Piercing
-
- Kofetarica
*SunFlower*: tu nekje ja... to pa ni tolk drago.. nimajo cenika na spletni strani.. najboljše, da mail pošljem.. Hvala za info..
Kolk je kaj tebe bolelo, če ni skrivnost?

Kolk je kaj tebe bolelo, če ni skrivnost?

...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...

-
- Kofetarica
BK JST: to nima veze kakšn je pirsing (k si omenila težo) al pa kok je kratka palčka.. Js ga mam zdj ze 5 let pa mam skoz mal dalšo palčko ker se ti pri kratki hitr zgodi da te začne tiščat ali pa se ti odvije. Glede razpoke pa tko ti bo ustal. Drugac pa kadarkol menjas uhan (lohk tud po 14dneh) sam pazi da je use dobr razkužen =)
Torej, po dolgem razmisleku sem se na koncu odločila, da grem k Lei na primorsko.. včeraj sem ji že poslala mail, zdaj pa čakam, če bo v kratkem kaj odgovorila..
Me že kar ma, da bi si dala 2 piercinga nardit
Bomo vidli, kako bo kaj finančno stanje v moji denarnici...
Mogoče pa bo kaki popust za 2 

...I don't get jealous when I see my ex with someone else because my mother always told me to give my old toys to the less fortunate...

Oooo meni je pa tak piercing ful všeč kot si ga boš ti dala (mislim, da se imenuje christina piercing). Sm malo prebrskala net in sem zasledila, da traja celjenje do par mesecev za tak piercing, ter da je lih na takem mestu, ko ga telo rado zavrže oz. se pojavijo komplikacije....pa me je kr malo minil pogum...
A bi lahk, ko nardiš, še napisala svojo izkušnjo? kako je potekalo?
A bi lahk, ko nardiš, še napisala svojo izkušnjo? kako je potekalo?

@Arianna87:
Če je post bil namenjen meni, potem: Seveda bom poročala,... če le preživim
Ja, to je Christina hood
Samo se moram še odločit al tega al pa vertical hood..
Oba sta mi fuuuul huda
Bi mela kar oba, samo kot pravim, ne vem, kakšno bo kaj finančno stanje v denarnici, saj eno piercanje stane okol 60 eur
Grem pa maja oz. junija
Nič se bat... jaz sem se odločla, da to hočem met in tak tudi bo

Grem pa maja oz. junija

Nič se bat... jaz sem se odločla, da to hočem met in tak tudi bo

Ja, sory, sem pozabla omenit, da je bilo tebi namenjeno Choco Cat
Sm šla pregledat še tega drugega vertikal hood, ampak mi je christina vseen lepši (še posebi če je kamenček na spodnji strani). Sicer bi me pa pri tem malo skrbelo če in koliko se drgne ob hlače ter kako potem skrbet za depilacijo na tem mestu. No, bom še počakala, da si ga ti nardiš pa te bom še kasnej spraševala za informacije

Sm šla pregledat še tega drugega vertikal hood, ampak mi je christina vseen lepši (še posebi če je kamenček na spodnji strani). Sicer bi me pa pri tem malo skrbelo če in koliko se drgne ob hlače ter kako potem skrbet za depilacijo na tem mestu. No, bom še počakala, da si ga ti nardiš pa te bom še kasnej spraševala za informacije

@arianna87:
Po moje se ti nima kaj zatikat, saj tako mas hlačke spodaj.. Pa tud odvisno od tega, kolk vlke bunkice maš na uhančku potem..
Drugač pa.. ja.. tud meni je osebno Christina bolj všeč
Na mail od Lee pa še vedno čakam
Po moje se ti nima kaj zatikat, saj tako mas hlačke spodaj.. Pa tud odvisno od tega, kolk vlke bunkice maš na uhančku potem..

Drugač pa.. ja.. tud meni je osebno Christina bolj všeč

Na mail od Lee pa še vedno čakam

-
- Sramežljivka
- Kraj: SI
rachka_ napisal/-a:lušno in lepoo tem pirseru ti bodo druge kaj povedle, jaz bom samo svetovala, da ti ga naj naredi dovolj globoko, da ti ga nebo izločilo
have fun with it
ne štekam pa tega paničarjenja glede tega pirsa in pregleda na letališču?a je kateri že kdaj piskalo zaradi uhančka v nosu al pa popku? nakit, kot vsi ostali.. ni nekega posebnega obravnavanja.
heh ja meni sicer ni piskalo na letališču ker sem mela uhanček v popku, mi je pa piskalo ko sem šla v eno trgovino in je piskalo na vhodu ko sem šla v trgovino in k sem šla iz nje...zgleda da so meli močno močne senzorje tm..

-
- Kofetarica