Koliko približno stanejo hudičevi roglji ali angelska krilca, če še majo kaj na zalogi v Intersparu, Tušu ipd.? Rabim nekaj za danes, toliko da ne bom brez maske (no saj to tudi ne bo maska v pravem pomenu besede ).
Vpr:
Glede filofaxa...kaj točno je razlika med eno in 2 predmetnim študijem razen tega, da imaš pač še dodatne predmete...ali je res, da vp rimeru, če imaš 2 da moraš potem delat prakso na OŠ?
Prakso delaš, če imaš pedagoško smer. To je pa odvisno od smeri do smeri. Ponekod je dvopredmetna smer avtomatsko pedagoška. Preveriš lahko na spletni strani.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
NOVO: A se kateri sanja v katerih drogerijah (če sploh) prodajajo v UK- konkretno v Londonu znamko Beauty UK?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Hvala Res sem lena zadnje cajte Sem upala da bo Superdrug al pa Boots Kar povej, če kaka želja?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
So za prijateljico drugač. Še kak drug predlog, ker senčila ne uporablja.
Saj bi bla kupla copate pa ne vem točne cifre. Nogavice so pa itak za 4 cifre skup.