)
)Z drugim (no, saj sva še skupaj... pa upam da bova še dolgo) je bil first kiss dosti boljši... waaaaaau, mi je kar zmanjkalo tal pod nogami

)
) 

...in ko sva se prvič *zaliznla*sm mela čigumi v ustih in je blo tko full nepričakovano tko da sm ga kr pogoltnila k v tistem trenutku nism mogla še na čigumi mislit že z jezikom sm mela dost problemov
 ...in ko sva se prvič *zaliznla*sm mela čigumi v ustih in je blo tko full nepričakovano tko da sm ga kr pogoltnila k v tistem trenutku nism mogla še na čigumi mislit že z jezikom sm mela dost problemov 

sj je blo ok...sam tip mi ni biu kj dokaj ušeč
 sj je blo ok...sam tip mi ni biu kj dokaj ušeč  ... sam  sj je nekot šlo...pa kr naprj se je hotu kar me je takrat ful živciralo!!!.... no pol z drugim... ko mi je blo tk božansko da mi je 5 min minil u sekundi... in je reku da ful ni prčakvau da bo tk kul...kr je vedu da niam velik izkušn
... sam  sj je nekot šlo...pa kr naprj se je hotu kar me je takrat ful živciralo!!!.... no pol z drugim... ko mi je blo tk božansko da mi je 5 min minil u sekundi... in je reku da ful ni prčakvau da bo tk kul...kr je vedu da niam velik izkušn   
   ampak prvi je prvi...vedn mi bo ustau u spominu
  ampak prvi je prvi...vedn mi bo ustau u spominu   

..pr prjatlci na rojstnem dnevu, pa ni blo nič t.i. romantike zraven.. kr smo se šli "vrti flašo" , pol pa vsi povprek.. ampak ok.. ne morm pa rečt da moj prvi poljub ni bil dober...po svoje.. kakršen koli je pač že bil
   ..pr prjatlci na rojstnem dnevu, pa ni blo nič t.i. romantike zraven.. kr smo se šli "vrti flašo" , pol pa vsi povprek.. ampak ok.. ne morm pa rečt da moj prvi poljub ni bil dober...po svoje.. kakršen koli je pač že bil   čeprav se je zgodil z mojim takratnim sošolcem in se pol v šoli 1 teden nisva upala niti pogledat, kr naju je blo tak sram
  čeprav se je zgodil z mojim takratnim sošolcem in se pol v šoli 1 teden nisva upala niti pogledat, kr naju je blo tak sram  ... sva pa zdaj še vedno zelo dobra prjatla.. ki si po 6 letih še niti enkrat nisva pogledala u oči in drug drugemu rekla "hej, najin prvi poljub je bil dejansko najin prvi!" ...  :bussi:  ..lahko pa garantiram da nisva pozabila!
  ... sva pa zdaj še vedno zelo dobra prjatla.. ki si po 6 letih še niti enkrat nisva pogledala u oči in drug drugemu rekla "hej, najin prvi poljub je bil dejansko najin prvi!" ...  :bussi:  ..lahko pa garantiram da nisva pozabila!