Tearjerker napisal/-a:Preveč Mislim da kr 6, sem mela ful težave z zobmi kort froc (plombe, pol sem sprenji inciziv enkrat zlomla, pol se mi je odlomu en molar, ker skoz na glavo padam, modrostni mi delajo je*o po gobcu....).
Si imel/a kdaj fanta/punco, za katerega/katero te je bilo sram v družbi ga/jo pokazat kot your significant other iz kakršnegakoli razloga?
A deeej no Tearjerker
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
Akvamarin napisal/-a:ima pravico se pocutiti lepo in sexy in verjeti da zgleda lepo in sexy, ampak to je sam lazenje samemu sebe, na taksen nacin se ne resujejo probleme.
Ena od Cosmo maturantk na blogu o tem, da u bistvu ne rabmo elektrarn - dons me je tole ful nasmejal
Nasplošno so zahteve po elektriki lahko zadovoljene tudi brez elektrarn, če niso prevelike, saj obstajajo tudi sončne celice, mlini na veter ipd. To pomeni, da bi lahko bolje izkoristili tudi druge vire, namesto elektrarn.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
kepka napisal/-a:Ena od Cosmo maturantk na blogu o tem, da u bistvu ne rabmo elektrarn - dons me je tole ful nasmejal
Nasplošno so zahteve po elektriki lahko zadovoljene tudi brez elektrarn, če niso prevelike, saj obstajajo tudi sončne celice, mlini na veter ipd. To pomeni, da bi lahko bolje izkoristili tudi druge vire, namesto elektrarn.
Sej ne, da se imenujejo "vetrne elektrarne" in prav nicesar ne meljejo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
jupolar napisal/-a:+Mogoče bi pisateljici priznali avtorske pravice na forumih +naj že izda neko knjigo +naj se prične zavedad pravila jing in jang +včasih e kaj tudi vrne verjetno po zakonu kozmusa + da bi bilo dobro kaj več spat
[/i]
mogoče bi tebi priporočili lektorja? jin brez g in Kozmus je Primož, vesolje pa še kar lepo naprej kozmOs. no, lahko, da ima kak vseobsegajoči zakon tut Kozmus, se bom pozanimala.
Men je bil bolj smešen izraz ''zavedad''
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...