Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
imfit
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a imfit »

dajte mi link teme o stanovanju claire no :D

meni se pa noella ne zdi tak napačna, sicer to s popolnostjo malo neklapa pa dobro, še vedno bi imel raje eno s takšnim razmišljanjem kot pa 90% ostalih čenč iz foruma recimo. Do trenutka ko mu je povedala za prevaro ga dejansko ni prizadela, pa ste jo vseeno označili za prasico. Seveda je tisto "kako lahko živiš s tem?!?!?" popolnoma na mestu, vrjamem da večina ne more in bi se počitili za en drek pa ničvredne, če ona more, brez slabe vesti pač ql. ljudje smo si preveč različni da bi lahko vse primerjali s sabo
noella zajebala si da si šla z bratrancem, prevelika možnost da se razve pa še družinske vezi si tvegala (on lahko zgobca, ne ti).
moral bi bit tvoj drugi pol slovenije stran, brez kakršnekoli konekcije do kogarkoli ki sploh pozna tvojega prfektneža pa ni negativne situacije. Vigrx Plus

http://vigrxplus-nakup.si/

no še večja možnost pa je da je tudi z mano nekaj narobe ker se (brez igranja) ne morem vključit v svet ki nam ga ponujajo, vse bi po svoje... :D

P.S. Za pravopis, male začetnice, napačno postavitev vejic itn. se ne opravičujem, ker za ta forum namenoma spuščam svoj nivo kulture sodelovanja na forumih, da nebom izstopal. :P
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
BrB, kosilo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Spuščaš nivo?Namesto da igraš ovčko, se raje malenkost potrudi.Je bolj berljivo :wink:
Mislim, jaz kot tip bi na koncu koncev bila raje samska in popolnoma brez kolegov, kot pa da se mi nekdo dela norca za hrbtom kot avtorica in tisti bratranec.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

imfit- Brez avtomobila, brez šans (zaklenjena tema v O moških) :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Vincent
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vincent »

Ja in zakaj naprimer svojega tipa ne aktiviraš do te stopnje, da bi s skupaj s tabo počel tudi kakšne nepopolne, drzne in poredne stvari?
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Baba pa ti si retardirana...prizadeta, neuravnovešena...tebe moti, da je tvoj preveč popoln in tvoji dosežki očitno ne pridejo toliko v center pozornosti kot njegovi popolni, ne? priznaj mu, da si kurba, da se daješ dol z bratrancem njegovim, pa boš videla, da si tudi ti lahko center vesolja :lol:
ti si res bolana....jaz ne vem kaj sploh počneš skupaj s človekom, pri katerem te duši njegova popolnost...sploh pa-kdo se te pritožuje dandanes nad popolnostjo??? danes je znanstvena fantastika najti takšnega! (jaz ga hvala bogu imam :D )
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

^^saj ni več z njim... :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Izgubljen »

V_Rose_V napisal/-a:Baba pa ti si retardirana...prizadeta, neuravnovešena...tebe moti, da je tvoj preveč popoln in tvoji dosežki očitno ne pridejo toliko v center pozornosti kot njegovi popolni, ne? priznaj mu, da si kurba, da se daješ dol z bratrancem njegovim, pa boš videla, da si tudi ti lahko center vesolja :lol:
ti si res bolana....jaz ne vem kaj sploh počneš skupaj s človekom, pri katerem te duši njegova popolnost...sploh pa-kdo se te pritožuje dandanes nad popolnostjo??? danes je znanstvena fantastika najti takšnega! (jaz ga hvala bogu imam :D )

mal si pozna :P

pa verjem, da delaš napako, če misliš, da je tvoj tip popoln :D Taki so najhujši in tud ta od Noelle je verjetno še večji p... kot ona :razz:
Live your life
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

nobody is perfect! :D in ko ženska/ moški reče partnerju da je popoln, pomeni, da si ga sprejel z vsemi napakami in vsemi hibami, ki jih ima in z njimi lahko komot živiš, ne da bi to oviralo vajino vezo! mater ene jemljete vse dobesedno(bom od zdaj naprej vsako stvar raztolmačila, da ne bo kakih pomot :D )
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Izgubljen »

sori, ne znam brat med vrsticami :oops:
Live your life
Dinotti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dinotti »

Tebi manjka par koleščkov v glavi!
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

No dokler mi jih manjka samo par se ni za bati kajne?

Sicer pa sem izvedela zakaj je bilo tipu tako vseen, ko sva končala :eek:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

ne štekam - ti si hotla, da on nardi dramo al kaj?
ziher je imel rezervo, ahahaha.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Ajde da čujemo oz. preberemo :)

(Je ugotovil da je gej?)
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

nixie napisal/-a:Ajde da čujemo oz. preberemo :)

(Je ugotovil da je gej?)

kako si vedela? :eek: :eek: :eek: :eek: Ne da je ugotovil, sem pa slišala govorice zdaj, ko je samski... Vsi popolni tipi so geji. Mrš
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Kako sem ugotovila? Šesti čut :D
Je popoln, lep ko slika, do svoje ženske se obnaša bolj kot do sestre oz. kolegice, in ko končno izve, da si ga prevarala (moglo bi ga dobesedno sesut)
pokaže olajšanje ali indiferentnost :)
Odgovori