Ste srečni ali nesrečni?

Pomoč iz čustvenih stisk.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Ste srečni ali nesrečni?

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Ste srečni? Kaj vas osrečuje, dela srečne? Ali bi bilo bolj točno, če bi rekli, da ste nesrečni?
Torej česa je več? Kaj je tisto kar vas osrečuje in kaj tisto kar vas dela nesrečne?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

OMG, prvič da mi je post od Jochija všeč.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

pa ti si bomba! :eek:
Sportnica26
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Ste srečni ali nesrečni?

Neprebrana objava Napisal/-a Sportnica26 »

panterica napisal/-a:Ste srečni? Kaj vas osrečuje, dela srečne? Ali bi bilo bolj točno, če bi rekli, da ste nesrečni?
Torej česa je več? Kaj je tisto kar vas osrečuje in kaj tisto kar vas dela nesrečne?

sem srečna.sem bila pa velikokrat nesrečna...vendar me je življenje izučilo, ljudje ki so me spravili v obup so me v bistvu pripeljali do te faze, da sem postala srečna....ko pomislim nazaj....vse se zgodi z razlogom....mogoče se nam kdaj kaj v življenju zdi brezizhodna situacija vendar....nikoli ni za obupat....in če življenje sprejemaš z optimizmom, se ti ta optimizem povrne...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Ste srečni ali nesrečni?

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Sem srečna, najbolj v vsem svojem življenju. Ampak hkrati pa neskončno žalostna, ker vem, da to ni večno...
Osrečuje me to, da je moje življenje trenutno tako polno čustev...čutim, da živim, zajemam ga s polno žlico! Obkrožena sem s čudovitimi ljudmi. Nimam težav, niti finančnih, niti zdravstvenih, niti kakršnih drugih...oz. so manjšega pomena. Ker sem načeloma zelo flegma, apatična in dokaj brezsrčna, me vsa ta čustva poženejo tolk kvišku, da bi lahko jokala od sreče (no ja...pravzaprav to trenutno tudi počnem).
Trenutno preživljam čase, ki si jih bom zapomnila za vse življenje, trenutke, ki me bodo večno spremljali, tudi, ko bom stara 68 let, se bom z nasmehom spomnila teh dni. Stvari, ki so mi odprle nov pogled na svet...neobremenjenost... :kuss:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

Bolj srečna nisem bila nikoli :D sicer so vedno stvari ki te kdaj naredijo nesrečne ampak vedno se vse da porihtat :) Srečno me dela že to da me moj študij veseli... mene v bistvu skoraj vse okrog mene dela srečno. Seveda včasih pride kaka oseba ko bi ji najrajši nevemkaj naredil... v teh primerih me je življenje naučilo da ne smem odpuščat, ker če odpustim sem avtomatično nesrečna. Ko pa se maščujem... :D pol pa sem spet lahko dalje srečna :wink:
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #2 »

positive vibration, res ful lep post. :hearts:
Thanks to denial, I'm immortal!
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Osrečuje me to, da sem zdrava. Vsaj upam, da sem. Srečna sem tudi, da sem ena izmed tistih ljudi, ki niso lačni, imajo dom in službo. Srečna sem, ker imam okrog sebe ljudi za katere vem, da me imajo res radi. :)
Sem pa včasih tudi nesrečna. Npr., ko sem izvedela, da me prijateljica ne povabi k sebi domov odkar ima tipa, ker se boji, da bi se on zagledal vame. Pa kaj misli, da ga bom speljala :roll: Razjezi me to, ko fant čepi pred računalnikom, medtem ko jaz brišem prah po omari in zraven še teži kdaj bom imela čas za ven, namesto, da bi mi pomagal.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

^^punca, jebeš prah, idi ven s fantom!!!

Resno, ne se sekirat. Ne dovoli si, da se boš na stara leta lahko spominjala samo čiste bajte...kr to je še najmanj pomembno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Mi nekaj pomeni čista bajta. Sploh pa mam alergijo na prah. In me jezi, da on umazanije sploh ne opazi.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

panterica napisal/-a: Razjezi me to, ko fant čepi pred računalnikom, medtem ko jaz brišem prah po omari in zraven še teži kdaj bom imela čas za ven, namesto, da bi mi pomagal.

Tip je tak, kot je, tebi na ljubo se ne bo spremenil. To, da mu ti igraš služkinjo, je tvoj problem, ne njegov.

Sicer te pa nihče ne sili, da vztrajaš v zvezi z njim.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

sirova štručka napisal/-a:iz druge teme
panterica napisal/-a:obžalujem vezo v kateri sem malo pridobila, izgubila pa precej časa.

Da ne boš nekoč tudi te obžalovala. Slaba komunikacija, neoziranje na potrebe drugega, seveda si ti posledično tečna in če bo šlo tko naprej, te bo začel varat, al pa bo on končal s tabo, če ne bo prej teb prekipel in potem boš spet obžalovala zvezo. Kak začaran krog, prav zabavni ste za brat.
Se čudite zakaj je tko kot je, pa v bistvu sami delate, da je tako.

A teb je to pošten, da punca naj pospravlja, medtem ko fant naj pa TV gleda in za računalnikom visi? Saj, če pa jaz ne pospravim pa vidi, da nisem pobrisala prahu.

Tako, da se z džekijem čist strinjam. Enkrat mi bo prekipelo. Samo za okrog hodit ne rabim tipa.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori