Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

bik napisal/-a:
tjask napisal/-a:hej bikec :)

po parih mesecih se spet javljam. in sicer si imel prav glede šihta, sem ga dobila :) sicer je vsak začetek težak, ampak mislim, da mi gre dobr in mi je tud fajn samo delo in vse skupaj... :)

mam pa zdej en drug problemčk :) in sicer glede fanta, tud to si mel prav, da se bo začel dogajat, nekako istočasno s šihtom, samo ni pa povezano. in sicer gre za nekoga, ki je v sloveniji (da ti osvežim spomin, js sm v tujini :P ). je pa to moj dost dobr kolega, k sva ga mal zabluzila. zdej pa ne vem, a dejansko gre kej pričakovati glede vsega skupaj, al boljš, da ne drezam kej preveč v to? on ma rd 2.2.83, js pa 20.8.87.

najlepša hvalaaaaa :flower: :zustimm:

Slabo ne zgleda. Mata kar odprte karte le ti pri tebi moraš določene stvari razčistit, ki jih že nekaj časa vlečeš s seboj. In to napravi prej kot se začneš z njim globlje zapletat kajti v nasprotnem primeru bojo problemi. Nato mata odprto lepo pot z bogatim življenjem.

bik

hvala, bikec, si me mal pomiril in mi dal novega zagona :) sem bila namreč bolj na tem, da pustim vse skupi ... :)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bik »

tjask napisal/-a:
bik napisal/-a:

po parih mesecih se spet javljam. in sicer si imel prav glede šihta, sem ga dobila :) sicer je vsak začetek težak, ampak mislim, da mi gre dobr in mi je tud fajn samo delo in vse skupaj... :)

mam pa zdej en drug problemčk :) in sicer glede fanta, tud to si mel prav, da se bo začel dogajat, nekako istočasno s šihtom, samo ni pa povezano. in sicer gre za nekoga, ki je v sloveniji (da ti osvežim spomin, js sm v tujini :P ). je pa to moj dost dobr kolega, k sva ga mal zabluzila. zdej pa ne vem, a dejansko gre kej pričakovati glede vsega skupaj, al boljš, da ne drezam kej preveč v to? on ma rd 2.2.83, js pa 20.8.87.

Slabo ne zgleda. Mata kar odprte karte le ti pri tebi moraš določene stvari razčistit, ki jih že nekaj časa vlečeš s seboj. In to napravi prej kot se začneš z njim globlje zapletat kajti v nasprotnem primeru bojo problemi. Nato mata odprto lepo pot z bogatim življenjem.

bik

hvala, bikec, si me mal pomiril in mi dal novega zagona :) sem bila namreč bolj na tem, da pustim vse skupi ... :)

Če ne probaš ne veš in če srce to čuti dej. Al je zmaga al pa je tvoja učna ura. Dogodek se lahko napove kaj pa ti z njim napraviš je pa tvoja stvar.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

bik napisal/-a:
tjask napisal/-a:
bik napisal/-a:

bik

Če ne probaš ne veš in če srce to čuti dej. Al je zmaga al pa je tvoja učna ura. Dogodek se lahko napove kaj pa ti z njim napraviš je pa tvoja stvar.

bik

jap, tega se popolnoma zavedam :) samo je prec lažje, ko maš še neko drugo potrditev, ne pa samo mojo intuicijo :D hehe...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Zdravo bik!

Prosim če mi poveš kaj mi kaže glede fanta s katerim se že nekaj časa vrtiva v krogih.. je tu kakšen pozitiven izid, se bo iz tega kaj razvilo? V kolkem času bo stvar jasna? kaj on čuti, kaj razmišlja?

P.S.: Kaj mi svetuješ glede tega, kaj naj naredim? Naj čakam da se kaj razvije ali naj stvar pustim enkrat za vselej..

Hvala,

lp :kuss:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
somebody:)
Sramežljivka
Sramežljivka

....

Neprebrana objava Napisal/-a somebody:) »

Živijo bik!

Rada bi te vprašala glede ljubezni. Danes sem doživela res veliko razočaranje. Ali naj oseba, ki mi je zdaj prirasla k srcu raje pozabim? Dolgo časa se je trudil, da bi namreč pritegnil mojo pozornost in uspelo mu je. Ko mi je končno postal všeč pa se je vse spremenilo.
Prosim povej mi ali je najbolje, da pozabim nanj saj iz tega nebo nič?

Hvala za odgovor!!
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

Pozdravljen bik,

Mene zanima, ce se bo kaj spremenilo na mojem ljubezenskem podrocju? In sicer, ce bo kaj pozitivnega s fantom, ki sva ze leto in pol v stikih, nekako naju vse locuje, ampak ali bova na vse zadnje le nasla neko skupno pot?
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

Bik, pozdravljen!

Zanima me kako mi kaže v ljubezni. Ali imam s sedanjim fantom skupno prihodnost, naj vztrajam ali obupam? Kako stojijo stvari med nama? Sem precej razdvojena in ne vem kaj narediti. Se bodo stvari obrnile na bolje ali bo ostalo tako kot je?
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

jozica1 napisal/-a:Zdravo bik!

Prosim če mi poveš kaj mi kaže glede fanta s katerim se že nekaj časa vrtiva v krogih.. je tu kakšen pozitiven izid, se bo iz tega kaj razvilo? V kolkem času bo stvar jasna? kaj on čuti, kaj razmišlja?

P.S.: Kaj mi svetuješ glede tega, kaj naj naredim? Naj čakam da se kaj razvije ali naj stvar pustim enkrat za vselej..

Hvala,

No tako je ta zadeva. Sicer se je odprlo božje oko kar pravi, da je fant čist kul inmata dobre energije. Sta pa obadva nekam kaku bi reku zadržana ali sramežljiva. Če se bosta tako gledala bosta čez leta hodila s palčko okoli in se še zmeraj gledala al pa se bo kdo prkazal, ki je bolj korajžn in se izpovedal pa odpeljal njega al pa tebe. Sedaj je tako on bo težko napravil korak, zdej al ga ti napravi ali pusti. No ciganke mi pravijo, da je zadeva čisto kul in dejta naredit vse da bo kul. no veliko sreče pa ne se bat vse bo vredi.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Re: ....

somebody:) napisal/-a:Živijo bik!

Rada bi te vprašala glede ljubezni. Danes sem doživela res veliko razočaranje. Ali naj oseba, ki mi je zdaj prirasla k srcu raje pozabim? Dolgo časa se je trudil, da bi namreč pritegnil mojo pozornost in uspelo mu je. Ko mi je končno postal všeč pa se je vse spremenilo.

Hvala za odgovor!!

Ja no malo se zamisli pa pr sebe razčisti zakaj je tako. Po tem ko boš pri sebi razčistila maš pa odprto pot za novo zvezo in to v kratkam času. Nova zveza poznanstvo no lepa in grajena na srčni plati to kar si želiš. te pa opozarjam predelaj malo zadevo pri sebi čene boš drugič delala popravni izpit,

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

Lisset napisal/-a:Pozdravljen bik,

Mene zanima, ce se bo kaj spremenilo na mojem ljubezenskem podrocju? In sicer, ce bo kaj pozitivnega s fantom, ki sva ze leto in pol v stikih, nekako naju vse locuje, ampak ali bova na vse zadnje le nasla neko skupno pot?

Vidim da mate kr resne težave. Oba sta kr zaposlena in vlečeta stvari vsak na svojkonec. Je pa sedaj spomladi čas ko se ti bojo stvari obrnle v pozitivno smer. Mislim da prihaja nov človek v tvoje življenje prej kot dabosta vidva spremenila vajin odnos, ki temelji samo na tem da je in nima tiste pristnosti. kdovaju sili skupaj. No sicer to sploh ni važno maš čisto lepo pot odprto in ne jo zapravit.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

ribicaX napisal/-a:Bik, pozdravljen!

Zanima me kako mi kaže v ljubezni. Ali imam s sedanjim fantom skupno prihodnost, naj vztrajam ali obupam? Kako stojijo stvari med nama? Sem precej razdvojena in ne vem kaj narediti. Se bodo stvari obrnile na bolje ali bo ostalo tako kot je?

He he he igrata se mačko in miš. En čas en lovi pole pa drugi. No skratka igrata se. Bo pa počasi prišel čas, ko se bosta zresnila in začela novo pot seveda če se bosta pogovorila in pametno zastavla stvari. Sej ni samo na njegovi strani tudi ti si mu enakovredna. Jepa res, da je na njegovi strani malo manj resnosti in zainteresiranosti. Zato vsedita se dol in ne zapravita vajine priložnosti. pa seveda ti moraš dat to pobudo i seveda potem se tudi ti držat dogovora.

bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Sramežljivka
Sramežljivka

bik napisal/-a:

Hvala za odgovor!!

Ja no malo se zamisli pa pr sebe razčisti zakaj je tako. Po tem ko boš pri sebi razčistila maš pa odprto pot za novo zvezo in to v kratkam času. Nova zveza poznanstvo no lepa in grajena na srčni plati to kar si želiš. te pa opozarjam predelaj malo zadevo pri sebi čene boš drugič delala popravni izpit,

bik
Žviijo bik!!
Hvala za odgovor. Imam pa samo eno vprašanje še. Ali potem takem meniš, da sem jaz kriva da med nama ni (in nebo) nič. Sem jaz naredila napako?

Hvala:)
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica

somebody:) napisal/-a:
bik napisal/-a:

Hvala za odgovor!!

bik
Žviijo bik!!
Hvala za odgovor. Imam pa samo eno vprašanje še. Ali potem takem meniš, da sem jaz kriva da med nama ni (in nebo) nič. Sem jaz naredila napako?

Nisi kriva je pa energija ki jo imaš to hotela. Vse kar se dogaja smo mi sami. In seveda soudeleženi in sigurno je nekaj kar moraš tudi i pri tem na sebi prepoznat. v takem smislu nikoli pa nismo krivi za nobeno stvar. kajti tudi nism razsodnik in mi ni treba bit.

Sicer si že začela razmišljat in si na pravi poti.

Bik
obišči na FB ABRAKADABRA
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

bik napisal/-a:
jozica1 napisal/-a:Zdravo bik!

Hvala,

No tako je ta zadeva. Sicer se je odprlo božje oko kar pravi, da je fant čist kul inmata dobre energije. Sta pa obadva nekam kaku bi reku zadržana ali sramežljiva. Če se bosta tako gledala bosta čez leta hodila s palčko okoli in se še zmeraj gledala al pa se bo kdo prkazal, ki je bolj korajžn in se izpovedal pa odpeljal njega al pa tebe. Sedaj je tako on bo težko napravil korak, zdej al ga ti napravi ali pusti. No ciganke mi pravijo, da je zadeva čisto kul in dejta naredit vse da bo kul. no veliko sreče pa ne se bat vse bo vredi.

bik

Hvala za odgovor, sem zadevo skušala napeljati v smeri da se zjasni kaj bi rad, pa se mi zdi da še sam ne ve, oz. bo zaenkrat ostalo pri prijateljstvu..
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Sramežljivka
Sramežljivka

bik napisal/-a:
somebody:) napisal/-a:
bik napisal/-a:

Hvala za odgovor!!

bik
Žviijo bik!!

Nisi kriva je pa energija ki jo imaš to hotela. Vse kar se dogaja smo mi sami. In seveda soudeleženi in sigurno je nekaj kar moraš tudi i pri tem na sebi prepoznat. v takem smislu nikoli pa nismo krivi za nobeno stvar. kajti tudi nism razsodnik in mi ni treba bit.

Sicer si že začela razmišljat in si na pravi poti.

Bik
Hvala bik :)
Odgovori