emanuela napisal/-a:Zdaj pa je pes neumen.V natanko enem dnevu si prišla od tega, da psa oddaš v skrajni sili do tega, da daš psa k tašči.
Res ste se ful potrudili za tega psa ...
sj vem, samo res sem jezna nanj, ker se je vceraj zelo grdo obnasal. je prsla kolegica na obisk, se ji je obesu za hlacnco in kr rencov, zvecer, ko sva gledala tv in ga je fant napodil iz sobe, ker je non stop skakal po nama in naju lizal, pa se je spuntal in pokakal sredi hodnika. potem ga je fant okregal in je bil kao uzaljen pa se skrival pod mizo v jedilnici. no in ponoci prilezel v spalnnico k nama, se udogno namestil med naju in se v nedogled lizal. ga je fant nesel iz spalnice, ker sam ni hotel iti, iz protesta spraskal vhodna vrata, iz ljubega miru prevrnil svojo malo posodico z vodo in nato se birkete, da so se cez noc vsi namocili in je zadeva zjutraj izgledala kot bruhanje ...
tko da svasta. resnicno sem jezna in sem po eni strani vesela, da pridem domov sele okrog 23ih in mi ga ni treba cel dan gledat. tko da danes sem odlocno ZA, da ga vzame tasca. kaj bo cez en teden, pa ne vem