Ne ampak to je dejansko fenomen, ki ga opažam, da solidni tipi najprej veselo serjejo okoli, nakar se vračajo k svojim resnično neprivlačnim bejbam. V čem jim je tu fora?
***Ally*** napisal/-a:Že vnaprej se zavedam, kako butasto je to vprašanje, ampak zakaj imajo tipi rajši svoje grde bejbe kot pač..tuje ki niso grde?![]()
Ne ampak to je dejansko fenomen, ki ga opažam, da solidni tipi najprej veselo serjejo okoli, nakar se vračajo k svojim resnično neprivlačnim bejbam. V čem jim je tu fora?
Če jo je 25 tipov pripeljalo do mene, vredu - ampak od takrat naprej je samo moja.
P.S. Pričakujem pa da če je imela 25 spolnih partnerjev, da odvleče svojo rit na testiranje za SPB, ker nočem da mi je čez pol leta, ko mi pove, jasno zakaj imam gobe na svojemu k*rcu.
nanamiša napisal/-a:že druga cvetka danes. Đizs ali ni logično, da ima vsak svoj okus. Teb je lahko tista bejba obupna njemu bo pa privlačna v vseh pogledih.
Led Zeppelin napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:Že vnaprej se zavedam, kako butasto je to vprašanje, ampak zakaj imajo tipi rajši svoje grde bejbe kot pač..tuje ki niso grde?![]()
Nikoli nisem in nikoli ne bom razumel, zakaj to ženske počnete.
Da lahko tako plehko ocenjujete in opravljate okoli:, če že en tip ni z vami pa mislite da ste lepše od njegove punce, ne glede kolikokrat se vrne k njej v objem ali pa da je izbral njo namesto vas - bodite samo tiho.
Po drugi strani se pa jokcate, ko govorite: "jaz imam tako lepo osebnost" " ali so tipi sploh zmožni pogledat mimo lepote?"- BU HU.