Oh zakon tema
Ko sm bla stara ene 12,13 sm se s frendico neki menla po telefonu (fiksnemu). Pa reče ona da more it neki dol in da me takoj pokliče nazaj

. In res, telefon čez minutko spet zazvoni, in jst se ful u fori zaderem u slušalko 'HELLOOOOOO, BABY!''

.. na drugi strani pa nekdo reče: ''khm, um, a je _____ doma?''

Je biu pa nek fotrov kolega ki ga je iskau..
Pa enkrat (14, 15 let) smo ble z eno frendico na morju in sem ji govorila od enga RES creepy moškega, in da ma on ziher kej prste vmes pri enem določenem umoru in blabla (skratka, res smo grdo pretiravale).. pol pa ugotovim da je ceu čas sedel 'iza čoška' na klopci in brau nek cajtong

od takrat naprej ne maram več ogovarjat.. (oz. vsaj dobro preverim če volka še ne bo iz gozda :p )
In paa par mescov nazaj, v šoli, gremo s sošolko na sekret med odmorom, jaz končam, si umijem roke in grem nazaj pred vrata od njenega izbranega sekreta.. Pa ji začnem neki nakladat, na dougo in široko, blablabla.. in pol končam z enim živčnim 'Dej pi*da, boš hmali?? profesor je že pršu..'.. pa pride vn neka fazančica, me sam debelo gleda

sošolka pa ceu cajt čakala zuni na hodniku..
Štorij o tem kako sem hodila okoli z raznimi packami sredi frisa/po cunjah je itak precej, mela sm pa tud že rob krila u gatah na trajektu in pa - a Classic one - pou metra sekret papirja na podplatu.. in gremo, veselo po Cityparku