To, kar opisuješ ti, je nekaj povsem drugega kot govori naslov teme. Ta tip ni zmeden, ti si zaj...., ker si šla v to, kljub temu, da si vedela, da noče nič resnega s tabo, kar pa za sabo vedno potegne marsikaj. Predvsem bolečino, ko te takšen odnos začne utrujati oz. hočeš vedno več.
Ti povem kaj je zmeden tip, ker je taki bil moj bivši. Spoznala sva se pred malo več kot letom. V cca 15 letih je imel nekaj resnih zvez, od tega baje samo eno, ki je trajala dalj časa, kar meni osebno pove to, da ni nujno oz. skoraj ni mogoče, da bi bilo z vsemi bivšimi nekaj narobe, ampak je najbrž on zakompliciran.
Pol leta sva se dobivala samo parkrat na mesec, čeprav je bil dečko doma po obvoznici 2 min vstran od mene, ker sva (takrat) stanovala v sosednjih soseskah. Poleti sva se zbližala (pa še to zaradi spleta okoliščin, ki mu je omogočil đabe dopust z mano) in julija postala par, nato sva dva meseca živela skupaj, nakar sva ugotovila, da sva oba preveč impulzivna karakterja in da se zaradi tega preveč "tepeva" (karakterno, pa tudi sicer), kar pač ni idealna kombinacija - dolgoročno gledano. Ko sem se odselila od njega, sva bila še dva meseca skoraj vsak dan v kontaktu, a sem na koncu ugotovila, da on očitno ni imel interesa znova poskusit, le govoril je kako bi se spet lahko začela videvat med vikendi, jaz pa sem bila dva meseca psihično mrtva, totalno brez življenja v sebi.
Okoli novega leta so se stvari ohladile in je kazalo na to, da ga bom kmalu dokončno prebolela, a sva se januarja po naključju srečala v enem klubu in smo z njegovima kolegoma šli malce pit. Takrat je v pijanem stanju govoril kako me ima rad, v treznem pa, da noče nič od mene. Februarja sva pristala v domačem koncu v istem pajzlu, ko sem se z njegovim kolegom zmenila, da se dobiva po dolgem času na pijači, nisem pa pričakovala bivšega tam. No, takrat se je spet začelo nazaj, ker sem bila naivna, da se je človek spremenil. Po tistem je en teden (res dolga doba) zatrjeval meni in kolegom, da sva par. Ko pa sem ga enkrat po tistem tednu klicala, če pridem k njemu, ker sem imela razgovor za službo v bližini njega, mi reče, da rabi čas zase. Po tistem sem spoznala nekoga drugega, ker sem želela obrniti nov list v življenju, bivši pa izjavi kaj se grem češ da sem ga prevarala. Resda si od tistega kretena nisem obetala kaj dosti, ker mi je že na začetku deloval neresno, čez ene dva tedna pa se je tako tudi dejansko izkazalo, a me je vseeno razp*zdilo, zakaj se bivši sploh obremenjuje s tem, s kom se družim, ko pa se sam ni popolnoma nič potrudil zame.
Ne vem no, če pa to ni zmedenost pri 30-letniku, od katerega bi se pričakovala neka resnost oz. ne nujno resnost, pač pa pošlihtano "podstrešje" kaj si želi in česa ne, ter to povedati človeku na štiri oči, potem pa tudi ne vem kje živim. Za nameček je enkrat prej izjavil, da sem lani itak silila vanj. Nisem vedela, da lahko nekoga prisiliš, da se zaljubi vate.

Vsaj obnašal se je (takrat), da si želi biti le z mano, zato sva šla tudi živet skupaj, ker se je pokazala prilika in je bil to dober preizkus zveze.
Ko naletiš na nekoga takega, pa lahko trdiš, da imaš opravka s hudo zmedenim tipom.