala imeti avtoriteto in otroku postaviti meje, kaj lahko in kaj ne. sedaj prihaja v tiste najbolj težla leta- puberteta, kjer se bo prvič zaljubila, imela fanta, prvi poljubi...
sama bi ta izziv sprejela, saj mislim da ti deklič lahko čez nekaj časa vrže naprej, da se k ljubemu očku ni mogla preselit zaradi tebe. ker je očka moral izbirati med novo punco in lastnim otrokom.
mislim pa, da nobena punca NI POMEMBNEJŠA OD LASTNEGA OTROKA!!!
odloči se pa sporoči, kako ste rešili.
lp nika
sama bi ta izziv sprejela, saj mislim da ti deklič lahko čez nekaj časa vrže naprej, da se k ljubemu očku ni mogla preselit zaradi tebe. ker je očka moral izbirati med novo punco in lastnim otrokom.
mislim pa, da nobena punca NI POMEMBNEJŠA OD LASTNEGA OTROKA!!!
odloči se pa sporoči, kako ste rešili.
lp nika
never say never...